- 6 Ekim 2008
- 2.603
- 10.609
Tamamdir kizlar fikirlerinizi soyleyin ona gore karar verelim, lakin bu sayfaya yazmayalim artik derim ben.
Flx senella ozgur cilekli beste arminch suvesu seher nisa norht dennis mavisim surekli katilimda bulunan kizlar aklima gelmeyen varsa kusura bakmasin. ❤
agzini yedigim hosgeldinn senSelam gençler ben geldim. :)
Yönetim tarafından telefonla aranarak uzunca bilgilendirildim. Şaşırdım ve sevindim açıkçası dönüş yapılmasına.
İlk cezam argodan dolayı o konu tamam, yazar yazmaz tahmin etmiştim zaten ama iş işten geçmişti.
İkincisinin sebebini anlamamıştım. O da yavaşlıktan kaynaklı duruma delirip atarlı cümle yazmamdan ve sakinleşince karar verip giderim belki dememe karşılık telefon numarası verilerek geri dönüş yapmam için hesabım kapatılmış.
Siteye girmeye çalıştığımda verilen telefon numarasını görünce iletişime geçtim. Geri arandım. Uzunca konuştuk. Sonuç olarak sadece kadınların değil, erkeklerin de hormonları olduğundan mevzuyu uzatmadan konuyu tatlıya bağladık. :)
Bu sitenin asıl açılış amacının tüp bebek olduğu da hatırlatılınca benim yelkenler iyice indi. İğnelerin etkisi de geçti tabii :)) O yüzden sakinim. Sırf arandığım anda sakinleştim çünkü ilgilenilmesini beklemiyordum açıkçası.
Özlemişim yav uzun uzun yazmayı. Sizsiz tedavilerin, doktor görüşmelerinin de anlamı yok yeminle. :)
Gönüllü gidenler de geri gelse keşke. :/
Bu arada daha önce yazıldı mı bilmiyorum, yavaşlığın sebebi kişisel değilmiş, özellikle vodafone kullananlara has bi problem varmış. Teknik sebepler.
Ayyy yoruldum. :))
bir de sana fan sayfasi acalimMadem öyle diyosunuz yeni topic adı öyle bi şey olsun ki hem doğalcılar hem tüpcüler hem ileri yaşların kesişim kümesi olsun.
Bu başlığa gelen genel olarak tüp muhabbeti görecek, o da saçma olacak çünkü.
Ben uyarım kıslarTamamdir kizlar fikirlerinizi soyleyin ona gore karar verelim, lakin bu sayfaya yazmayalim artik derim ben.
Flx senella ozgur cilekli beste arminch suvesu seher nisa norht dennis mavisim surekli katilimda bulunan kizlar aklima gelmeyen varsa kusura bakmasin. ❤
bir de sana fan sayfasi acalimMadem öyle diyosunuz yeni topic adı öyle bi şey olsun ki hem doğalcılar hem tüpcüler hem ileri yaşların kesişim kümesi olsun.
Ayy gozumunn ciceee cok sevindim gari hadi guzel bir topik ac bize gelelim ardina ❤Madem öyle diyosunuz yeni topic adı öyle bi şey olsun ki hem doğalcılar hem tüpcüler hem ileri yaşların kesişim kümesi olsun.
Yalniz dun ben pcden girmeye calisiyodum ama neyseyavaşlığın sebebi kişisel değilmiş, özellikle vodafone kullananlara has bi problem varmış. Teknik sebepler.
He valla aynen oyleeeebir de sana fan sayfasi acalimortalik doz duman oldu sevenlerin cok valla
Siz nereye ben oraya kislarTamamdir kizlar fikirlerinizi soyleyin ona gore karar verelim, lakin bu sayfaya yazmayalim artik derim ben.
Yalniz dun ben pcden girmeye calisiyodum ama neyseArmin evet canim eski konu olarak kalsin burda cok bilgi var tabi ki diger gelen kullanicilar da faydalansin.. diger sayfaya her seyi geride birakarak gidelim
Paniccim kuzuuumm gozumun onu acildi yeminle bi rahatladim bi gevsedim.. demek dikkate alindi dediklerimiz cok sevindim..
Evet gonullu gidenler de gelse.. surmise de gitti beste de bi ara 'uzgun' oldu anlamadim ama insallah her sey duzeliyor..
Konu ismi de sutcu tupculer olsun
ilahi senYalniz dun ben pcden girmeye calisiyodum ama neyseArmin evet canim eski konu olarak kalsin burda cok bilgi var tabi ki diger gelen kullanicilar da faydalansin.. diger sayfaya her seyi geride birakarak gidelim
Paniccim kuzuuumm gozumun onu acildi yeminle bi rahatladim bi gevsedim.. demek dikkate alindi dediklerimiz cok sevindim..
Evet gonullu gidenler de gelse.. surmise de gitti beste de bi ara 'uzgun' oldu anlamadim ama insallah her sey duzeliyor..
Konu ismi de sutcu tupculer olsun
Ayy oyle birden geldi kuzum:)) Bak pozitif enerjinin gucu bi de inanmazsinizilahi sennerden geldi aklina ben sevdim sütcü tüpçüleri
Hoş geldin panic baci, valla korktuk temelli gittin diyeSelam gençler ben geldim. :)
Yönetim tarafından telefonla aranarak uzunca bilgilendirildim. Şaşırdım ve sevindim açıkçası dönüş yapılmasına.
İlk cezam argodan dolayı o konu tamam, yazar yazmaz tahmin etmiştim zaten ama iş işten geçmişti.
İkincisinin sebebini anlamamıştım. O da yavaşlıktan kaynaklı duruma delirip atarlı cümle yazmamdan ve sakinleşince karar verip giderim belki dememe karşılık telefon numarası verilerek geri dönüş yapmam için hesabım kapatılmış.
Siteye girmeye çalıştığımda verilen telefon numarasını görünce iletişime geçtim. Geri arandım. Uzunca konuştuk. Sonuç olarak sadece kadınların değil, erkeklerin de hormonları olduğundan mevzuyu uzatmadan konuyu tatlıya bağladık. :)
Bu sitenin asıl açılış amacının tüp bebek olduğu da hatırlatılınca benim yelkenler iyice indi. İğnelerin etkisi de geçti tabii :)) O yüzden sakinim. Sırf arandığım anda sakinleştim çünkü ilgilenilmesini beklemiyordum açıkçası.
Özlemişim yav uzun uzun yazmayı. Sizsiz tedavilerin, doktor görüşmelerinin de anlamı yok yeminle. :)
Bu arada daha önce yazıldı mı bilmiyorum, yavaşlığın sebebi kişisel değilmiş, özellikle vodafone kullananlara has bi problem varmış. Teknik sebepler.
Selam gençler ben geldim. :)
bir de sana fan sayfasi acalimortalik doz duman oldu sevenlerin cok valla
Napsiiinn bilmem iyi yapsin hepimiziŞu an çalışmakta olduğum için yeni topic ismine yoğunlaşamıyorum zannımca. Gece bi aydınlanma gelir bana, şaaparız onu
Sütçü ne gız allah seni napsıncan09e :))
Acık karizmatik olalım
Napsiiinn bilmem iyi yapsin hepimizi
Taam sen de dusun biz de dusunelim bi de yerimiz iyi olsun onu da iyi sec:)