İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Şey ilginç ama sen istemeden istemesi☺hayır olsun inşallah

Kızlar benim tee geçen sene açtığım bi topik vardı isterseniz oraya geçelim hazır Mayıs geliyoken ve sayfada yaş, yöntem sınırı da yokken. :)

bakar mısın tesadüf mü desem tevafuk mu mayıs ayına odaklanmışsınn ama 2018 değil 2019 mayıs mış
bana uyar hatta kim dediydi fan club aç üye olalım :)

ben geldim canım bu topıce, hadı inşallah hepimize hayırlı olsun

kızlar duymadık görmedik demeyin.. huhuuuu

Tekrarlayan düşük olmadığı zaman, doktorlar ilave tetkiğe gerek duymuyor. Arada bir sağlıklı gebelik var ya..
Evet ben çocuktan sonra düşükler oldu sandım ,hoş devlet hastaneleri yaşayan evladın olmadığı halde 3 kere düşük yapma şartı arıyor bu testler için,paran varsa özelde yaptırıyorsun işte,yani fakirin bebesi yine kıymetsiz memlekette her zaman olduğu gibi,ayyy dilim şişmiş amma konuştum demi :)

Sağol canım.. tekrardan geçmiş olsunn daha yerleşme yuvarlanma aşamasında olabiler ama..neyse hayırlısı bakalım. İnşallah iyi haberle.. antibiyotik verirler o zmn.

<1.20 altı sonuç. Antibiyotiklere yuklenebilirim bu durumda.

Şimdi topik güzel geçeriz de biz bize oluruz orda problem yok. Ama yeni arkadaşları bu topige çekemeyiz. Takdir ederseniz ki her gelen de yeni bir şeyler öğreniyoruz bu da bizim yararımıza. Sen şimdi bu topige gelmesen ben vitaminler hakkında bilgi sahibi olamayacaktım. Veya seheryelinin aşılama doktorunu, dennisgo ve lly nin trioid hakkinda engin bilgilerini vs. Bence topigin ismi bizim gibi olanlari çeksin diye düşünüyorum.

sağlık olsun...

evet evet grup ismi konusunda orada istişarede bulunuruz uygun bir isim bulduğumuzda değiştirilir başlık. o konuda hem fikiriz.

merhabalar canolar. kac gundur yazmiyorum baş agrilariyla basim dertteydi. bugün benim icin kabus gibiydi şükür suan iyi sayılırım. adet oldum normalim de aşırı adet sancılı olurum daglara taslara ama, bugün aman yarabbi agrıdan bayılip yere yapışmamı, atiigim cigliklarimi diyim, kesilen nefesim, kalbimin çarpıntıları, hayatimda atmadigim teri attim. ben ne kadar hasta olsam aglamaz bagirmaz sesi cikmaz birydim. gözlerim her karardigin da öluyorum galiba dedim acayip bir isahal de olmustum, her lavabo dönüsü nerdeyse bayıldim. ishal olmasam ya acile giderdim yada ambulans cagir derdim. zavalli kocam korkudan gidicekti tutturmus ambulans cagirim ishalim ustelik nasil dayanirim yolda. ya bugun bu başıma gelen neydi bilmiyorum oyle bir kasilma vardiki rahmim de yumurtaliklarimin patlayip çıkacağını sandim. evet kesinlikle ben laproskopi histereskopiligim. ust komsu kapiya geldi sesimi duymus dedim inanmaz goruneyim polis çağırır iyiyim sadace cok agrim var dedim iyki de görünmüşüm kadin diyor ki eşinin sana zarar verdigini düşündüm

Cok geçmiş olsun canim, bencede bi baktirmak lazim içeriye ne var ne yok, bu arada yeni sayfaya taşıdık, seni de sayfada etiketleyim

Merhaba bebeğimiz oldu mu.

merhaba;
topiğin ismi dikkatimi çekti bi bakayım dedim :)
ben 39 yaşındayım 10 yaşında bir oğlum var 3 yılı geçti kardeş yapmak için uğraşıyoruz ama olmadı bir türlü 1 başarısız tüp bebek denemem var 2. sini düşünmüyorum ilkini bile maddi açıdan çok zorlanarak yapmıştık
geçmiş sayfaları okuyamadım maşallah 1000 sayfa olmuş tecrübelerinizden bilgilerinizden faydalanmaya geldim

Çok iyi yaptın, hoşgeldinn:)) Başından başlayarak okumanı tavsiye ederim, iyi gelebilecek bilgiler bulabileceğine inanıyorum. Kullanılan vitaminler, bitki çayları, doktor önerileri gibi.

Merhaba arkadaşım hoşgeldin sayfamıza ben de 42 yaşındayım çocuğum yok iki kez tüp bebek denedim maalesef pozitifi görmek kısmet olmadı şuan tedavi görmüyorum ancak umudumu da kaybetmiyorum nihayetinde sağlıklı bir yumurta ve sperm bebek olması için yetiyor. İlaçsız adet göremiyordum şükür ki bitkisellerle çözdüm o sıkıntımı içinde folik asit barındıran imom omega kullanıyorum hareketli olmaya ve en az 2 litre su içmeye çalışıyorum. Yumurta ve hurma tüketiyorum hergün. Bu ay da ilaçsız adet görebilirsem incir kürüne başlayacağım. Yumurta sayım az hatta az değil ayda bir en fazla iki yumurta görünüyor kontrollerde. Tavsiyem tedavi olmasan da yumurta takibi yaptır canım beslenmene dikkat et ve hareketli olmaya çalış gün içinde.

hosgeldın umarım bebegıne bu sene hamıle kaldıgının haberını alırsın canım

Hatırlar mısınız ilk başlarda bi arkadaş vardı hamile kalmıştı babası o sırada yogun bakımdaydı, bır daha denk gelen var mı ne oldu, babası nasıl oldu, hamılelıgı nasıl gecıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…