can09e
insanlar bilgi sahibi olmadan fikir yürütmemeli, size uyarıyı ben vermiştim ama bugünkü işlemler hakkında ne bilgim var ne de bugün bu topikle ilgili işlem yapmışlığım var.
Ayrıca yeniden altını çizeyim, verdiğim her uyarı site kurallarına uyup uymamanıza bağlıdır, kişisel görüşe göre uyarı verilmez, kaldı ki siz burada birbirinize duygusal bağla bağlı olabilirsiniz ama ben duyguyla hareket etmem, her üye eşittir der kurallar neyi gerektiriyorsa onu yaparım, isterse üyeyle canciğer kuzu sarması olalım fark etmez.
@Beste78 bugün kaç üyelik için işlem yapıldı bilmiyorum ama topiğinizden 2 kişiyi gördüm üyelik iptali yapılmış, biri zaten ben siteden gidiyorum demiş veda etmiş, diğeri de üyelik iptali istedi sanırım, ayrıntıları ben bilmem, bilgim olmadan da fikir beyan etmem, etiketleyip sormuşsunuz, üyelik iptali yapılmış olduğunu gördüm o kadar.
Site kuralları tartışmaya açık değildir, bu da kullanım sözleşmesinde yazar:
- Kullanıcıların kendi yararları göz önünde tutularak hazırlanan bu kurallar tartışmaya açık değildir.
Ama arkadaşlarınız zaten site kurallarını eleştirdi diye gitmedi, bir tanesi veda ettiğini açıkça yazmış, diğeri de aynı talepte bulundu büyük ihtimalle.
Kazen beyin kurduğu cümle kişi gözeterek üyeleri hedef alan bir cümle değil, kaldı ki yazdığı kişisel düşünce değil, topiğinizde argo kelimelerin kullanımının savunulması üzerine yapılan bir açıklamadır, açıklamanın orijinalinin olduğu sayfaya bakarsanız ne demek istediğimi daha net anlayacaksınız.
Ayrıca zaten site kuralları gereği argo kelimeler yasak, dışarıda duyunca veya burada bir üye başka bir üyeye aynı kelimeleri yazınca küfür hakaret olarak nitelendireceğiniz sözcükleri savunarak rahatsız olan okumasın diyen arkadaşlarınız topiği sadece kendilerine ait mi sanıyor? Ne demek beğenmeyen okumasın, o yazmasın, falanca üyeler Kazen'i beğenmiş, nasıl beğenirler gibi yaklaşımları tasvip etmek, bu topiği okumak veya yazmak isteyen diğer üyelere ambargo koymak, sindirmeye çalışmak demektir, özür bekliyorsanız beğeni yaptılar diye kaba tabirle çok özür dilerim ama Kazen'in yazısını beğendi diye etiketlenip adeta fişlenen arkadaşlarınız için özür isteyin çünkü ayıplılar listesi gibi etiketlenip hesap sorulmayı hak etmemişlerdi.
Öncelikle,Bu tip uzaklaştırmlarda kimden bilgi alabiliriz?? Sizler yönetici olduğunuz için doğal olarak bizlerde sizden bilgi istedik, bilginiz yoksa fikrinizi talep etmedik ki benim karşı olduğum olayda zaten yöneticilerin fikir beyanıdır.kaldı ki bilgi verme zorunluluğunuz yoksa bu nu da belirtin lütfen,biz de sormayalım.
Benim yukarda yazdığım yazıda site kurallarını tartışmadım zaten, önceki yazılarım da da belirttim kural varsa her iki taraf içinde gereği yapılır. Bu uygulamalarla ilgili açıklama yapılmaz kuralı varsa bunu da belirtirsiniz, biz de açıklama istemeyiz.
Kazan beyin yazdığı yazıya gelince, bu yazıya nasıl kişisel düşünce değil diyebiliyorsunuz anlayamadım, site kurallarında aile içinde böyle konuşuluyorsa bile burda konuşamazsınız diye bir madde mi var?? Bu cümle tamamen kişisel görüş belirten bir cümledir, insanlar aileleri içinde istediği gibi konuşurlar bu kimseyi ilgilendirmez, bu konu yargılamaya açık bir konu değildir, evet burda yazdıklarımızdan bizler ve kural dışı bir yazı varsa gereğinin yapılmasından sizler sorumlusunuz, gereğini de sadece site yaptırımlarıyla uygularsınız.
Topiği hiç kimse sadece kendilerine ait sanmıyor emin olun, rahatsız olan okumasın diyen arkadaşımın da bu kendi görüşüdür, bu topikte kendi görüşünü belirtmek yasak mı???insanlar bu platformda kendi görüşlerini paylaşmak için var( küfür ve hakaret yok yazılanda) bu görüşler herkese sizlere dahi uymak zorunda değil,çünkü burası belli bir zümreye değil toplumun tamamına ayrımcılık gözetmeksizin açık bir platform, beğeni konusuna gelince sadece yazarak insanların birbirini anlaması çok zor bir olay ve yanlış anlaşılmalar burda hemen hemen her topikte olan şeyler, yanlış anlaşılma özür msj ları ile kapatıldı zaten, tekrar özür istemeye gerek yok arkadaşlarım o büyüklüğü yaparak özür diledi birbirlerinden zaten.
Son olarak yukarıda yazdıklarınıza genel olarak bakınca benim yazımı anlamadığınızı ya da benim anlatamadığımı düşünüyorum.
Ben ne sizden bilgi sahibi olmadığınız konuda fikrinizi istedim
Ne site kurallarını tartışmaya açtım
Benim sizden beklediğim kişisel görüş ve düşüncelerinizi burda yazmamanız gerektiği, tabi bunu yönetici kimliğinizden dolayı istedim, kk kimliği ile istediğiniz eleştiride bulunabilirsiniz. Sizler yönetici olarak sadece site kurallarını yorum getirmeden uygulamalısınız, bu da benim görüşüm, ama görev tanımınız farklıysa bilemem. Hala da aynı şeyi savunuyor ve bekliyorum çünkü yukarıda yazdığınız yazının nerdeyse tamamı kişisel kelimelerle kurulmuş.