- 14 Ağustos 2017
- 1.995
- 6.552
teşekkür ediyorum bilgilendirmenize@Senella senellaa uydurmamışımDoğru hatırlıyorsunuz, Kazen bey konu açmıştı: Kadınlar Kulübü Konferans Uygulaması
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ediyorum bilgilendirmenize@Senella senellaa uydurmamışımDoğru hatırlıyorsunuz, Kazen bey konu açmıştı: Kadınlar Kulübü Konferans Uygulaması
Rica ederim, konferans görüşmeyle dilediğiniz gibi sohbet edebilir, forumda açıktan paylaşmak istemediğiniz görselleri de paylaşabilirsiniz, şimdiden muhabbetiniz bol olsun dileklerimi iletmek isterim, hayırlı sabahlarteşekkür ediyorum bilgilendirmenize@Senella senellaa uydurmamışım
evet isviçre de yasıyorum ben kaynanami diyosun sen tüylerim tiken tiken oldu bak
Benimde yavaş, sayfayi yeniliyorum yazilar düşmüyor,hatta ben o gun konuşmaları kaçırdım, hep geri döndüm, biri bişey yazmış, alintiya baktim, ben alintiyi görmemişim geçmiş falan,Yine yavaslamis alinti da yapamiyorum etiket de Mune ben direkt sen attin bu uyeleri demedim sahsen dusuncemi soyledim. Yoksa bilmedigim sey hakkinda konusmam zaten.
Sen orda kazen bunu demek istemedi diyorsun bu senin gorusun direk o laf argo kullananlara yani ikimize dendi kabul ettim ben de.. burada argo konusulsun diyen bir uye gormedim ben, kuraliniza zaten uyariz o ayri bir konu burda elestirilen dicilegin de yaptigi arkadaslari etiketlemek fislemek degildi o almis oradaki mesaji yani kazenin ne demek istedigini ona karsilik bizi savundugunu belirtir yazdi kaldi ki o da arkadaslarin cevaplarindan sonra yanlis anladigini, ozur diledigini soyledi.. ben de begenenleri gordugumu soylemistim, bu da bestenin de belirttigi 'aile arasinda boyle konusuluyorsa bilemem' e istinaden dedim onlarin nasil neyi begendiklerine karismiyorsam ben de dusundugumu belirtlebilirim...
yoksa dicilek de topigin kendine ait olmadigini biliyor biz de biliyoruz..
Evet maalesef ki kapanamadi konu o yuzden de agirlastirma devam ediyor..
Kuzum oyle algilandi bence de neyse biz sakinligimizi koruyalim bu galeyana gelmeyelim 40 yasinda insanlariz biz ne diyecegimizi ne yapacagimizi bilirizBenimde yavaş, sayfayi yeniliyorum yazilar düşmüyor,hatta ben o gun konuşmaları kaçırdım, hep geri döndüm, biri bişey yazmış, alintiya baktim, ben alintiyi görmemişim geçmiş falan,
Cancan simdi panic hesabını mı kapatmış, yani o isyan kapatma talebi olarak mi algılandı
Eneee neler olmus burdaaaanazarlarami geldik aa dostlar..hepsini okiyamadim ama cogunu okudum millet dagilmis tek tek haydaaaBenimde yavaş, sayfayi yeniliyorum yazilar düşmüyor,hatta ben o gun konuşmaları kaçırdım, hep geri döndüm, biri bişey yazmış, alintiya baktim, ben alintiyi görmemişim geçmiş falan,
Cancan simdi panic hesabını mı kapatmış, yani o isyan kapatma talebi olarak mi algılandı
Ben şaşkınım şuan herkesin Dr u vitaminler falan filan yazmış ama benim çıktığım prof çocuk istiyorum dememe rağmen adam kuru kuru demir ilacı yazmış sadece. Tüp bebek karar verdiğinde gelirsin dedi. Birde polip aldıracaksan randevu al gel yapayım dedi başka hiçbirşey.Insallah bu prof vesile olsun kuzu..
Benim hasimoto degil.. size kizimin ogretmeninden bahsetmistim degilmi hamile diye... bu ay sonu izne ayriliyor artik. O da hasimoto idi ilacli tedavisini gordu 41 yasinda hamile kaldi ve mayis gibi doguracak.. darisi basiniza insallah. ❤
Öncelikle,Bu tip uzaklaştırmlarda kimden bilgi alabiliriz?? Sizler yönetici olduğunuz için doğal olarak bizlerde sizden bilgi istedik, bilginiz yoksa fikrinizi talep etmedik ki benim karşı olduğum olayda zaten yöneticilerin fikir beyanıdır.kaldı ki bilgi verme zorunluluğunuz yoksa bu nu da belirtin lütfen,biz de sormayalım.can09e insanlar bilgi sahibi olmadan fikir yürütmemeli, size uyarıyı ben vermiştim ama bugünkü işlemler hakkında ne bilgim var ne de bugün bu topikle ilgili işlem yapmışlığım var.
Ayrıca yeniden altını çizeyim, verdiğim her uyarı site kurallarına uyup uymamanıza bağlıdır, kişisel görüşe göre uyarı verilmez, kaldı ki siz burada birbirinize duygusal bağla bağlı olabilirsiniz ama ben duyguyla hareket etmem, her üye eşittir der kurallar neyi gerektiriyorsa onu yaparım, isterse üyeyle canciğer kuzu sarması olalım fark etmez.
@Beste78 bugün kaç üyelik için işlem yapıldı bilmiyorum ama topiğinizden 2 kişiyi gördüm üyelik iptali yapılmış, biri zaten ben siteden gidiyorum demiş veda etmiş, diğeri de üyelik iptali istedi sanırım, ayrıntıları ben bilmem, bilgim olmadan da fikir beyan etmem, etiketleyip sormuşsunuz, üyelik iptali yapılmış olduğunu gördüm o kadar.
Site kuralları tartışmaya açık değildir, bu da kullanım sözleşmesinde yazar:
Ama arkadaşlarınız zaten site kurallarını eleştirdi diye gitmedi, bir tanesi veda ettiğini açıkça yazmış, diğeri de aynı talepte bulundu büyük ihtimalle.
- Kullanıcıların kendi yararları göz önünde tutularak hazırlanan bu kurallar tartışmaya açık değildir.
Kazen beyin kurduğu cümle kişi gözeterek üyeleri hedef alan bir cümle değil, kaldı ki yazdığı kişisel düşünce değil, topiğinizde argo kelimelerin kullanımının savunulması üzerine yapılan bir açıklamadır, açıklamanın orijinalinin olduğu sayfaya bakarsanız ne demek istediğimi daha net anlayacaksınız.
Ayrıca zaten site kuralları gereği argo kelimeler yasak, dışarıda duyunca veya burada bir üye başka bir üyeye aynı kelimeleri yazınca küfür hakaret olarak nitelendireceğiniz sözcükleri savunarak rahatsız olan okumasın diyen arkadaşlarınız topiği sadece kendilerine ait mi sanıyor? Ne demek beğenmeyen okumasın, o yazmasın, falanca üyeler Kazen'i beğenmiş, nasıl beğenirler gibi yaklaşımları tasvip etmek, bu topiği okumak veya yazmak isteyen diğer üyelere ambargo koymak, sindirmeye çalışmak demektir, özür bekliyorsanız beğeni yaptılar diye kaba tabirle çok özür dilerim ama Kazen'in yazısını beğendi diye etiketlenip adeta fişlenen arkadaşlarınız için özür isteyin çünkü ayıplılar listesi gibi etiketlenip hesap sorulmayı hak etmemişlerdi.
Bari panic okuyorsa ceza aldim diye düşünüyorsa mesaj atip tekrar aktif hale gelir belki, valla nazar degdi ya, burda kimse kimseyi kirmadan dostane konuşuyor, evet kac yasinda insanlariz, üzülürüm ama panic giderse,Kuzum oyle algilandi bence de neyse biz sakinligimizi koruyalim bu galeyana gelmeyelim 40 yasinda insanlariz biz ne diyecegimizi ne yapacagimizi biliriz
Valla canım nazara geldik, insAllah cok fire vermeden atlatirizEneee neler olmus burdaaaanazarlarami geldik aa dostlar..hepsini okiyamadim ama cogunu okudum millet dagilmis tek tek haydaaa
benim rahmetli olduktan sonra, gelini oldugum kaynanamdan dem vurdum. rahmet diledim biraz bi baslik vardi neydi ki cat kapi gelen kaynanaydi heral de. buralar kac gündür gergin kendimi oralar da buldum bizimki eltilerime bayaaaaaag cektirmis konu sahibi sukretsin diye yazdim bisiler.
çicekim sen niye uyandin, hastalık mi uayndirdi seni ? gecmiş olsun
zencefil limon karabiber ? masallah ben bir yildir grip olmadim hic allahim sen beni koru aminEvey canim grip fena geçmiyor o uyandırdı.
Pardon anlamadım, yeni bir konu açmamı mı istediniz? Dilerseniz sizlerden biri açabilir konuyu, benim açmamı istiyorsanız da açarım elbette, bana başlık ismi söylersiniz, istediğiniz konsepte açılır topik.
fikrimce olabilir ama problemleri olaylari burda birakip gidebiliceksek (yoksa manasi kalmaz) yeni bir sayfa da eski modumuzla devam edebilirsek neden olmasinTamamdir kizlar fikirlerinizi soyleyin ona gore karar verelim, lakin bu sayfaya yazmayalim artik derim ben.
Flx senella ozgur cilekli beste arminch suvesu seher nisa norht dennis surekli katilimda bulunan kizlar aklima gelmeyen varsa kusura bakmasin. ❤