Hadi insAllah bellimi olur, bir saçma yeterselam ahali;
çarşı pazar karışmış, durulmuş bile.
yer yer, erken hamilelik belirtileri gösterdiğime dair yoğun şüpheler içindeyim. memişlerin farkındalığı arttı gibi görünüyor. kendileri adeta karbonhidrat diyetine maruz kalmışcasına büyüyorlar.
hamilelik kararımdan beri tek el ateş ettik, sonuç itibariyle o saçmalardan birinin hedefi vurmuş olma ihtimali heyecan yaratıyor.
3.çok tatlış
selam ahali;
çarşı pazar karışmış, durulmuş bile.
yer yer, erken hamilelik belirtileri gösterdiğime dair yoğun şüpheler içindeyim. memişlerin farkındalığı arttı gibi görünüyor. kendileri adeta karbonhidrat diyetine maruz kalmışcasına büyüyorlar.
hamilelik kararımdan beri tek el ateş ettik, sonuç itibariyle o saçmalardan birinin hedefi vurmuş olma ihtimali heyecan yaratıyor.
Hadi bakalım 2.hamile haberi mi geliyor. Yaş kaç? Çocuk var mi? Nasil ates ettiniz. Biraz bilgi alalım. :)
Benimde sol kasigimda batma başladı bugün hayırdır inşallah. Bizimde gripten dolayı 2 ateşimiz var. Gerçi hastalıktan çok gözüm görmedi bu ay. Rabbim neyler neylerse güzel eyler.
Senin mayani severimm kendin yapiyosuun yogurdunu hemi.. masallah.. kolayliklar diliyorum kuzu.. gorusme de iyi gecsin insallah guzel haberlerle gel..❤
Bence kötü bi şey yoktur kürtaj sonrası düzene girmeye çalışıyordurKizlar ya benim adet gecikti 3 gun, ama 3 gündür kahverengi leke var,kürtajdan sonraki 2.adetim olacak ama olamıyorum yani sökülemiyorum :)))
Hamile olamam doktor cısss dedi, yasaklı sureler, bitmeyen kürtaj sonrasi kahverengi lekeler derken bacı gardaş durumu vardi, bu sürede olan 3 maçta yüksek guvenlik önlemleri de alındı,
Cok stresliyim ya, butun dengem alt üst oldu kurtaj sonrasi, insAllah kötü bir şey yoktur
İyi Pazar’lar Canlar bugün erken aradılar 6 tane minnoş 5.gün yani blast olmuş biyopsi yapıp genetike gönderecekler şimdi hepsi sağlam gelir inşallah duasındayım
InsAllah, canımı sıkmakta bu durum, senin de insAllah sapasağlam gelir yavrularinBence kötü bi şey yoktur kürtaj sonrası düzene girmeye çalışıyordur
İnşallah canım sağol NGSHadi inşallah sapasağlam çıksınlar gelsinler potansiyel bebeler
PGT mi yapılacak NGS mi?
Çok sağol inşallah canımInsAllah, canımı sıkmakta bu durum, senin de insAllah sapasağlam gelir yavrularin
İnşallah canım sağol NGS
Sana da yarın için bol şans diliyorum ❣
Ya ne oldu bir haftadır dogru giremiyorum tüm evin temizliğini yapıyorum diye. Nazar degdi gruba. Hersey yoluna girer insallahTamamdir kizlar fikirlerinizi soyleyin ona gore karar verelim, lakin bu sayfaya yazmayalim artik derim ben.
Flx senella ozgur cilekli beste arminch suvesu seher nisa norht dennis mavisim surekli katilimda bulunan kizlar aklima gelmeyen varsa kusura bakmasin. ❤