İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

sorun yoksa muhtemelen senın ısın pesını bırakmanı ve kafanı bosaltmanı beklıyor arkadasım, ınsallah bıttı bıraktım dedıgın anda yavrunun mujdesını alırsın, bız bu tur rahatlamalarda hamıle kalanlara cok sahıt oldu bu sayfalarda o yuzden kendını serbest bırak sıkma kuzum, bızler de bunu bılıp boyle yapmaya calısıyoruz ama yıne de bı umıtle her ay kırmızı kart yememek ıcın dua edıyoruz ama, kendımızı yavas yavas ınandırıp rahat bırakmayı ogrenecegız hep bırlıkte.
rahatım sadece bat yaklaştıkça bi gerginlik oluyor acabamı diye gelince yine başa sarıyorum tam bir kısır döngü:))

kızlar aranızda soğan kürü yapan var mı kafam çok karıştı soğan kürü yaptığım ay korunmamızmı gerekiyor çünkü adetin 7 günü başlanıp 15 gün devam ediliyormuş kür bittiğinde yumurtlamadan 7 gün geçmiş olacak 28 30 gün arası döngüm olmaz ama vesile olur da hamile kalmış olsam tutunmaya engel olmaz mı bu kür

kızlar aranızda soğan kürü yapan var mı kafam çok karıştı soğan kürü yaptığım ay korunmamızmı gerekiyor çünkü adetin 7 günü başlanıp 15 gün devam ediliyormuş kür bittiğinde yumurtlamadan 7 gün geçmiş olacak 28 30 gün arası döngüm olmaz ama vesile olur da hamile kalmış olsam tutunmaya engel olmaz mı bu kür
Adet bittikten 2 gün sonra yapilacak.yumurtlama gecmiyor.tam o zamanlara geliyor hatta.bende acaip yumurtlama akintisi yapmisti hatta.ama ben 15 güne tamamlayamadim baska islerim oldugundan.kesinlikle yarari olmustu.

Adet bittikten 2 gün sonra yapilacak.yumurtlama gecmiyor.tam o zamanlara geliyor hatta.bende acaip yumurtlama akintisi yapmisti hatta.ama ben 15 güne tamamlayamadim baska islerim oldugundan.kesinlikle yarari olmustu.
yani 8. gün başlayacağım bittiğinde 23. gün olmuş olacak ama ben 14 ya da 15. gün yumurtluyorum canım ya işte bu kafamı karıştırıyor o zaman bu kür yumurtlama dönemimi mi değiştirecek öyle olursa adet gecikmesi de olur

rahatım sadece bat yaklaştıkça bi gerginlik oluyor acabamı diye gelince yine başa sarıyorum tam bir kısır döngü:))

işte hep bu yasanıyor maalesef, her kırmızı kart gordugunde umutlar kırılıyor Allah yardımcımız olsun mucizemizi bize yollasın ınsallah canım

yani 8. gün başlayacağım bittiğinde 23. gün olmuş olacak ama ben 14 ya da 15. gün yumurtluyorum canım ya işte bu kafamı karıştırıyor o zaman bu kür yumurtlama dönemimi mi değiştirecek öyle olursa adet gecikmesi de olur
O zaman adet biter bitmez basla.düsük falan yaptircani sanmiyorum.ovulasyon testi kullan.yumurtlamayi yakalayinca birak kürü.cunku bunu yaptigi ay hamile kalan cok fazla.

ben deendim adet dönemını degıstırmıyor canım, bende hıc bır ıse de yaramadı zaten

Arkadaslar ne zamandir yoktum kimden guzel haber alindi. Kim hamile kaldi
Canım A anneveoglusu arkadaşımız bizim ilk göz ağrımız negatif tüp bebek denemesinin ardından bir sonraki ay doğal yolla hamile kaldı ve çok şükür sağlıkla aldı kucağına bir de YesilElmaTT YesilElmaTT arkadaşımız hamile :dua:

YesilElmaTT YesilElmaTT dan haberin var mıydı hatırlamadım, sımdılık hamilemiz o
Canım A anneveoglusu arkadaşımız bizim ilk göz ağrımız negatif tüp bebek denemesinin ardından bir sonraki ay doğal yolla hamile kaldı ve çok şükür sağlıkla aldı kucağına bir de YesilElmaTT YesilElmaTT arkadaşımız hamile :dua:
Tesekkurler canlar bilgi icin. Yasi ileei olup da cocugu olmayanlardan yok ama yine :KK17:
Gerci nisamirzayi bilmiyorum yasi kacti ve daha once cocuk var miydi ama hayirli olsun. Saglikli hayirli evlatlar olsunlar insallah. Grup da baya dagilmis. 2 haftada neler neler olmus. Doktor da bana inofolic verdi. 2 ay oldu ama yine bi hareket yokl. Ne xaman ceeee diyecek bu bebe anlamaidm.tup bebek deneseydim bu kadar vakit kaybetmeseydim daha iyiydi sanirim

Merhaba herkese bende 43 yaşındayım tüpler tıkalı dedi doktor tüp bebek uygun olur dedi rahim filmi çekilince tüplerden biri hafif açıldı dendi ve doğal yolla hamilelik oluştu çok mutlu olmuştum haliyle ama sağlıkla ilerlemedi malesef beta ikiye katlamadı ve düşük yaptım hayırlısı diyorum dilerim bebek bekleyen herkes hamile kalsın sağlıkla ilerlesin..umut her zaman var dıyelim umudumuzu kaybetmeyelim

Tesekkurler canlar bilgi icin. Yasi ileei olup da cocugu olmayanlardan yok ama yine :KK17:
Gerci nisamirzayi bilmiyorum yasi kacti ve daha once cocuk var miydi ama hayirli olsun. Saglikli hayirli evlatlar olsunlar insallah. Grup da baya dagilmis. 2 haftada neler neler olmus. Doktor da bana inofolic verdi. 2 ay oldu ama yine bi hareket yokl. Ne xaman ceeee diyecek bu bebe anlamaidm.tup bebek deneseydim bu kadar vakit kaybetmeseydim daha iyiydi sanirim
A anneveoglusu arkadaşımızın ikinci evladı canım YesilElmaTT YesilElmaTT nın ilk diye hatırlıyorum ancak yaşını bilmiyorum. Evladı olanlar sağlıkla sıhatle mutlulukla büyütsünler hamile olanlar da sağlıkla sıhatle kucaklasınlar evlatlarını bizler de en kısa zamanda yaşayalım işallah bu güzel duyguyu amin :dua:
Canım evet yangın yerine dönmüş ortalık kırılmalar gücenmeler sonrasında da alıp başı gitmeler olmuş. Burada yorum yazmış bildiği herşeyi paylaşmış her kişi çok kıymetli gitmek istemişler gitmişler canları sağolsun. İşallah en kısa zamanda pozitif alırlar ve umarım bu güzel haberleri de bizden esirgemezler.
Buarada herkeze HAYIRLI CUMALAR :dua:

X