merhabalar canolar. kac gundur yazmiyorum baş agrilariyla basim dertteydi. bugün benim icin kabus gibiydi şükür suan iyi sayılırım. adet oldum normalim de aşırı adet sancılı olurum daglara taslara ama, bugün aman yarabbi agrıdan bayılip yere yapışmamı, atiigim cigliklarimi diyim, kesilen nefesim, kalbimin çarpıntıları, hayatimda atmadigim teri attim. ben ne kadar hasta olsam aglamaz bagirmaz sesi cikmaz birydim. gözlerim her karardigin da öluyorum galiba dedim acayip bir isahal de olmustum, her lavabo dönüsü nerdeyse bayıldim. ishal olmasam ya acile giderdim yada ambulans cagir derdim. zavalli kocam korkudan gidicekti
tutturmus ambulans cagirim ishalim ustelik nasil dayanirim yolda. ya bugun bu başıma gelen neydi bilmiyorum oyle bir kasilma vardiki rahmim de yumurtaliklarimin patlayip çıkacağını sandim. evet kesinlikle ben laproskopi histereskopiligim. ust komsu kapiya geldi sesimi duymus
dedim inanmaz goruneyim polis çağırır
iyiyim sadace cok agrim var dedim iyki de görünmüşüm kadin diyor ki eşinin sana zarar verdigini düşündüm