İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Sesli güldüm Allah iyiliğini versin

yaş 40, bir çocuk var. nasıl ateş ettiğimizi yazmim, utanırım.
baileysden başka viski içmeyen mutaassıp bir kadınım ben
olacak olduktan sonra olur, çok da şeetmiyom sen de şeetme :))
@pl
yaş 40, bir çocuk var. nasıl ateş ettiğimizi yazmim, utanırım.
baileysden başka viski içmeyen mutaassıp bir kadınım ben
olacak olduktan sonra olur, çok da şeetmiyom sen de şeetme :))
Doğalından o yoksa tüpçümü

Panic yaş kaç şuan?

Temizlik bitti mi? Bir hafta temizlik terapi gibi ımmm, canım çekti. Dünden beri aşeriyorum ben yau, psikolojiktir ama çok pis canım çekiyor. Dün gece, gece gece pirzola bugün de çağla istedim. Ama benimki kesin boş Boğazlıktan kaynaklanıyordur, öyledir tabi.

Senin tek ateş tuttu bence :) aserme güzel belirti bence. Bata kaç var :)

Kizlar merhaba ben kadin dogumda hormonlara baktirmistim ama doktora cok güvenemedim.hicbi aciklama yapmadi prolaktinim yüksekti onu bile ben söyleyince ilac verdi.takip etmedi bidaha bakmadi düsüp düsmedigine.ben bide endokrine görünmek istiyorum ama sevkmi gerekiyor yada direkt o bölume gidebilirmiyim?

Uzun zamandir gorusmedigim arakadasimi aradim d.gunu diye 2.yi dogurmus 18 aylikmiisss kizlar.. 3 sene olmamis onun da sonra kendiliginden olmus, adetim gelmedi bi sorun mu var diyerek gitmis hamile oldugunu ogrenmis, hic dusunme olur dedi
Kaç yaşında arkadaşın?

Selam bildiğim kadarıyla önce dahiliye gidiyorsun ordan sonra endokrinoloji troidler için mi gitmek istiyorsun bu arada prolaktin kaç çıkmıştı

Selam bildiğim kadarıyla önce dahiliye gidiyorsun ordan sonra endokrinoloji troidler için mi gitmek istiyorsun bu arada prolaktin kaç çıkmıştı
44 cikmisti 2 tabletlik bi ilac kullandim sonra bakilmadi düstümü diye.tsh 2.85 ve gebelik icin yüksek oldugunu düsünüyorum instada bi dr a sordum yüksek dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…