- 19 Kasım 2017
- 1.927
- 3.844
Selam Kizlar,)) umarim herkesin sagligi hoslugu agzinin tadi yerindedir
hayirli olur insallah; bu kez dondurulmuslar icin bugun 2.keztedavi sureci basladi ..
fazla karistirmadan temel dogal gidalar alip su hareket dusunuyorum bunun disinda fazla da dusunmemeyi hedefliyorum ama bakalim
yapmam gereken cok elzem birsey var mi bilmiyorum zaten bazilarinizla ozelden yazistik eksik olmayin paylastiniz da
transfer oncesi (hamilelik oncesi)'yeter doz folik asit alinmasi' ndan kasit nedir tam bilginiz var midir
yani kac mg olmasi icermesi gerekir
bir de vitamininizde L-arginin olmasi onemli yaziyordu ficioglunun bir makalesinde baktim da benim verilen vitaminin iceriginde yok òrnegin..
sevgiler
Hayırlı olsun tedavin. Inşallah bu sefer bebeler sımsıkı tutunur ve gelirler.
Mümkün olduğu kadar doğal beslen bu süreçte. Folik asit vitaminin içinde hariç folbiol kullaniyorum ben. Bayağı yüksek doz oluyor sanırım.
L-arjinin benimde vitamininde yok buna da bakmak lazım iyi söyledin. Senin embriyolar kaçıncı gündü transfer olacak. Rahimin kalınlaşması için günde 1 bardak nar suyu iç transfere kadar. Transferden sonra nar ananas maydonoz yok. Kimi bitkisel proteinle beslenmiş kimisi hayvansal. Ne yapmalı bilmiyorum kafalar karışık.