İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

artı med diye bişey ucuz testlerden.. eve giderken iki tane aldım, bir kala yaparım diyordum duramadım sabah yaptım:)
şu internetten laboquick test varya ondan alsana,ben eczaneden onu almıştım 5 liraya internette 1 lira civarı,
2 gün kala silik çizgi çıkmıştı

Ne güzel haberler... :) Çoook çok sevindim canım, su gibi aksın geçsin bebeğin gelsin inşallah..

18 yıl sigara içmesem daha iyisi olabilirdi bence :))

Bence alakası yok. Ben ağzıma sigara sürmedim Amh yerlerde. Sağlıksız şeyler yemedim. Bence stres en önemli faktör.

sevgili üstadlarım :)) döviz değerleme için döviz kurunu ne alıyorsunuz? normalde bizim yaptığımız 29/03 15,30da belirlenen tcmb döviz kuru değil mi? 30 31 01 de kapsar.

Aynen bir gün önceki kur, tatillere rastlarsa en son çalışma günü.

Bu arada ciğerlerim sökülüyor acile geldim. Doktora geldim ilaç yazicak hamile olabilirmisin. Yok adetime daha var dedim. Olma ihtimalin var mi dedi, korunmuyoruz dedim. Bhcg yazdı sonuca göre ilaç yazacakmış. Ilk defa ben istemeden bir doktor istedi bhcg :) o kadar belirtim olup adetim geçtiği halde yaptiramamıştım. :) gripten çalışamadık ki doktorcugum diyemedim. Bata 6 var :) bakalım hamilemiyim. :)

yok kuzu kızım sağlıklı diye gerek görülmedi herhal ben de üstüne düşmedim hani ilk 3 aylık düşükler bebekten kaynaklanıyor diye belki de..
anladım canım hayırlısı olsun,ama bu pıhtılaşma sorunlarında senin gibi olan çok,yani ilk bebek sağlıklı,sonra düşükler oluyor,araştırıyorlar ki pıhtılaşma var,yinede tedbir amaçlı bi aspirin falan verebilirler belki sana da

Benim kızım 2. Kuzum ilki ve Esinden sonraki 2 kaybım.

Sağol canım.. tekrardan geçmiş olsunn daha yerleşme yuvarlanma aşamasında olabiler ama..neyse hayırlısı bakalım. İnşallah iyi haberle.. antibiyotik verirler o zmn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…