İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Ilkinden sonra ikinciyi güç yetmiyor. 1 evlâdın olduğu için belki de dusunmiycrksin. Ama bizler gene biriktirip gene o sisteme gideceğiz. Neden olmadi ilk tüp bebeğiniz peki. Sorun neymiş.

Iyi bir doktor buldun mu arkadaşım. Bende Aret kamara gideyim diyorum. En son gittiğim doktor da 15 bin çekti. Ilacsiz deniyormusunuz dedim ama ona ben karar vereyim dedi. Sana kaça mal olmuştu aret kamar.

Senella merhaba ben bir süre ara verdim ya yaz başı ya da yaz sonu o da belki net karar vermedim henüz tedaviye. Anadolu yakasında iki iyi doktor buldum aslında ancak şuan önceliklerim değişti. Taşınma işi çıktı ekstra bir maaliyet olacak şubat hezimetinden sonra ancak toparlanıyoruz.
15000tl nedir yahu napıyoruz araç mı satın alıyoruz anlamıyorum ki
Aret Kamar da farklı bir sistem var şöyle ki ben kendisinde tedaviye başlamadan 2 ay kadar önce hem fiyat almak hem de gerekli tahlilleri öğrenmek için görüştüğümde 6800 tl fiyat verilmişti. 2 ay sonunda tahlillerimi hazırlayıp gittiğimde sözleşmede 7800 tl yazıyordu. Bana 2 ay önce farklı bir rakam verilmişti dedim ancak sözleşmeyi imzaladığımız tarih geçerli imiş 2 ay sonra gelseniz rakam yine değişecekti dediler biz de kuzu kuzu peki dedik. Buarada ben 2018 yılında eylül ayında başlamıştım tedaviye o yüzden şuan net rakam veremiyorum ancak 8000tl den düşük değildir. Yine de görüştüğün yerden çok daha makul görünüyor Aret Hoca da rakam. Üstelik klomen dışında ilaç ve iğne vermiyor dolayısıyla maliyet biraz daha düşüyor diğer kliniklere göre.

hoşbuldum:)
çok yaptırdım yumurta takibi hiçbir işe yaramadı maalesef üstelik yumurtalarım ilaçsız bile büyüyüp çatlıyor çok şükür kendim yapıyordum testle yumurta takibimi artık onu da yapmıyorum şu an adetliyim bitsin soğan kürü deneyeceğim artık yine olmazsa nasip değilmiş deyip bırakacağım herşeyi 3 yıl bitti yoruldum

Çok iyi yaptın, hoşgeldinn:)) Başından başlayarak okumanı tavsiye ederim, iyi gelebilecek bilgiler bulabileceğine inanıyorum. Kullanılan vitaminler, bitki çayları, doktor önerileri gibi.
hoşbuldum:)

vakit buldukça okuyacağım inşallah canım

sorun yoksa muhtemelen senın ısın pesını bırakmanı ve kafanı bosaltmanı beklıyor arkadasım, ınsallah bıttı bıraktım dedıgın anda yavrunun mujdesını alırsın, bız bu tur rahatlamalarda hamıle kalanlara cok sahıt oldu bu sayfalarda o yuzden kendını serbest bırak sıkma kuzum, bızler de bunu bılıp boyle yapmaya calısıyoruz ama yıne de bı umıtle her ay kırmızı kart yememek ıcın dua edıyoruz ama, kendımızı yavas yavas ınandırıp rahat bırakmayı ogrenecegız hep bırlıkte.

Eşinizin spermlerine baktırdınız mı kuzum?

Bugün adet günüm. 1 haftadır aralıklı devam eden kahverengi lekelenmeler var. Bugün adet olmazsam yarın sabah 1 test yaparım artık :) İlaçsız, iğnesiz bir ay geçirdim, lütfen tutsun, aşılamadan sonraki ay da tutma ihtimali yüksekmiş. Adet olursam da cumartesi tüp bebek için görüşmelere başlarım, yeni umutlar, yeni hayaller, heyecanlı bekleyişler...

ay hadı ınsallah tutunuyordur gıı, heyecan bastı, hadı bır guzel haber de senden gelır ınsallah canımmm

seheryeli77 kuzuuuumm gördün mü sayfada neler olmuş gidenler, suçlar paylaşımlar, kırıp dökmeler, isyan, yerli dizilerden birini izliyorum sandım. Neyse gidenlerin canı sağolsun herkez paylaştıklarıyla çok şey kattı kimbilir kaç kişinin hislerine tercüman olundu kaç kişinin hayatına dokunuldu bizim sayfamız herkeze açık kim dilerse gelir başımzla beraber yeterki sayfanın ismiyle müsemma paylaşımlar olsun Bizim Sayfa derken yorum yazan okuyan üye olmadan okuyup belki işime yarar birşeyler bulurum diyen herkezi dahil ederek söylüyorum yanlış anlaşılmasın

aynen en ateslı donemde yoktun bızde bı ısyanlar bı ısyanlar, gercekten hepımız aynı duyguları paylastık ve bırbırımıze yoldas olduk, ınsallah daha guzel haberler paylastıgımız gunlerımızı de goruruz

İsyankar gençler sizi :) Ben gönülden inanıyorum çok çok güzel haberleri paylaşacağız burada.

Ewet canımmmm, çok şey paylaşıldı, bilgi, sevinç, heyecan, hüzün, isyan, geyik :)) Acı-tatlı her şey hazinemizz:))

Ewet canımmmm, çok şey paylaşıldı, bilgi, sevinç, heyecan, hüzün, isyan, geyik :)) Acı-tatlı her şey hazinemizz:))
Gözlerim doldu şuan ne güzel yazmışsın kuzucuğuum yaaa "acı tatlı herşey hazinemiz "gerçekten öyle... Geçen yıl 8 Mart da açmıştım sayfayı iki arkadaşımız dışında hamile haberi alamadık ama olsun benim umudum hep var isteyen herkez için. Çünki bize mucize olan O 'na kolay Ol deyiverecek ve Olacak işallah

Aynen öyle canım benim, umut hep var, olsun da. Biz elimizden geleni yapalım da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…