İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

selam ahali;

çarşı pazar karışmış, durulmuş bile.
yer yer, erken hamilelik belirtileri gösterdiğime dair yoğun şüpheler içindeyim. memişlerin farkındalığı arttı gibi görünüyor. kendileri adeta karbonhidrat diyetine maruz kalmışcasına büyüyorlar.
hamilelik kararımdan beri tek el ateş ettik, sonuç itibariyle o saçmalardan birinin hedefi vurmuş olma ihtimali heyecan yaratıyor.

Hadi insAllah bellimi olur, bir saçma yeter

Hadi bakalım 2.hamile haberi mi geliyor. Yaş kaç? Çocuk var mi? Nasil ates ettiniz. Biraz bilgi alalım. :)

Benimde sol kasigimda batma başladı bugün hayırdır inşallah. Bizimde gripten dolayı 2 ateşimiz var. Gerçi hastalıktan çok gözüm görmedi bu ay. Rabbim neyler neylerse güzel eyler.

yaş 40, bir çocuk var. nasıl ateş ettiğimizi yazmim, utanırım.
baileysden başka viski içmeyen mutaassıp bir kadınım ben
olacak olduktan sonra olur, çok da şeetmiyom sen de şeetme :))

Eskiye gittim kizlar belirtilere bi bakimm dedim.. 9 kala baslamis o zaman da bel sirt agrisi agiz kurulugu.. oturunca giden kalkinca gelen bi kasik agrisi varmis adet gunu de tum belirtiler gitmis.. bata son 5 bakalim bu ay tutturduk mu
Ve orda Senella senle karsilastim orada berabermisiz :) northcum da oradaydi, esin o zaman da istemiyormus ikna oldu gibi demissin. Yaa neler neler.. test yapmisim buradakilerin baskisiyla ahaha vee pozitifi gormusuz

Anam bi oturamadım ya gı sabahtan beri.
Daha valiz hazırlıcam, duşa girecem, yoğurt mayalıcam yoksa İstanbul'dan dönene kadar ölür kıymetli mayacığım. :))
Yarın oy kullanacam, 6 saat derse girecem, sonra da yola çıkacaz. Anam şimdiden yorgunum ben yaaa..

Bu arada bugün iş çıkışı doktoruma uğradım. Yeni planımı anlattım. Tamam tatlım benim dedi. :)) Güzel haberlerle gel, seni ben doğurtacam dedi. Uyguladığı tedavilerin özetini yazdı bana. Rahim filminin cd'sini ve kafam kadar tahlil dosyamı da aldım, Pzt hazırım ilk görüşmeye :)
Çokeycanlıyııam kızııaam. Kızııaam? Ayy kendimden soğudum gene.

Senin mayani severimm kendin yapiyosuun yogurdunu hemi.. masallah.. kolayliklar diliyorum kuzu.. gorusme de iyi gecsin insallah guzel haberlerle gel..❤

İvit. Yoğurdu da ekmeği de kendim yapıyorum. İneği bizzat tanıyorum :)) Ekmeği de Karatay teyzemin siyez unundan ve doğal ekşi mayadan yapıyorum. Böyle şeylerle uğraşmayı seviyorum ama yemek yapmakla aram hiç iyi değil gı. Keyfim olursa döktürüyorum ama o iş genel olarak yemek yapma meraklısı kocamda. Öyle anlaşıp imza attık yoğsa 36 yaşımda da evlenmezdim töbe ossun :))

Evet sıradaki gebe adayı kim şimdi? Kimin batına kaç var?

Kizlar ya benim adet gecikti 3 gun, ama 3 gündür kahverengi leke var,kürtajdan sonraki 2.adetim olacak ama olamıyorum yani sökülemiyorum :)))
Hamile olamam doktor cısss dedi, yasaklı sureler, bitmeyen kürtaj sonrasi kahverengi lekeler derken bacı gardaş durumu vardi, bu sürede olan 3 maçta yüksek guvenlik önlemleri de alındı,
Cok stresliyim ya, butun dengem alt üst oldu kurtaj sonrasi, insAllah kötü bir şey yoktur

Bence kötü bi şey yoktur kürtaj sonrası düzene girmeye çalışıyordur

İyi Pazar’lar Canlar bugün erken aradılar 6 tane minnoş 5.gün yani blast olmuş biyopsi yapıp genetike gönderecekler şimdi hepsi sağlam gelir inşallah duasındayım

Hadi inşallah sapasağlam çıksınlar gelsinler potansiyel bebeler
PGT mi yapılacak NGS mi?

Ya ne oldu bir haftadır dogru giremiyorum tüm evin temizliğini yapıyorum diye. Nazar degdi gruba. Hersey yoluna girer insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…