- 9 Mayıs 2012
- 803
- 441
Yumurtalık üzerinde prp etkisi çok deneysel ve yeni çalışmalar herkes te iyi sonuçlanmıyor.Arkadaşımın yumurtaları eşit büyüklükte gelişsin önden giden olmasın diye prp yapıldı 17 yumurtadan 14 ü iğnelere yanıt vererek gelişti , ancak opuda hepsinin içi boş çıktı.Arkadaşım büyük bir yıkım yaşadı.Daha önceki tüp bebek denemelerinde böyle sonuç almamıştı.arkadaşlar PRP metoduyla hücre gençleştirme ve uyuyan yumurtaları uyandırma işlemi hakkında bir şeyler izlemiştim televizyonda. bu yöntemle menopoza girenlerin hamile kalması sağlanabilirmiş. bu tedaviyi deneyen oldu mu aranızda?
Her tedavide üç kg aldım. 5 tedavide hamile değil sadece şişko oldum. Şimdi dinlenme sürecinde diyet ve spor ile gereksiz yüklerimden kurtuluyorum :)hoşgeldiniz.umarım hepimiz güzel sonuçlarla karşılaşırız. Ben de pazartesi büyük ihtimalle ilk kez aşılama başlayacak arkadaşlar. Bu hormon ilaçları kilo aldırdı mıHerşey tam da tek sorun buymuş sanki
Benim bildiğim 2 sene içinde enfeksiyon hamilelik gibi tüpü etkileyecek bir şey yoksa tekrar istenmiyor canım. Ama merkeze göre değişiyor demek ki.Ben 2017 aralık ayında çekilmiştim, açıktı tüpler. Bu ay 2 tüp bebek görüşmesi yaptım, bir doktor yeniden çekilmemi istedi, yapmaya karar verdiğim doktorum gerek yok dedi. Ondan çekilmeyeceğim tekrar, bence de hamile kalabildiysen açıktır, doktorunun yönlendirmesine göre hareket et bence
2019 Aralık ayına gelmedim daha ondan mı acaba Dennisimm:))Benim bildiğim 2 sene içinde enfeksiyon hamilelik gibi tüpü etkileyecek bir şey yoksa tekrar istenmiyor canım. Ama merkeze göre değişiyor demek ki.
canım ben rezervle ilgili endişeyi burada duydum maalesef. şu ana kadar hiç yumurta takibi yapılmadı bana. durumum nedir hiç bilmiyorum.pazartesi gidince soracağım.bearnguin sadece narkoz ve maddiyat problemi yok canincim. Igne ve ilaclarla yapilanhormon takviyesi de bunyeme zarar. Ben en cok onu dusunuyorum. Klomenin yan etkilerini okuduysaniz bilirsiniz. Kanser riski var. Zaten kendiliginden 20 mmye ulasan bir yumurtam oluyordu. Ne gerek vardi bunca tantanaya bilmiyorum. Rezerv etkilenebilir diye havuz yapalim dedilee. 2 ayda 2 yumurtacik oldu. Bu havuzla nasil olacak ya ameliyattan sonra rezervim iyice kotuye giderse diye sordugumda da bu ameliyat rezervinizi cok etkilemez yanitini aliyorum. Bu arada dedigim gibi semra hoca sadece tahlil sonuclarini filan degerlendiriyor kendisine soramiyorum malesef
Bari bi vitamin onerin. Bi nebze de olsa belki rezervimde iyilesme olur diyprum. Yok o vitaminler cok dramatik bi iyilesme saglamaz deniyor. Prp diye bir yontem cikti. Onun da kanitlanmis bir basaris yok vs diyorlar
C Capanin Gururu Teyom durumumuz nasil da ayni ya. Senin tup aindiktan sonra rezerv etkilenmis miydi cnm
Arkadaşlar bugün adet olduğum için yarın aşılama başlangıcı için hastaneye gideceğim. Bu tedaviye başlamak için eşimin de imzası lazım mı? Yarın işte olacak, benimle gelmesi gerekir mi?
hayirli olsun tedavinnArkadaşlar bugün adet olduğum için yarın aşılama başlangıcı için hastaneye gideceğim. Bu tedaviye başlamak için eşimin de imzası lazım mı? Yarın işte olacak, benimle gelmesi gerekir mi?
Çok teşekkür ederim. İnşallah. Hiç iyi hissetmiyorum nedensehayirli olsun tedavinn
insallah guzel olacak
Iyi olacak.guzelolacak insallahÇok teşekkür ederim. İnşallah. Hiç iyi hissetmiyorum nedense
umutla gidelim :) ama suan periodun oldugu icin karmasik hissediyor da olabilirsin ama yenigün neler getirecek hep birlikte gorecegz aklima o Mevl sozler geldi,,kendime de not olsunÇok teşekkür ederim. İnşallah. Hiç iyi hissetmiyorum nedense
Aşılama günü imza değil sperm verecek laboratuvarda:))aynı gün enjekte ediliyorYarın için lazım olacağını sanmıyorum. Tüp bebek gibiyse yumurta toplama zamanı (yani asilamagunu) imza yeterli olur.
Aşılama günü imza değil sperm verecek laboratuvarda:))aynı gün enjekte ediliyor
Güzel haberlerle, tedavin olumlu sonuçlansınBugün aşılamaya başlanıldı arkadaşlar. Bakalım ne olacak