İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Evet oldum ama bu kadar agir kanama ne dogumdan ne de dusukten sonra olmustu. Daha tuvaletten cikmadan ikinci pedi degistirdigimi biliyorum gecen gun. Bugun 5.gunu ve hala kanamam var. Bir bitsin hemen baslayacagiz.

O uzun süre adet görmeyince oluyor. Benim 52 günde olduğum bir adetim var. Aynı öyle lavaboda şakır şakırdı. Doktora gittim ağrı kesici iğne yaptı da azaldı. Agri kesici al. Halsizlik yapıyor.

Ay ne guzel ya bunu duymak. Ben de bizde mi bir tuhaflik var diyordum. Demek ki normal olabiliyormus. Cok sagol vallaha icim rahatladi. Benim esim de ustelemez, yani hadi hadi diye usteledigini cok az gormusumdur.
O kadar değişken olabilir ki bu durum, hiç kendini üzecek birşey yok.
Bazen olur nerdeyse her gün istekli olabilir insan bazen ise bir adet döneminde bir defa olacak kadar azalabilir.
Bizde hepsi oluyor:)
Bazen insan yorgunluktan hiçbirşey görmüyor, çiftlerin arası kötü demek değil yani bu
Hatta eşim bazen iş için şehir dışına çıkar bir haftalık mesela, gelince yorgun olur falan sonra hastalanır, grip olur, günlerce uzak kaldığımız olabilir.
E sonuçta yeni evli de değiliz, eşim 44 yaşında ben 39, 20 yıllık evliyiz.
Zaman da insanı yoruyor

Ya aslinda niye yipratsin ki, keyifli guzel bi sey; hic de yipratmaz mutlu eder, fit ve zinde tutar insani :) ama her gun degil tabiki o kadar da degil yani.
Aslinda erkekler cok isteklidir her zmaan kafalarinda vardir cinsellik gibi bi algi var genelde ama bazisi hic oyle degil.

Ya işte yorulup sonra gelip evde yemek vs uğraşıp birde yatakta tempo sanırım ondan. Valla benim pek halim kalmıyor haftaiçi genelde haftasonu istiyorum. Benim yorulduğumu görünce isteği gidiyordur :) kesinlikle katılıyorum yıpratıcı değil stres atıcı etkiye sahip. Gene de makulu iyidir :))

Ya işte yorulup sonra gelip evde yemek vs uğraşıp birde yatakta tempo sanırım ondan. Valla benim pek halim kalmıyor haftaiçi genelde haftasonu istiyorum. Benim yorulduğumu görünce isteği gidiyordur :) kesinlikle katılıyorum yıpratıcı değil stres atıcı etkiye sahip. Gene de makulu iyidir :))
Evet erkekler filmlerdeki gibi çok istekli nerdeyse gözlerinden ateş saçan kadın istiyor:KK70:
ancak o zaman çok istekli oluyorlar.
Kadını yorgun görünce belki de çok istekli geçmeyecek bir ilişki olacak gibi düşünüp vazgeçebilirler.
Bi de kişilik meselesi, bazı erkek çok önemser cinselliği, onunla stresini atmaya çalışır, bazısı ise başka hobilere sahip olup sadece ihtiyaç olarak bakabilir meseleye

Ya aslinda karsi cinsle,arkadasla, anne-cocuk arasindaki iliskide vs farkli oluyo sanirim burc uyumlari.
Kova karsi cins anlasamadim; en sevdigim arkadasim ve kuzenim Kova :)
Anne-cocuk uyumlarina bakim bari :))
Nasılsın canım
Çalışmalar basladimi bebiş için

Ben yengeç eşim terazi oğlan akrep bu kuzuda ya yay yada oğlak olacak

Erkek kardeşim ve annem yay dedikleri dedik hep kendileri haklı parası azalırsa sıkıntılı dönemde çok agresif olan insanlar birazda bencil yay olan arkadaşlar varsa alınmaz umarım

Terazi olan kocam mükemmelliyetci kararsız vefalı arada geçmişte yaşamayı ozleyen ruh hali var

Oğlum akrep herşeyi içinde yaşayan dışarı kolay kolay birşey belli etmeyen dediği olmalı hırslı yenilgiyi kabul etmeyen biri

Silik de olsa cikiyorsa hamilesin demektir. Bu kesin. Hamile degilsen tertemiz oluyor, bembeyaz yani.

Ama soyle dusunelim; test cubugu hataliydi ve hatali sonuc verdi. Hemen umitlenmeyelim (ama bence hamilesin). Ama yarin sabah ilk is testi yap. Bence temiz bir kaba idrari doldur, onunla yap. Eger silik cizgi cikarsa ve yine gozlerine inanamiyorsan ikinci bir cubugu idrara batirip yine dene :)

Biz de bu ay deneyecegiz. Su coskulu adetim bir bitsin. Allahim insallah hepimiz bu ay hamile kalabiliriz :)
Bu ay iyiydi benim için ama ya:KK57: , 22 Ağustos doğum gösteriyor, biraz daha erken olabilir zaten, okullar açılana kadar tam toparlanırım diyordum.
Bugünkü inancımı kaybettim ben bu gece:silah:

Senella Senella Merhaba
Arada bir uğrayıp kim ne yemiş ne içmiş işe yaramış mı diye bir bakıp çıkıyorum ancak bu ara bundan ziyade burçlar konuşulduğundan pek yorum yazmıyorum açıkcası sağlıklı bir evladım olsun burcunun ne olacağı hiç önemli değil benim için. Sanki böyle pazarlıklar yaparsak Allah'ın gücüne gider diye düşünüyorum. Burcunun ne olacağından çok vicdanlı merhametli Allah sevgisi olsun yüreğinde yeterli. Hayatımda varlık gösteren insanları da bu kriterlere göre seçiyorum burcuna göre değil. Tabii bu nacizane benim fikrim....
Aret Kamar'da tedavideyim eylül ayında klomen kullanıp kontrole gittiğimde hiç yumurta görünmedi ekim ayında ben kendi isteğimle ara verdim kasımda tekrar gittim yine yumurta yoktu cylo ile regl olup aralık ayında gittiğimde sağda ve solda 10/14mm iki yumurta ve arkadan gelen en az 4 yumurta olduğunu söyledi benim canım doktorum. İnanamadım aylardır yumurta görünmüyordu. Şimdi yine klomenle büyümeyi takip edeceğiz. Pazartesi kontrolüm var. Ben bu yumurtlamayı hergün tükettiğim karışık bitki çaylarıma bağladım. Çünki bir kaç aydır bu bitki çayının dışında özel olarak hiç bir şey tüketmiyorum. Dileyen olursa özelden çayın ismini seve seve paylaşırım. Çayın içinde hayıt tohumu,civan perçemi,aslan pençesi,hibisküs,çoban çantası,adaçayı,papatya var. Ben ayrıca demlerken bir kabuk tarçının yarısını ve 3/4 adet karanfil ilave ederek hem güçlendiriyor hem de lezzetlendiriyorum. Hazırlanışı çok kolay aktarlarda süzen poşetler halinde satılıyor. Umarım kullanan herkeze şifa olur.
Aklıma gelmişken benim doktorumda kan değerim çok düşük olduğundan folik asit olarak folbiol önerdi yaklaşık 3 aydır onu kullanıyorum ve bir de kan sulandırıcı.
Canım son durumun ne merak ettim

Evet erkekler filmlerdeki gibi çok istekli nerdeyse gözlerinden ateş saçan kadın istiyor:KK70:
ancak o zaman çok istekli oluyorlar.
Kadını yorgun görünce belki de çok istekli geçmeyecek bir ilişki olacak gibi düşünüp vazgeçebilirler.
Bi de kişilik meselesi, bazı erkek çok önemser cinselliği, onunla stresini atmaya çalışır, bazısı ise başka hobilere sahip olup sadece ihtiyaç olarak bakabilir meseleye

Ikıncı dediguniz daha,doğru benim eşim acısından. Stresini pes oynayarak atıyor genelde. Kafami boşaltmam lazım diye yöneldiği hobisi.

Bence daha eski kafalı insanlar cinselligi daha fazla yaşamak istiyor, evdeki kadın bunun için var gibi düşünceye sahipler.

Bu ay iyiydi benim için ama ya:KK57: , 22 Ağustos doğum gösteriyor, biraz daha erken olabilir zaten, okullar açılana kadar tam toparlanırım diyordum.
Bugünkü inancımı kaybettim ben bu gece:silah:

Anlamadim ki, ne oldu bir saat icinde adet mi gormeye basladin? Sabahlar uzak degil, bir yat, sabah hemen test yap.

Eşim zaten istemeyince düşüklerin nedenini hiç araştırma gereği duymadık sanırım.
Hatta eşim, olmamış şeye üzülünür mü dedi:110:
"Erkekler, ancak çocuk baba demeye başladığında baba olduğunu anlarmış, kadın ise hamile kaldığı anda artık annedir." Diye bir söz okumuştum, hatta bir kadın, hamile kalınca bile değil, kalmayı planladığı andan itibaren anne gibi hissetmeye başlıyor.
:eek:
Size de çok geçmiş olsun, Allah hepimizin gönlündekini acilen nasib etsin

Eşim ilk oğlumda tüm Dr kontrollerinde yanımda ve pek anlar ve mutlu görünüyordu
Doğumdan sonra itiraf etti ben bir şey hissetmiyordum sen uzulme diye anlamış gibi yapıyordum neresi eli neresi ayağı fark edemiyordum ama ne zaman kucağıma aldim o zaman baba oldum ben artık dedim dedi

Nasılsın canım
Çalışmalar basladimi bebiş için

Ben yengeç eşim terazi oğlan akrep bu kuzuda ya yay yada oğlak olacak

Erkek kardeşim ve annem yay dedikleri dedik hep kendileri haklı parası azalırsa sıkıntılı dönemde çok agresif olan insanlar birazda bencil yay olan arkadaşlar varsa alınmaz umarım

Terazi olan kocam mükemmelliyetci kararsız vefalı arada geçmişte yaşamayı ozleyen ruh hali var

Oğlum akrep herşeyi içinde yaşayan dışarı kolay kolay birşey belli etmeyen dediği olmalı hırslı yenilgiyi kabul etmeyen biri
Merhaba Fulya ablacim yok o hummali, heyecanli, umut dolu bebis calismalari henuz baslamadi bizde.
Benim esim 2nci konusunda kararsizdi, soylemisimdir sana daha once de belki.
Simdi, Nisan ayindan sonrasi icin ikna oldu sukurler olsun.
Eger Rabbim nasip ederse tabi.
2020 Ocak-Subat-Mart.... annesi olmaya talibim:dua::nazar::KK48:
Ben bogayim, Bogalarla coook iyi anlasirim :)
Oglusum Balik, o da guzel ama cok duygusal bazen, incinebiliyor.
Sizin de az kalmis sag salim al insallah kucagina.
Ben de en hayirli zamanda veriirm insallah haberi:KK36:

Anlamadim ki, ne oldu bir saat icinde adet mi gormeye basladin? Sabahlar uzak degil, bir yat, sabah hemen test yap.
Yok canım adet olsam söylerim de o bugünkü testin hatalı olduğuna inandım iyice çünkü birkaç saat sonra da olsa o pembeliğin açılıp normal hale geleceğini düşünüyordum.
Dalga dalga kaldı öyle, tamam iki çizgi var ama bi tuhaf
Belirti dersen var aynı, ateşim de düşük değil ama benim ateşim tam adet öncesi düşüyor, birkaç saat öncesinde veya adetle birlikte düşüyor.
35.8 35.9 çıkıyor regl başladığında, 36 bile olmuyor.
Şu an 36.5 üstü , 36.7, 36.6 , 36,8 arasında hatta bugün bir ara 37.1 oldu
Gerçi böyle sürekli ölçülmez biliyorum da şu teste sinir olunca ateşim düşüyor mu diye ara ara kontrol ettim

Eşim ilk oğlumda tüm Dr kontrollerinde yanımda ve pek anlar ve mutlu görünüyordu
Doğumdan sonra itiraf etti ben bir şey hissetmiyordum sen uzulme diye anlamış gibi yapıyordum neresi eli neresi ayağı fark edemiyordum ama ne zaman kucağıma aldim o zaman baba oldum ben artık dedim dedi
Ne güzel söylemiş en azından:)
Anne çok başka :)

Yok canım adet olsam söylerim de o bugünkü testin hatalı olduğuna inandım iyice çünkü birkaç saat sonra da olsa o pembeliğin açılıp normal hale geleceğini düşünüyordum.
Dalga dalga kaldı öyle, tamam iki çizgi var ama bi tuhaf
Belirti dersen var aynı, ateşim de düşük değil ama benim ateşim tam adet öncesi düşüyor, birkaç saat öncesinde veya adetle birlikte düşüyor.
35.8 35.9 çıkıyor regl başladığında, 36 bile olmuyor.
Şu an 36.5 üstü , 36.7, 36.6 , 36,8 arasında hatta bugün bir ara 37.1 oldu
Gerçi böyle sürekli ölçülmez biliyorum da şu teste sinir olunca ateşim düşüyor mu diye ara ara kontrol ettim

Sen bunlari birak. Turkiye'de saat olmus geceyarisi 1. Simdi yatsan sabah 7'de kalksan, 6 saat birikmis idrarin ile guzel bir sonuc alabilirsin. Hamile olmasaydin o cizgi silik cikmazdi :) Problem su: hamileysen bile adet gunun daha gecmedigi icin tutunup tutunmayacagini bilmiyorsun. Onun icin yarin yap, eger yine silik cikarsa adet gunune kadar bu konuyu kafandan sil. Adet gunun bir daha bak.

Atesini de olcme bence bu kadar siklikla. Bir anlami yok. Ben hic olcmedim simdiye kadar. Ya bu is bu kadar zor olmamali ya. Onceden kadinlar nasil 45 yasinda doguruyorlarmis? Biz cok takiyoruz galiba kafaya.

Hadi yat sen.

Merhaba Fulya ablacim yok o hummali, heyecanli, umut dolu bebis calismalari henuz baslamadi bizde.
Benim esim 2nci konusunda kararsizdi, soylemisimdir sana daha once de belki.
Simdi, Nisan ayindan sonrasi icin ikna oldu sukurler olsun.
Eger Rabbim nasip ederse tabi.
2020 Ocak-Subat-Mart.... annesi olmaya talibim:dua::nazar::KK48:
Ben bogayim, Bogalarla coook iyi anlasirim :)
Oglusum Balik, o da guzel ama cok duygusal bazen, incinebiliyor.
Sizin de az kalmis sag salim al insallah kucagina.
Ben de en hayirli zamanda veriirm insallah haberi:KK36:

Merhaba, yas kac acaba?

Ne güzel söylemiş en azından:)
Anne çok başka :)

Benim yari android doktorum bize el kol degil karaciger akciger gosteriyordu surekli. Burasi bobrek, buyrun size bobreklerden guzel bir ultrason ciktisi diye. Adam resmen beni sevmiyordu ama esimle cok iyi anlasiyorlardi. Ben baskulun ustune ciktigimda kilo kontrolu icin fis fis konusmalar, espiri yapmalar, kikirdemeler...

Kocam da 100 kg ydi o esnada, kendisine bakmiyor da...

Sen bunlari birak. Turkiye'de saat olmus geceyarisi 1. Simdi yatsan sabah 7'de kalksan, 6 saat birikmis idrarin ile guzel bir sonuc alabilirsin. Hamile olmasaydin o cizgi silik cikmazdi :) Problem su: hamileysen bile adet gunun daha gecmedigi icin tutunup tutunmayacagini bilmiyorsun. Onun icin yarin yap, eger yine silik cikarsa adet gunune kadar bu konuyu kafandan sil. Adet gunun bir daha bak.

Atesini de olcme bence bu kadar siklikla. Bir anlami yok. Ben hic olcmedim simdiye kadar. Ya bu is bu kadar zor olmamali ya. Onceden kadinlar nasil 45 yasinda doguruyorlarmis? Biz cok takiyoruz galiba kafaya.

Hadi yat sen.
:)
Pazar gecesi koşturmacasının ardından bi dinleneyim dedim:)
Tamam yatarım:KK54:

X