İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Selam gençler ben geldim. :)
Yönetim tarafından telefonla aranarak uzunca bilgilendirildim. Şaşırdım ve sevindim açıkçası dönüş yapılmasına.
İlk cezam argodan dolayı o konu tamam, yazar yazmaz tahmin etmiştim zaten ama iş işten geçmişti.
İkincisinin sebebini anlamamıştım. O da yavaşlıktan kaynaklı duruma delirip atarlı cümle yazmamdan ve sakinleşince karar verip giderim belki dememe karşılık telefon numarası verilerek geri dönüş yapmam için hesabım kapatılmış.
Siteye girmeye çalıştığımda verilen telefon numarasını görünce iletişime geçtim. Geri arandım. Uzunca konuştuk. Sonuç olarak sadece kadınların değil, erkeklerin de hormonları olduğundan mevzuyu uzatmadan konuyu tatlıya bağladık. :)
Bu sitenin asıl açılış amacının tüp bebek olduğu da hatırlatılınca benim yelkenler iyice indi. İğnelerin etkisi de geçti tabii :)) O yüzden sakinim. Sırf arandığım anda sakinleştim çünkü ilgilenilmesini beklemiyordum açıkçası.

Özlemişim yav uzun uzun yazmayı. Sizsiz tedavilerin, doktor görüşmelerinin de anlamı yok yeminle. :)

Gönüllü gidenler de geri gelse keşke. :/

Bu arada daha önce yazıldı mı bilmiyorum, yavaşlığın sebebi kişisel değilmiş, özellikle vodafone kullananlara has bi problem varmış. Teknik sebepler.

Ayyy yoruldum. :))

Madem öyle diyosunuz yeni topic adı öyle bi şey olsun ki hem doğalcılar hem tüpcüler hem ileri yaşların kesişim kümesi olsun.
Bu başlığa gelen genel olarak tüp muhabbeti görecek, o da saçma olacak çünkü.

agzini yedigim hosgeldinn sen cok mutlu oldum. site yonetimine ayricaa tesekkur ediyorum inceliklerinden dolayi

bir de sana fan sayfasi acalim ortalik doz duman oldu sevenlerin cok valla

Ben uyarım kıslar

bir de sana fan sayfasi acalim ortalik doz duman oldu sevenlerin cok valla

Ayy gozumunn ciceee cok sevindim gari hadi guzel bir topik ac bize gelelim ardina ❤

yavaşlığın sebebi kişisel değilmiş, özellikle vodafone kullananlara has bi problem varmış. Teknik sebepler.
Yalniz dun ben pcden girmeye calisiyodum ama neyse Armin evet canim eski konu olarak kalsin burda cok bilgi var tabi ki diger gelen kullanicilar da faydalansin.. diger sayfaya her seyi geride birakarak gidelim
Paniccim kuzuuumm gozumun onu acildi yeminle bi rahatladim bi gevsedim.. demek dikkate alindi dediklerimiz cok sevindim..
Evet gonullu gidenler de gelse.. surmise de gitti beste de bi ara 'uzgun' oldu anlamadim ama insallah her sey duzeliyor..
Konu ismi de sutcu tupculer olsun

Siz nereye ben oraya kislar

ilahi sennerden geldi aklina ben sevdim sütcü tüpçüleri

ilahi sennerden geldi aklina ben sevdim sütcü tüpçüleri
Ayy oyle birden geldi kuzum:)) Bak pozitif enerjinin gucu bi de inanmazsiniz frekansimizin kopacagini hic aklimdan gecirmedim.. kaldiki bu bag olusturdugumuz kisilerle reelde gorusmuyoruz yani atilsaydik hepimiz hic bisekilde tekrardan bulusamiycaktik.. frekansimiz saglammis ben inaniyorum diger kizlar da gelicek.

Hoş geldin panic baci, valla korktuk temelli gittin diye

Hosgeldin deli kız Uslu dur bak sopalarım seni

Napsiiinn bilmem iyi yapsin hepimizi
Taam sen de dusun biz de dusunelim bi de yerimiz iyi olsun onu da iyi sec:)

Napsiiinn bilmem iyi yapsin hepimizi
Taam sen de dusun biz de dusunelim bi de yerimiz iyi olsun onu da iyi sec:)

Başlık pozitif olsun bence. Ileri yas topiginde bulusup hamile kalanlar. :)

Her türlü yolla hamile kalmaya çalışanların buluşma noktası. :)

Ister doğal, ister aşılama, ister tüp olsun yeter ki gobuslerimiz dolsun :)

Yaşımız varsa ne olmuş, bizim de bebeğimiz olsun. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…