- 4 Ocak 2016
- 462
- 1.466
H hayalim mucize canım T think_positive arkadaşımız eşinin spermlerine baktırdınız mı diye sormuş eşine test yaptırdınız mı yakın zamanda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rahatım sadece bat yaklaştıkça bi gerginlik oluyor acabamı diye gelince yine başa sarıyorum tam bir kısır döngü:))sorun yoksa muhtemelen senın ısın pesını bırakmanı ve kafanı bosaltmanı beklıyor arkadasım, ınsallah bıttı bıraktım dedıgın anda yavrunun mujdesını alırsın, bız bu tur rahatlamalarda hamıle kalanlara cok sahıt oldu bu sayfalarda o yuzden kendını serbest bırak sıkma kuzum, bızler de bunu bılıp boyle yapmaya calısıyoruz ama yıne de bı umıtle her ay kırmızı kart yememek ıcın dua edıyoruz ama, kendımızı yavas yavas ınandırıp rahat bırakmayı ogrenecegız hep bırlıkte.
yaptırdık canım tüp bebek aşamasında herşeye bakıldı tüm sonuçları çok iyi ikimizinde çok şükürH hayalim mucize canım T think_positive arkadaşımız eşinin spermlerine baktırdınız mı diye sormuş eşine test yaptırdınız mı yakın zamanda
evet canım skıntı yok çok şükür hatta çok iyi çıktıEşinizin spermlerine baktırdınız mı kuzum?
Adet bittikten 2 gün sonra yapilacak.yumurtlama gecmiyor.tam o zamanlara geliyor hatta.bende acaip yumurtlama akintisi yapmisti hatta.ama ben 15 güne tamamlayamadim baska islerim oldugundan.kesinlikle yarari olmustu.kızlar aranızda soğan kürü yapan var mı kafam çok karıştı soğan kürü yaptığım ay korunmamızmı gerekiyor çünkü adetin 7 günü başlanıp 15 gün devam ediliyormuş kür bittiğinde yumurtlamadan 7 gün geçmiş olacak 28 30 gün arası döngüm olmaz ama vesile olur da hamile kalmış olsam tutunmaya engel olmaz mı bu kür
yani 8. gün başlayacağım bittiğinde 23. gün olmuş olacak ama ben 14 ya da 15. gün yumurtluyorum canım ya işte bu kafamı karıştırıyor o zaman bu kür yumurtlama dönemimi mi değiştirecek öyle olursa adet gecikmesi de olurAdet bittikten 2 gün sonra yapilacak.yumurtlama gecmiyor.tam o zamanlara geliyor hatta.bende acaip yumurtlama akintisi yapmisti hatta.ama ben 15 güne tamamlayamadim baska islerim oldugundan.kesinlikle yarari olmustu.
rahatım sadece bat yaklaştıkça bi gerginlik oluyor acabamı diye gelince yine başa sarıyorum tam bir kısır döngü:))
amin canım tez vakitte hayırlısı ile inşallahişte hep bu yasanıyor maalesef, her kırmızı kart gordugunde umutlar kırılıyor Allah yardımcımız olsun mucizemizi bize yollasın ınsallah canım
O zaman adet biter bitmez basla.düsük falan yaptircani sanmiyorum.ovulasyon testi kullan.yumurtlamayi yakalayinca birak kürü.cunku bunu yaptigi ay hamile kalan cok fazla.yani 8. gün başlayacağım bittiğinde 23. gün olmuş olacak ama ben 14 ya da 15. gün yumurtluyorum canım ya işte bu kafamı karıştırıyor o zaman bu kür yumurtlama dönemimi mi değiştirecek öyle olursa adet gecikmesi de olur
YesilElmaTT dan haberin var mıydı hatırlamadım, sımdılık hamilemiz oArkadaslar ne zamandir yoktum kimden guzel haber alindi. Kim hamile kaldi
inşallah canım yaa tamam takip edeyim evde fazlasıyla ovulasyon testi mevcutO zaman adet biter bitmez basla.düsük falan yaptircani sanmiyorum.ovulasyon testi kullan.yumurtlamayi yakalayinca birak kürü.cunku bunu yaptigi ay hamile kalan cok fazla.
ben deendim adet dönemını degıstırmıyor canım, bende hıc bır ıse de yaramadı zatenyani 8. gün başlayacağım bittiğinde 23. gün olmuş olacak ama ben 14 ya da 15. gün yumurtluyorum canım ya işte bu kafamı karıştırıyor o zaman bu kür yumurtlama dönemimi mi değiştirecek öyle olursa adet gecikmesi de olur
Canım eşinde ve sen de de hiç bir problem yoksa bebişin olmaması için de hiç bir neden yok sadece zamanı gelmemiş henüz belli ki olacak Allah'ın izniyleyaptırdık canım tüp bebek aşamasında herşeye bakıldı tüm sonuçları çok iyi ikimizinde çok şükür
Canım A anneveoglusu arkadaşımız bizim ilk göz ağrımız negatif tüp bebek denemesinin ardından bir sonraki ay doğal yolla hamile kaldı ve çok şükür sağlıkla aldı kucağına bir de YesilElmaTT arkadaşımız hamileArkadaslar ne zamandir yoktum kimden guzel haber alindi. Kim hamile kaldi
YesilElmaTT dan haberin var mıydı hatırlamadım, sımdılık hamilemiz o
Tesekkurler canlar bilgi icin. Yasi ileei olup da cocugu olmayanlardan yok ama yineCanım A anneveoglusu arkadaşımız bizim ilk göz ağrımız negatif tüp bebek denemesinin ardından bir sonraki ay doğal yolla hamile kaldı ve çok şükür sağlıkla aldı kucağına bir de YesilElmaTT arkadaşımız hamile
A anneveoglusu arkadaşımızın ikinci evladı canım YesilElmaTT nın ilk diye hatırlıyorum ancak yaşını bilmiyorum. Evladı olanlar sağlıkla sıhatle mutlulukla büyütsünler hamile olanlar da sağlıkla sıhatle kucaklasınlar evlatlarını bizler de en kısa zamanda yaşayalım işallah bu güzel duyguyu aminTesekkurler canlar bilgi icin. Yasi ileei olup da cocugu olmayanlardan yok ama yine
Gerci nisamirzayi bilmiyorum yasi kacti ve daha once cocuk var miydi ama hayirli olsun. Saglikli hayirli evlatlar olsunlar insallah. Grup da baya dagilmis. 2 haftada neler neler olmus. Doktor da bana inofolic verdi. 2 ay oldu ama yine bi hareket yokl. Ne xaman ceeee diyecek bu bebe anlamaidm.tup bebek deneseydim bu kadar vakit kaybetmeseydim daha iyiydi sanirim