İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Ben daha once burda buğu tedavisini onermistim de bazi arkadaslar zararli olabilir demislerdi. Ben faydasi olabilecegini dusunuyprum bilincli yapildigi taktirde
hayır hayır hiç bir zararı yok.. ne olabilir buharından faydalandığın karışımdan.. ki bizzat kendim tarafımdan denedi.. ben çocuk düşürüyorum sanmıştım.. o adar korkunç bir sancı ve acıydı..
annem yaptı o vakit bana bunu.. benim bir daha tekrarlanmadı öyle söyleyim..

Selam Kizlar,)) umarim herkesin sagligi hoslugu agzinin tadi yerindedir
hayirli olur insallah; bu kez dondurulmuslar icin bugun 2.keztedavi sureci basladi ..
fazla karistirmadan temel dogal gidalar alip su hareket dusunuyorum bunun disinda fazla da dusunmemeyi hedefliyorum ama bakalim
yapmam gereken cok elzem birsey var mi bilmiyorum zaten bazilarinizla ozelden yazistik eksik olmayin paylastiniz da
transfer oncesi (hamilelik oncesi)'yeter doz folik asit alinmasi' ndan kasit nedir tam bilginiz var midir
yani kac mg olmasi icermesi gerekir
bir de vitamininizde L-arginin olmasi onemli yaziyordu ficioglunun bir makalesinde baktim da benim verilen vitaminin iceriginde yok òrnegin..
sevgiler

Günaydınlarrr
Hadi bakalım, yeni heyecanlar ve bekleyişler başlıyor :) yeni tedavi sürecin güzel sonuçlansın, donmuş embriyorların sıkıca tutunsun sana
Günlük foli kasit doz miktarı 400 mg, benim kullandığım vitaminin içinde de var, ayrıca içmiyorum, doktor iç zararı olmaz demişti, tahlilde yüksek çıkınca sadece vitamindekiyle yetiniyorum
L-Arjinin önemli, benim daha önce 3 ay kullandığım prowomen ve şu an tüp bebek doktorumun önerdiği north vitalde de 360 mg var, hangi takviyeyi kullanıyorsun

cok tesekkurler:)destek ve bilgiler icin,
insallah Sehercim
regeness
hepsi var turlerin arginin yok sadece gorunuyor

hayırla olsun inşaallah :)

43 une gelırken dogal yolla hamıle kalmayı bekleyen bırı olarak, senın hem yas hem de transfer olmak gıbı bır olasılıgın da oldugu ıcın cok cok sanslı bır pozısyond aolduguna ınanıyorum, umarım sayfamızda onumuzdekı ay bol bol gerek dogal gerekse tüp, yenı bebıs haberlerı alacagız. hep bu sekılde dusunduk , ınandık ve bırbırımıze dua attık, bu sayfada tanıstıgımız bır cok hamıle arkadaımız var su an, onlar adına cok mutlu ve umutluyum. daha nıce guzel haberlere ınsallah. hosgeldın bu arada :)

müjdeli bir mucize gibisin, yanlıs anlama cok etkılendım, ben artık vazgecmıstım 43 e gırecegım bır kac ay sonra bunu okumaya ihtıyacım varmıs, gozlerımden yaslar geldı, allahım kucagına almayı nasıp etsın saglıkla ınsallah.

ben de 13 nisanda kürtaj yaşadım, etkılıyor ınsanı, kım ne derse desın, kucuk bır kese ama kocaman bır umut ve bekleyısın meyvesı sonucta. ınsallah bu defa kucagına almayı nasıp etsın allahım.

müjdeli bir mucize gibisin, yanlıs anlama cok etkılendım, ben artık vazgecmıstım 43 e gırecegım bır kac ay sonra bunu okumaya ihtıyacım varmıs, gozlerımden yaslar geldı, allahım kucagına almayı nasıp etsın saglıkla ınsallah.

I iceice gerçekten umut verdin.. hiç umudum yokken (
maşaallah suphanAllah
kucağına alıp sevmeyi d enasip etsin Rabbim..
harika yaa
aklına gelirsek bizlere de dua et lütfen :)

şimdi gördüm başlığınızı.
Eltim 41 yaşında doğal yolla anne oldu. Hamileliği zor geçmedi gayet rahattı.
İnşallah en kısa zamanda çok güzel haberler alın
Umutsuzluğa kapılmayın ne olur. Geciken şeyler her zaman en büyük süprizleri en büyük güzellikleri beraberinde getirir

inşaallah tez vakitte yaw

hosbuldumm coksagol
sen de beni duygulandirdin
buraya yazali cok olmuyor ama daha iyi hissediyorum kendimi
paylasilanlara ortak payda ve dileklere borcluym
insallah birbirimize mutlu haberler veririz birerbirer
cunku kalbe iyigeliyor gercekten:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…