İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Merhaba
Ne kadar güzel umut verici bir paylaşım olmuş çok teşekkürler.Bu yaşta tüp bebekle bile zor hamile kalırsınız diyen doktorlara ne güzel bir yaşanmışlıkla cevap vermişsiniz üzülmeyin demek hamile kalabiliyorsunuz Rabbim yeniden yaşatacaktır o mutluluğu size çok gönülden diliyorum

Canım eşinde ve sen de de hiç bir problem yoksa bebişin olmaması için de hiç bir neden yok sadece zamanı gelmemiş henüz belli ki olacak Allah'ın izniyle
yaştan ötürü rezervlerim azalıyor diye acelem canım bir de yaşım geçtikçe iyi bir anne olamamak korkusu var yoksa hiç acele edip strese girmem oğlumda fazla bekledik okullar bitsin diye kariyer durumları için vs şimdi o kadar pişmanım anlatamam keşke diyorum hiç korunmasaydım ilk evlendiğimizde nasip işte insan o zamanlar hep genç kalıcam sanıyor :)))

Amin... En kısa zamanda yüzünüz gülsün inşallah.

Geçmişle hesaplaşmayın.. Öyle olması gerekmiş, öyle olmuş.
Kolay değil ki maddi kriterleri, kariyeri, herşeyi bir yana bırakıp hadi hemen peşpeşe hamile kalayım demek? Ülkenin koşulları belli. Erteleniyorsa, yine evlat için maddi kaygılardan erteleniyor sonuçta. Yoksa evlada bakmak, uykusuz kalmak, yorgunluğu vs bunlar konu bile değil. Baştacı ediyor insan onları, tüm cefasıyla birlikte.
Konu gelecek kaygısı.
O yüzden önünüze bakın hep, geçmişi deşmeyin. Demekki kısmetiniz bugüneymiş. Çok yakın zamanda pozitif haberi alırsınız inşallah.

Amin cnm. Allah hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah
Hayirli cumalar

Evet canim benim ilk evladim olacak Allahin izniyle yasim 34.Rabbim dileyen herkese nasip etsin insaAllah

ne güzel anlatmışsın canım yüreğine sağlık
amin inşallah

Merhaba canım benimde 11 yaşında bir oğlum var
6 yıl bekleyiş sonrasında bu arada 3 Miyon operasyonu bir aşılama negatif bir tüp bebek tedavisi düşük ile sonuçlandı sonrasında doğal gebelik ile aralık ayında doğum yaptım bu arada 41 yaşındayim

Sizin bebeğin gelememesi ile ilgili ne diyor drlar

Benim annem kardeşime spirali varken hamile kaldı ablam da yeğenime tüplerini bağlattığı halde. Gerçekten Allah nasip ederse oluyor herşey, her nasip vaktine esir çünki

Teşekkür ederim cümlemize inşallah

Ağzınıza sağlık negüzel yazmışsınız aynı şeyi bende yapıyorum geçmişi sorgula ve üzülme...

canım merhaba nasılsın hatırlamamışsındır beni tüp bebek bölümünde kınalı kadın ın konusundaydım geçen yaz tüp bebek serüvenim sırasında hala kopamadım o konudan her gün girip okuyorum mutlaka neler yaptığınızı nasıl olduğunuzu ama yazmıyorum
amh düşüklüğü dışında bir sorun yok canım

Herkese günaydın kızlar, umarım dularımızın kabul olduğu günler bugünlerdir ve Yüce Allahımın da izniyle hepimiz gerek ilk gerekse ikinci evlatlarımıza kavuşacağımız müjdesini alırız, demek kaderimizde sabretmek yazılıymış, sabredip bekleyelim canlar.

Merhaba doğal olarak gebe kalmışsın ìnşallah sağlıkla tekrar haberini alırız

Doğrudur hatırlayamadım inşallah rabbim sağlıkla seninde güzel haberlerini almayı nasip eder

Canım nasılsın ben inanıyorum guzel haberini alacağız seninde ìnşallah

Canim nasılsın ne yaptın test yaptın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…