İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

''Kazen'in yazısını beğendi diye etiketlenip adeta fişlenen arkadaşlarınız için özür isteyin çünkü ayıplılar listesi gibi etiketlenip hesap sorulmayı hak etmemişlerdi'' teşekkür ederimmm, çok incesiniz.

Muhtemelen BAT 2 nisan, birkaç gündür kahve-pembe lekelenmeler var. Hayırlısı olsun, İstanbul görüşmen çok iyi geçsin, yapabileceğim bir şey olursa, bir şeye ihtiyacın olursa ulaş lütfen, gerekirse iletişim bilgimi de verebilirim.

Mune ablacimm cok cok tesekkur ederiz. Ne kadar dusunceli ve zarifsin.
Etiketlenip hesap soruldu evet cok ilginc.
Kaldi ki " Kazen bey merakimiza karsilik cevap yazdigi icin begendim" diye cevap vermistim zaten, ona ragmen etiketlendik :))
Simdi guluyorum da uzuldum.
Neyse artik hayirlisi olsun :)

Herkese gunaydın ve hayırlı haftalar gencler, haftasonu gıremedım baya baya bıseyler olmus, gruptan ayrılmalar olmasın kızlar ya, sıteye küstük dıye grubu terketmek yok, burada guzel bır bag kurduk. ayrı bır grup acılırsa da mutlaka gelırım, ama bu gruba da cok fazrklı kımseler gelmıyor burayı bırakmaya da kıyamayız gıbı sankı yaaa. nısan ayında yenı yenı hamıs ve bebıs haberlerı ıle bırlıkte yayınımıza devam edelım ınsallah. hepınızı sevıyorum hersey gonlunuzce olsun canlar.

Çok teşekkür ederim kuzum. Sıramı bekliyorum şu an. Niyeyse acayip heyecanlıyım.

Kızlar merhaba dr enfeksıyon var dedı monodoks antıbıyotık verdı ıgne ılac fıtıl krem de kullanıyorum yanında ama daha pnce yokken dunden berı vajına dıs hafıf ıc kısımda yanm oluyor bu ılacın yan etkısınde mantar yazıyor bana ters etkımı yaptı acaba benım gıbı olan varmı

Kızlar merhaba dr enfeksıyon var dedı monodoks antıbıyotık verdı ıgne ılac fıtıl krem de kullanıyorum yanında ama daha pnce yokken dunden berı vajına dıs hafıf ıc kısımda yanm oluyor bu ılacın yan etkısınde mantar yazıyor bana ters etkımı yaptı acaba benım gıbı olan varmı

Sen tedavini ol ilaçlarını bitir sonra da mantar tedavini görürsün canım. Geçmiş olsun.

antibiyotikler mantar yapıyor maalesef,o yanma bende de oldu,doktorum sirkeli suya oturma banyosu önerdi,aklında olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…