İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

selam ahali;

çarşı pazar karışmış, durulmuş bile.
yer yer, erken hamilelik belirtileri gösterdiğime dair yoğun şüpheler içindeyim. memişlerin farkındalığı arttı gibi görünüyor. kendileri adeta karbonhidrat diyetine maruz kalmışcasına büyüyorlar.
hamilelik kararımdan beri tek el ateş ettik, sonuç itibariyle o saçmalardan birinin hedefi vurmuş olma ihtimali heyecan yaratıyor.
Sesli güldüm Allah iyiliğini versin 😁

Hadi bakalım 2.hamile haberi mi geliyor. Yaş kaç? Çocuk var mi? Nasil ates ettiniz. Biraz bilgi alalım. :)

Benimde sol kasigimda batma başladı bugün hayırdır inşallah. Bizimde gripten dolayı 2 ateşimiz var. Gerçi hastalıktan çok gözüm görmedi bu ay. Rabbim neyler neylerse güzel eyler.
yaş 40, bir çocuk var. nasıl ateş ettiğimizi yazmim, utanırım.
baileysden başka viski içmeyen mutaassıp bir kadınım ben :KK70:
olacak olduktan sonra olur, çok da şeetmiyom sen de şeetme :))
@pl
yaş 40, bir çocuk var. nasıl ateş ettiğimizi yazmim, utanırım.
baileysden başka viski içmeyen mutaassıp bir kadınım ben :KK70:
olacak olduktan sonra olur, çok da şeetmiyom sen de şeetme :))
Doğalından o yoksa tüpçümü

💗 İvit. Yoğurdu da ekmeği de kendim yapıyorum. İneği bizzat tanıyorum :)) Ekmeği de Karatay teyzemin siyez unundan ve doğal ekşi mayadan yapıyorum. Böyle şeylerle uğraşmayı seviyorum ama yemek yapmakla aram hiç iyi değil gı. Keyfim olursa döktürüyorum ama o iş genel olarak yemek yapma meraklısı kocamda. Öyle anlaşıp imza attık yoğsa 36 yaşımda da evlenmezdim töbe ossun :))

Evet sıradaki gebe adayı kim şimdi? Kimin batına kaç var? 🤔
Panic yaş kaç şuan?

Temizlik bitti mi? Bir hafta temizlik terapi gibi ımmm, canım çekti. Dünden beri aşeriyorum ben yau, psikolojiktir ama çok pis canım çekiyor. Dün gece, gece gece pirzola bugün de çağla istedim. Ama benimki kesin boş Boğazlıktan kaynaklanıyordur, öyledir tabi.

Temizlik bitti mi? Bir hafta temizlik terapi gibi ımmm, canım çekti. Dünden beri aşeriyorum ben yau, psikolojiktir ama çok pis canım çekiyor. Dün gece, gece gece pirzola bugün de çağla istedim. Ama benimki kesin boş Boğazlıktan kaynaklanıyordur, öyledir tabi.

Senin tek ateş tuttu bence :) aserme güzel belirti bence. Bata kaç var :)

Kizlar merhaba ben kadin dogumda hormonlara baktirmistim ama doktora cok güvenemedim.hicbi aciklama yapmadi prolaktinim yüksekti onu bile ben söyleyince ilac verdi.takip etmedi bidaha bakmadi düsüp düsmedigine.ben bide endokrine görünmek istiyorum ama sevkmi gerekiyor yada direkt o bölume gidebilirmiyim?

Uzun zamandir gorusmedigim arakadasimi aradim d.gunu diye 2.yi dogurmus 18 aylikmiisss kizlar.. 3 sene olmamis onun da sonra kendiliginden olmus, adetim gelmedi bi sorun mu var diyerek gitmis hamile oldugunu ogrenmis, hic dusunme olur dedi 🤗
Kaç yaşında arkadaşın?

Kizlar merhaba ben kadin dogumda hormonlara baktirmistim ama doktora cok güvenemedim.hicbi aciklama yapmadi prolaktinim yüksekti onu bile ben söyleyince ilac verdi.takip etmedi bidaha bakmadi düsüp düsmedigine.ben bide endokrine görünmek istiyorum ama sevkmi gerekiyor yada direkt o bölume gidebilirmiyim?
Selam bildiğim kadarıyla önce dahiliye gidiyorsun ordan sonra endokrinoloji troidler için mi gitmek istiyorsun bu arada prolaktin kaç çıkmıştı

Selam bildiğim kadarıyla önce dahiliye gidiyorsun ordan sonra endokrinoloji troidler için mi gitmek istiyorsun bu arada prolaktin kaç çıkmıştı
44 cikmisti 2 tabletlik bi ilac kullandim sonra bakilmadi düstümü diye.tsh 2.85 ve gebelik icin yüksek oldugunu düsünüyorum instada bi dr a sordum yüksek dedi.

X