İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

cok gecmis olsun umarim vucudunun hayira bir reaksiyonudur
iyi doktor ellerinde insallah
Gecmis olsun cnm. Olabilir bence. Ilaclardan.kaynakli olabilir yani. Acilde daha iyi tespit ederler. Bizi de haberdar et.
Şiddetli enfeksiyon ya da taş düşürme olabilir dedi. Serum taktılar. Biraz hafifledi ama hala çok ağrım var. Aşılama iğneleri e devam et dedi. Enfeksiyon engel olur mu acaba gebeliğe. Bu yaşıma kadar hiç böyle bir ağrı görmemiştim

Çok geçmis olsun. Bilemedim ki olumsuz etkiler mi. Tabi cok iyi degil diye biliyorum enfeksiyon durumu amma bisey de diyemiycem. Allah sifa versin. Iyi olursun tez zamanda insallah

Çok geçmiş olsunnn, taş düşürme sancısını ablamda yaşadım, evet şiddetli bir sancı, en kısa zamanda atlatman dileğiyle

günaydınlar,
çok geçmiş olsun..
süt mısır püskülü kiraz sapı ve maydonoz kaynatın.. buharına çıplak oturun soğuyana kadar... bu idrar yolu enfeksiyonu taş kum ne varsa şifaa oluyor...
Ben daha once burda buğu tedavisini onermistim de bazi arkadaslar zararli olabilir demislerdi. Ben faydasi olabilecegini dusunuyprum bilincli yapildigi taktirde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…