- 26 Mart 2018
- 28.436
- 127.920
Amin inşallah. Gonal F 75mg başlandı.Güzel haberlerle, tedavin olumlu sonuçlansın
Ben de merional 75 mg ile denemiştim, 3 yumurta elde edilmiştiAmin inşallah. Gonal F 75mg başlandı.
Hayırlı olsun :)Bugün aşılamaya başlanıldı arkadaşlar. Bakalım ne olacak
Çok sağol canım. Hepimiz ulaşırız inşallahHayırlı olsun :)
Gecmis olsun cnm. Olabilir bence. Ilaclardan.kaynakli olabilir yani. Acilde daha iyi tespit ederler. Bizi de haberdar et.Arkadaşlar bugün sağ yanımda inanılmaz ağrım oldu. Şimdi acildeyim. Acaba iğneden mi oldu. Umarım tedavi aksamaz
cok gecmis olsun umarim vucudunun hayira bir reaksiyonudurArkadaşlar bugün sağ yanımda inanılmaz ağrım oldu. Şimdi acildeyim. Acaba iğneden mi oldu. Umarım tedavi aksamaz
cok gecmis olsun umarim vucudunun hayira bir reaksiyonudur
iyi doktor ellerinde insallah
Şiddetli enfeksiyon ya da taş düşürme olabilir dedi. Serum taktılar. Biraz hafifledi ama hala çok ağrım var. Aşılama iğneleri e devam et dedi. Enfeksiyon engel olur mu acaba gebeliğe. Bu yaşıma kadar hiç böyle bir ağrı görmemiştimGecmis olsun cnm. Olabilir bence. Ilaclardan.kaynakli olabilir yani. Acilde daha iyi tespit ederler. Bizi de haberdar et.
Canım çok çok geçmiş olsun acil şifalarArkadaşlar bugün sağ yanımda inanılmaz ağrım oldu. Şimdi acildeyim. Acaba iğneden mi oldu. Umarım tedavi aksamaz
Çok geçmis olsun. Bilemedim ki olumsuz etkiler mi. Tabi cok iyi degil diye biliyorum enfeksiyon durumu amma bisey de diyemiycem. Allah sifa versin. Iyi olursun tez zamanda insallahŞiddetli enfeksiyon ya da taş düşürme olabilir dedi. Serum taktılar. Biraz hafifledi ama hala çok ağrım var. Aşılama iğneleri e devam et dedi. Enfeksiyon engel olur mu acaba gebeliğe. Bu yaşıma kadar hiç böyle bir ağrı görmemiştim
Sağol canım. Bugün daha iyiyim. Iğneler devam.
Iyi cnm. Ben de bugun yine opu oldum. Aliskanlik yapti. Bi yol opumuzu olup geliyoruz işte :)Sağol canım. Bugün daha iyiyim. Iğneler devam.
Rabbim güzel sonuçlar versinIyi cnm. Ben de bugun yine opu oldum. Aliskanlik yapti. Bi yol opumuzu olup geliyoruz işte :)
Amin. Cumlemize inşallahRabbim güzel sonuçlar versin
Çok geçmiş olsunnn, taş düşürme sancısını ablamda yaşadım, evet şiddetli bir sancı, en kısa zamanda atlatman dileğiyleŞiddetli enfeksiyon ya da taş düşürme olabilir dedi. Serum taktılar. Biraz hafifledi ama hala çok ağrım var. Aşılama iğneleri e devam et dedi. Enfeksiyon engel olur mu acaba gebeliğe. Bu yaşıma kadar hiç böyle bir ağrı görmemiştim
hayırlısı olsun canım inşallah güzel embriyo olur seni beklerIyi cnm. Ben de bugun yine opu oldum. Aliskanlik yapti. Bi yol opumuzu olup geliyoruz işte :)
Ben daha once burda buğu tedavisini onermistim de bazi arkadaslar zararli olabilir demislerdi. Ben faydasi olabilecegini dusunuyprum bilincli yapildigi taktirdegünaydınlar,
çok geçmiş olsun..
süt mısır püskülü kiraz sapı ve maydonoz kaynatın.. buharına çıplak oturun soğuyana kadar... bu idrar yolu enfeksiyonu taş kum ne varsa şifaa oluyor...
Ben de korkuyorum diye şu aşamada denemeyeceğim sanırım. Herşeyden nem kapıyorum zatenBen daha once burda buğu tedavisini onermistim de bazi arkadaslar zararli olabilir demislerdi. Ben faydasi olabilecegini dusunuyprum bilincli yapildigi taktirde