Ohh super bizim yerimize de keyfet:)İyiyim ben, tembelliğin dibine vuruyorumHadi sana kolay gelsin
Ohh super bizim yerimize de keyfet:)
Sagol kuzu gittiler az once bende yayildim ustumu dahi degistiremedimyine bi guc bulup kalkip pijemalarimi giyip yaticim
Uyarmak istediklerini uyariyorlar ki kendi inisiyatifleriymis uyarmak gibi bir zorunluluklari yokmus mune oyle acikladi amaSenella dediklerine %100 katiliyorum.
Ilac icinde 2.5 mg yuksek evet normalde 400mcg kullaniliyor..
@Beste78 ben de seni cok benimsedim.. sayfaya yazmadiginda eksikligini hissetiklerimden, aradiklarimdansin. @ozgur1982 kuzum ayni sekilde karsilikli sevdik birbirimizi ve tesaduf hepimizin de meslekler ayni
Hala bir cevap yok degil mi?panic kuzu
Anam ne kıskanç ne kem gözlü var, işi gücü bırakmışlar bizim topikle uğraşıyorlar, sinsi takipçi bırak yahu yakamızı arkadaşlarımızıMune ne oldu arkidişimize @panic_attack
Insallah bu prof vesile olsun kuzu..Belki de sorun vitamin alınca düzelecek. Haşimoto olduğumuz için daha zormuş. Antikorlar vücutta savaşıyor dedi. Olası bir gebelikle bile savaşıyorlarmış. Sen bir bayansın erkek bir bebek bile sorun olabilir dedi. Amann böyle böyle işler.
Evet canim tatil yarin. Sagolasin:) bata son 5 bugunu saymaa bel sirt agrim kasik agrim var.. agiz kurulugum mevcut.. bakalim mevlam ne eyler ne eylerse guzel eylerYat yat kuzum, yarın tatilsin dimi, ohhh keyfine bak
Bana uyar sizle her yereYa gerçekten ne oldu gruba, alla alla çok ilginç, nazarlara mi geldi sakin güzel derken. Başka bir grup mu kursak ne yapsak bilemedim
...Her ikisininde aldığı ceza mesajları bunlardır.Ceza alma sebepleri kullandıkları argo kelimeler. Herkesin üslubu var kabul ama bu üslup ile burada kimse yazamaz. Ayıp olan bu kullanılan kelimelerdir. Bizi ayıplamak talihsizce olmuş... Aile içinde böyle konuşuluyor ise bir şey diyemem ama burada böyle kimse yazamaz.
Bu konuyu anladık zaten, ve ok deyip kapattık, buraya tekrar yapıştırmanızdaki amaç ve sebep nedir?
Bu konuyu anladık zaten, ve ok deyip kapattık, buraya tekrar yapıştırmanızdaki amaç ve sebep nedir?
Gerçi hatırlatmanız iyi olmuş ben şu cümleyi kaçırmışım “aile içinde böyle konuşuluyorsa bir şey diyemem ama burada böyle kimse yazamaz” cümlesi asıl talihsizce yazılmış bir cümle... sizler burada kişisel görüş ve düşüncelerinizi yazmamalısınız bence, site kurallarını hatırlatırsınız, uyarırsınız ya da uzaklaştırırsınız, sizin göreviniz bu olmalı diye düşünüyorum, kişisel düşünce, yargılama cümleleri, ailesel eleştiriler bu platformun amacına yakışmayan bir davranış olur. Bu konuda site yönetiminden şahsım ve buradaki arkadaşlarım adına özür beklediğimi iletmek isterim. Küfür illaki argo kelimelerle olmaz,Bu yazının küfürden aşağı bir tarafı yok maalesefki !!!Mune K Kazen
Valla yaa pis kem gozluleeerrkendi capimizda surda hamile kalmaya calisirken ondan sundan bundan konusuyorduk.. neyi begenmedi mune acaba panic de gitti... ve agirlik da gitmis yani hic birinizde yoksa gercekten ceza alma ile ilgili oldugunu dusunecegim bu yavasligin.. cunku hic biriniz yavasliktan sikayet etmediniz.. yani bilemedim acaba atin beni siteden demesen bile bunu dusundugunu dile getirmekten ceza aldi desem 'bu grup olmasa' demis kaldi ki bu grup var.. anlamiyorum ne oldu. Beste kuzu sen yeni geldin sayilir biz kasimdan beri burdayiz cok alistik birbirimize umarim temelli degildir gidisi...
Ben de hepinize alıştım canım, bak profilime hiç bir yere yazmıyorum, gayet seviyeli sevecen be samimi sohbetimiz var o yüzden yazıyorum ben de yakın hissetmesem yazmam inan, panik eğer atın beni siteden vs dedi diye uzaklaştırıldıysa kusura bakmasınlar ayıp etmiş olurlar, arada farklı sayfalara bakıyorum neler neler var, paniğin konulara esprili bir yaklaşımı var, bizi kırmayıp üzmüyor, hepimizin hoşuna gidiyor,yazdığı küfür kabul edilmiş 1 gün uzaklaştırılmış tamam ben site kurallarını ayrıntılı okumadım bu olayla öğrendim, eminim bir çok insan da benim gibi okumamıştır, kuralsa uyarız,site yönetimi açıkladı açıklama uyar uymaz ki bana uymadı benim kişiliğime saldırı olmadıktan sonra rahatsız olmam tabi bu benim fikrim, ok dedik sitenin bu kuralını eleştirebiliriz de fikrimizi de söyleriz(tabi ki küfür ve hakaret olmadan) burası açık bi platform bu düşüncelerimizi söyledik diye cezalandırma yapılıyorsa bu da kk gibi büyük bir platforma yakışmaz. Yaklaşım her iki taraf içinde daha ılımlı daha anlayışlı olmalı, hatta site yönetiminin daha ılımlı ve orta bulucu olması, olaylara daha sakin yaklaşması tercihim olur. Bende siteyle ilgili hiç bir yavaşlama olmadı bu arada.
Mune bizlere bir açıklama yaparsınız seviniriz, konuyu bilmediğimizde bizde normal yaklaşamıyoruz maalesef
@Beste78 bugün kaç üyelik için işlem yapıldı bilmiyorum ama topiğinizden 2 kişiyi gördüm üyelik iptali yapılmış, biri zaten ben siteden gidiyorum demiş veda etmiş, diğeri de üyelik iptali istedi sanırım, ayrıntıları ben bilmem, bilgim olmadan da fikir beyan etmem, etiketleyip sormuşsunuz, üyelik iptali yapılmış olduğunu gördüm o kadar.Bu konuyu anladık zaten, ve ok deyip kapattık, buraya tekrar yapıştırmanızdaki amaç ve sebep nedir?
Gerçi hatırlatmanız iyi olmuş ben şu cümleyi kaçırmışım “aile içinde böyle konuşuluyorsa bir şey diyemem ama burada böyle kimse yazamaz” cümlesi asıl talihsizce yazılmış bir cümle... sizler burada kişisel görüş ve düşüncelerinizi yazmamalısınız bence, site kurallarını hatırlatırsınız, uyarırsınız ya da uzaklaştırırsınız, sizin göreviniz bu olmalı diye düşünüyorum, kişisel düşünce, yargılama cümleleri, ailesel eleştiriler bu platformun amacına yakışmayan bir davranış olur. Bu konuda site yönetiminden şahsım ve buradaki arkadaşlarım adına özür beklediğimi iletmek isterim. Küfür illaki argo kelimelerle olmaz,Bu yazının küfürden aşağı bir tarafı yok maalesefki !!!Mune K Kazen
ozel msjda coklu kullanici ekleyip msjlasabiliyormusuz ya sınırsız galiba! prosuzlara da acılmış bu özellik. öyle mi yapsak kızlar ? normale donemiyoruz kac gündürböyle devam ederse bu dedigimi dusunelim derim ?!
evet isviçre de yasıyorum benKuzum sen nerede yaşıyorsun, yurtdışında miBazen denk geliyorum okurken gece yazdıklarına; hele dün kv için yazdıklarına gülmekten oldum
evet isviçre de yasıyorum benkaynanami diyosun sen tüylerim tiken tiken oldu bak
Böyle şeyler yazma caniko belki bunlar da yasaktır.ozel msjda coklu kullanici ekleyip msjlasabiliyormusuz ya sınırsız galiba! prosuzlara da acılmış bu özellik. öyle mi yapsak kızlar ? normale donemiyoruz kac gündürböyle devam ederse bu dedigimi dusunelim derim ?!
niye yasak olsun diye dusundum kiBöyle şeyler yazma caniko belki bunlar da yasaktır.
Ben senin profile giremiyorum neden?
senella senin gibi alintilari dizi dizi yapip cevap vermeyi hic ogrenemedim tek tek bendeBöyle şeyler yazma caniko belki bunlar da yasaktır.
Ben senin profile giremiyorum neden?
benim rahmetli olduktan sonra, gelini oldugum kaynanamdan dem vurdum. rahmet diledim birazNe kaynanası caniko ben niye görmedim. Gribim geçmek yerine yeniden başlıyor. Ayy sıkıldım bu ne salgınmış herkes dökülüyor.
Doğru hatırlıyorsunuz, Kazen bey konu açmıştı: Kadınlar Kulübü Konferans Uygulamasıniye yasak olsun diye dusundum kiçünküm kazen nin yada mune nin basligi vardi ya atmiyorum insallah atmıyorumdur varsayip anlatim yada halisinasyon degildir diyerek,
baslik vardi prosuz uyelere de özel de birden fazla kisi ekleyebilirler artik hattaaa hatta basliklaribi giybet yapabilerler diyodu