Belirtiler sağlam,hayırlısıyla olacak inşAllah,bir de testin markası neinşallah erkendir ne diyim kuzu
artı med diye bişey ucuz testlerden.. eve giderken iki tane aldım, bir kala yaparım diyordum duramadım sabah yaptım:)Belirtiler sağlam,hayırlısıyla olacak inşAllah,bir de testin markası ne
şu internetten laboquick test varya ondan alsana,ben eczaneden onu almıştım 5 liraya internette 1 lira civarı,artı med diye bişey ucuz testlerden.. eve giderken iki tane aldım, bir kala yaparım diyordum duramadım sabah yaptım:)
biliyorum da vermedim sipariş işte :)şu internetten laboquick test varya ondan alsana,ben eczaneden onu almıştım 5 liraya internette 1 lira civarı,
2 gün kala silik çizgi çıkmıştı
seninde kandilin mübarek olsun canım,hepimizin olsun inşAllah,dualarda birbirimizi unutmayalımGunaydın hanımlar kandilimiz mübarek olsun Rabbim dualarımızı kabul etsin insallah
aynı gün kargo falan varsa ver gitsin,eczaneden kazık yemezsin benim gibi,2 tane teste 10 lira vermiştim ya laabiliyorum da vermedim sipariş işte :)
benimki 3 liralık olandan bariaynı gün kargo falan varsa ver gitsin,eczaneden kazık yemezsin benim gibi,2 tane teste 10 lira vermiştim ya laa
olsun kar kardır cancan,aradaki 4 liraya 1 test daha alınırbenimki 3 liralık olandan bari
Ne güzel haberler... :) Çoook çok sevindim canım, su gibi aksın geçsin bebeğin gelsin inşallah..Giremedim bi ara. :)
Tam saatinde görüşme başladı. İlgi alaka güzel. Yarım saat konuştuk. Doktoru sevdim. Muayene de etti. Adetin 4. Günündeyim sağda ve solda 9 milimlik birer yumurta varmış önden giden seçilmişler. Yine sağlı sollu 4er tane de minnaklar olmak üzere 10 yumurtan var dedi.
1.4lük rezervi iyi buldu. Ama bu ayki yumurtalara bakarsak bana göre rezervin bence 1.2 civarı dedi. 1'in altında olmadığı kesin ve bu tüp bebek için güzel dedi. Daha 1 yıl olmamış ama yaştan dolayı doğru zamanda gelmen doğru karar dedi. Dosyama baktı problem yok. Rahim filmini izledi, gayet güzel dedi. Nisan sonundaki adet dönemimde kendi doktorumla iletişime geçecek, adetin 2. Günü Onun söylediği iğne ve dozla başlayacağız. Dört gün sonra istanbula geleceğiz, birkaç gün sonrasında da toplarız dedi. Rahmin durumuna göre hemen transfer yapabiliriz dedi. 1 ay beklesek mayıs sonu transfer etsek olur mu dedim. Tamam olur dedi :)
450 muayene ücreti ödedim. Başka ödemeyecekmişim. Pgtye gerek yokmuş, 42 yaş sonrasına ve düşük yapanlara yapıyorum, çok da garanti bi yöntem değil zaten riske girmeyelim embriyodan biyopsi alarak dedi. 9 bin tüp bebek ücreti. Dondurma ücreti, iğneler derken 15 bin olacak sanırım. Ekstra hiçbir şeye gerek yok dedi. Yüzde 45 şans verdi ilk deneme için.
Kullandığım tüm destek ürünleri gösterdim hepsini beğendi, devam et dedi. En çok gebelik öncesi eş ile birlikte kullanılan pregnacare multivitamine devam etmemi istedi. Midende sorun yoksa, koenzim q10 ve astalife a da devam dedi.
evet canım 3 kaybım var benim de. en son mayıstı işte.can09e canım senin de düşüklerin olmuştu demi yanlış hatırlamıyorsam
aynen üstad 29.03.2019 kuru,30.03 hafta sonuna gelmişsevgili üstadlarım :)) döviz değerleme için döviz kurunu ne alıyorsunuz? normalde bizim yaptığımız 29/03 15,30da belirlenen tcmb döviz kuru değil mi? 30 31 01 de kapsar.
nedeni araştırıldı mı pekievet canım 3 kaybım var benim de. en son mayıstı işte.
yok kuzu kızım sağlıklı diye gerek görülmedi herhal ben de üstüne düşmedim hani ilk 3 aylık düşükler bebekten kaynaklanıyor diye belki de..nedeni araştırıldı mı peki
18 yıl sigara içmesem daha iyisi olabilirdi bence :))
sevgili üstadlarım :)) döviz değerleme için döviz kurunu ne alıyorsunuz? normalde bizim yaptığımız 29/03 15,30da belirlenen tcmb döviz kuru değil mi? 30 31 01 de kapsar.
anladım canım hayırlısı olsun,ama bu pıhtılaşma sorunlarında senin gibi olan çok,yani ilk bebek sağlıklı,sonra düşükler oluyor,araştırıyorlar ki pıhtılaşma var,yinede tedbir amaçlı bi aspirin falan verebilirler belki sana dayok kuzu kızım sağlıklı diye gerek görülmedi herhal ben de üstüne düşmedim hani ilk 3 aylık düşükler bebekten kaynaklanıyor diye belki de..
Benim kızım 2. Kuzum ilki ve Esinden sonraki 2 kaybım.anladım canım hayırlısı olsun,ama bu pıhtılaşma sorunlarında senin gibi olan çok,yani ilk bebek sağlıklı,sonra düşükler oluyor,araştırıyorlar ki pıhtılaşma var,yinede tedbir amaçlı bi aspirin falan verebilirler belki sana da
Sağol canım.. tekrardan geçmiş olsunn daha yerleşme yuvarlanma aşamasında olabiler ama..neyse hayırlısı bakalım. İnşallah iyi haberle.. antibiyotik verirler o zmn.Bence alakası yok. Ben ağzıma sigara sürmedim Amh yerlerde. Sağlıksız şeyler yemedim. Bence stres en önemli faktör.
Aynen bir gün önceki kur, tatillere rastlarsa en son çalışma günü.
Bu arada ciğerlerim sökülüyor acile geldim. Doktora geldim ilaç yazicak hamile olabilirmisin. Yok adetime daha var dedim. Olma ihtimalin var mi dedi, korunmuyoruz dedim. Bhcg yazdı sonuca göre ilaç yazacakmış. Ilk defa ben istemeden bir doktor istedi bhcg :) o kadar belirtim olup adetim geçtiği halde yaptiramamıştım. :) gripten çalışamadık ki doktorcugum diyemedim. Bata 6 var :) bakalım hamilemiyim. :)