İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Ya ben de kimde görsem bu testi kesin hamilesin derim, çünkü ben de şimdiye kadar böyle bir çizgi görmedim hiç, bazen saatler sonra çıkan, renksiz karaltılar olurdu en fazla
Ama gittikçe koyulaştığını görmeden inanmam:110:
Bi defasında da yine hamileyim bi gün:KK45:
(4 düşük olunca baya hamile kaldım:olamaz:)
Kan testi ile öğrenmiştim, hiç idrar yapmamıştım, neyse değer 300'lerdeyken dedim ki bi idrar testi alayım ,şöyle damlatır damlatmaz iki kopkoyu çizgi çıksın da gözümüz şenlensin:KK70:,
Aldım, yaptım, bekliyorum bekliyorum zorla incecik bir çizgi, sonradan daha belirgin oldu tabi ama heves ettiğim gibi birşey olmadı
Yani bu idrar testleri bi tuhaf oluyor bazen

O hayal kirikligi cok fena birsey. Adet gunun 4-5 gun gecmeden bence test yapma. Ben dusugumun oldugu hamilelikte adet gunu test yaptim evde, hafif pozitif cikti. Hemen doktora kostum, orda bir test daha, negatif cikti. Nasil bozuldu moralim anlatamam. Daha cok erken, bekle dedi doktor. 4 gun sonra tekrar yaptim, kopkoyu cikti cizgi. Gerci omru yokmus, yasayamadi iste...
Günaydın. İğnenin yapıldığı günü sayarsam bugün 19.günü. Normal adet tarihim 12 aralık. Bu sabah kan vermeye gidecekim fakat hafif akıntı hissettim sanki kahverengiye dönecek. Bu akşam ya da yarın sabah veririm akıntı adete dönüşmezse. Bu 3. ovitrelle iğnem. İlk defa bu kadar gecikti. Hep 14. gün adet olurdum. Hayırlısı artık

Ozguvenli,zeki ve mantikli bir burc kova.

En anlasamadigim burc Aslan. Ilgi delisi ve her zaman her durumda gozbebegi ve lider olma cabasi deli ediyo beni :)) Karsilastigim Aslanlardan bahsediyorum, burda bu burctan bi arkadas varsa alinmasin lutfen :)
Ben de aslanım ama pek taşımıyorum özelliklerini. Özellikle liderlik konusunu. Ama sevdiğim adamdan ilgi görmek keyilendirir tabi:)

Merhaba Fulya ablacim yok o hummali, heyecanli, umut dolu bebis calismalari henuz baslamadi bizde.
Benim esim 2nci konusunda kararsizdi, soylemisimdir sana daha once de belki.
Simdi, Nisan ayindan sonrasi icin ikna oldu sukurler olsun.
Eger Rabbim nasip ederse tabi.
2020 Ocak-Subat-Mart.... annesi olmaya talibim:dua::nazar::KK48:
Ben bogayim, Bogalarla coook iyi anlasirim :)
Oglusum Balik, o da guzel ama cok duygusal bazen, incinebiliyor.
Sizin de az kalmis sag salim al insallah kucagina.
Ben de en hayirli zamanda veriirm insallah haberi:KK36:
Allah hayırlısı ile nasip etsin inşallah
Allah razı olsun canım

Günaydınlarr.. :KK200:
iyi haftalar diliyorum
bakın şurda cumaya ne kaldı :21:
L lyly inşallah test yanıltmıyordur, takvimi kaldırmak zorunda kalmazsın.. :KK15:
ben bir defasında yaptım totem diye, kaldırdım sonra kötü oldu bee :-)

Ya ben de kimde görsem bu testi kesin hamilesin derim, çünkü ben de şimdiye kadar böyle bir çizgi görmedim hiç, bazen saatler sonra çıkan, renksiz karaltılar olurdu en fazla
Kan testi ile öğrenmiştim, hiç idrar yapmamıştım, neyse değer 300'lerdeyken dedim ki bi idrar testi alayım ,şöyle damlatır damlatmaz iki kopkoyu çizgi çıksın da gözümüz şenlensin:KK70:,
Aldım, yaptım, bekliyorum bekliyorum zorla incecik bir çizgi, sonradan daha belirgin oldu tabi ama heves ettiğim gibi birşey olmadı
İnsallah meleğin sağlıkla gelmiştir canım

Günaydın. İğnenin yapıldığı günü sayarsam bugün 19.günü. Normal adet tarihim 12 aralık. Bu sabah kan vermeye gidecekim fakat hafif akıntı hissettim sanki kahverengiye dönecek. Bu akşam ya da yarın sabah veririm akıntı adete dönüşmezse. Bu 3. ovitrelle iğnem. İlk defa bu kadar gecikti. Hep 14. gün adet olurdum. Hayırlısı artık
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

Gunaydin herkese,

Kahverengi akinti ben de son hamileligimde oldu. Birazcik oldu. Yerlesme kanamasi dedi doktor. Bugun ovulasyondan sonraki hangi gun? 6 ile 12. gun arasi bu kanama olabilir yumurtladiktan sonra. Ideali 9 ile 10. gunlerde olmasi (yani 14.gunde yumurtladiysan 23 ve 24.gununde kanama olabilir adet dongunun).

Gunaydin,

Testi yaptin mi?

Gunaydin herkese,

Kahverengi akinti ben de son hamileligimde oldu. Birazcik oldu. Yerlesme kanamasi dedi doktor. Bugun ovulasyondan sonraki hangi gun? 6 ile 12. gun arasi bu kanama olabilir yumurtladiktan sonra. Ideali 9 ile 10. gunlerde olmasi (yani 14.gunde yumurtladiysan 23 ve 24.gununde kanama olabilir adet dongunun).
Tam kahve değildi, sulu kahveye dönecek gibi birşeydi, kesildi:) 12 kasım regl. 21 kasım akşamı 2 adet 20 mm büyüklüğünde yumurta gördü. 22 sabah 7 de iğne vuruldum.

Benim de oyle olmustu. Sulu kahve gibi. Sonra ayni gun mu ertesi gunu me ne kesildi. 4 gun sonra da pozitif testi almistim.
Yerleşme kanaması için geç bir dönem bence canım. 22 sinde vuruldum 24 ünde çatlamış olsa 16. gün. Akıntıydı çok az sütlü kahve gibi. Neyse kan vereceğim akşam, öğrenirim:)

Gunaydin,

Testi yaptin mi?
O teste bakarak hamileyim dedim ama yok galiba:KK12:
Aynı markadan bir test daha vardı, sabah yaptım o da dağıldı ama tek çizgi çıktı, control çizgisinin etrafı hep kırmızıydı.
Sonrasında tekrar test aldım, eczacı 33 liraya da test var dedi, nasıl olsa varsa bunlarda da çıkar diye almadım onu:110:
3 tane normal test aldım, fazla beklemiş bir idrar yoktu ama yapayım dedim ve negatif sonuç:KK43:
İdrar bekletmeye çalıştım bu saate kadar ama gündüz pek olmuyor, yine de olsaydı çıkardı heralde:110:

O teste bakarak hamileyim dedim ama yok galiba:KK12:
Aynı markadan bir test daha vardı, sabah yaptım o da dağıldı ama tek çizgi çıktı, control çizgisinin etrafı hep kırmızıydı.
Sonrasında tekrar test aldım, eczacı 33 liraya da test var dedi, nasıl olsa varsa bunlarda da çıkar diye almadım onu:110:
3 tane normal test aldım, fazla beklemiş bir idrar yoktu ama yapayım dedim ve negatif sonuç:KK43:
İdrar bekletmeye çalıştım bu saate kadar ama gündüz pek olmuyor, yine de olsaydı çıkardı heralde:110:

Kotu kalitede bir hamilelik testiydi sanirim. Ancak ben gun icerisindeki idrara da guvenmem. Sabah kalktigindaki idrarinin olmasi lazim. Ben en son hamileligimde ilk gunler sabahki idrarla pozitif sonuc aliyordum, ogleden sonraki idrarim negatif geliyordu. Idrarin en az 4 saat beklemis olmasi lazim ki o bile yeterli degil baslarda.

Günaydınlarr.. :KK200:
iyi haftalar diliyorum
bakın şurda cumaya ne kaldı :21:
L lyly inşallah test yanıltmıyordur, takvimi kaldırmak zorunda kalmazsın.. :KK15:
ben bir defasında yaptım totem diye, kaldırdım sonra kötü oldu bee :-)
Yoksa mecbur kaldırcaz canım napalım yapacak bişey yok:110:
Zaten ben bu kadar kolay yapıldığını bilmiyordum, takvime bakayım dedim hemen çıktı, yani istesem de yapamam diyordum.
Olsaydı çıkardı bugün heralde di mi, yazdım önceki mesajımda, gündüz yaptığım test negatif, sabahki idrar da yine o salak bozuk teste gitti:KK64:
Yine kıpkırmızı oldu ama iki belirgin çizgi yoktu bu sabah attım zaten hemen sinirden

Kotu kalitede bir hamilelik testiydi sanirim. Ancak ben gun icerisindeki idrara da guvenmem. Sabah kalktigindaki idrarinin olmasi lazim. Ben en son hamileligimde ilk gunler sabahki idrarla pozitif sonuc aliyordum, ogleden sonraki idrarim negatif geliyordu. Idrarin en az 4 saat beklemis olmasi lazim ki o bile yeterli degil baslarda.
Belirtilere bakarsan 3 aylığım:KK70:

Yerleşme kanaması için geç bir dönem bence canım. 22 sinde vuruldum 24 ünde çatlamış olsa 16. gün. Akıntıydı çok az sütlü kahve gibi. Neyse kan vereceğim akşam, öğrenirim:)

Kuzum anladığım kadarıyla senin 6 Aralık'ta regl olman lazımdı. Çatladığı gün tahminine göre değil, iğne olduğun tarihe göre regl hesabı yap. İğneden sonraki 14. Gün regl olman lazım ki hadi 15. Gün bile olacak olsan yine de gecikmiş. Bi de çatladıktan sonraki 24. Saatte son anda döllenmiş olabilir. Geriden gelen fark edilmemiş üçüncü bir yumurta geç döllenmiş olabilir. Rahime kadar ki yolu yavaş yavaş almış olabilir. Her şey olabilir. Ay lütfen bu sefer gol olsun. Dinimiz çok amin.

Belirtilere bakarsan 3 aylığım:KK70:

Belirtilere bakma. Biz ilk denemeyi Agustosun sonunda yaptik. O kadar cok belirti vardi ki, kesin ama kesin hamileyim diyordum. Birak 26.gunu, 24.gunde adetim geldi. Husrana ugradim tabii. Eylul ayinda denedigimizde pek bir belirti yoktu, gogus siskinligi ve aci yemeklere karsi aserme disinda. Ama yani o da her hangi bir zaman bir insan birseye aserebilir kadin olsun erkek olsun. O ay hamile kaldim, dusugun oldugu hamilelikten bahsediyorum.

En guzeli sen iyi bir kalite test ile sabah idrarina adet tarihinde bak. Yoksa bosu bosuna havaya para sacmis oluyoruz :)

X