- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
Hadi hayırlısı. Yeni bir heyecana daha yelken açacağız desene. Ben çok heyecanlıyım tüp bebek için, heyecan, korku, umut karıştı hepsi.
Yok cınım
Umarım canım, umarım.. Hepimiz gönlümüzden geçeni yaşayalım...Çok normal bu duygular. Kızlar başlayınca çok çabuk geçecek diyordu bana gerçekten öyle oldu. Sonu güzel olsun insallah, sürecin de su gibi geçsin
Dondu yazdım amma döndü olmuşmavitosbik07 senin ki döndü kafan rahat bacımmm şuan ilaç falan kullanıyormusun
ben de eğriçayır kullanıyorum tadı çok hoş değil ama napalımBeeo da çok güzel bir marka. Onda sadece saf arı sütü var. Saf arı sütü baya acı yalnız, tüketmesi daha güç. Ama saf arı sütü içiyorum ben de, orası ayrı :)
Beeo'nun saf arı sütünün 40 gr'ı 250 TL, Eğriçayır'ın saf arı sütünün 30 gr'ı 150 TL. Fiyatı biraz daha uygun.
mavitosbik07 senin ki döndü kafan rahat bacımmm şuan ilaç falan kullanıyormusun
Senin aramanı beklemişler@beste78
Çok şükür hepsi de devam ediyormuş günlerine göre iyiler dedi yarın dinlenme günleriyniş bakmıyorlarmış Pazar günü 5.günü arayacaklar bi kaç tanesi elenebilir yarış içindeler didi
Geç olmuş ama bir sonuca ulaşmışlar nihayet. Bir an önce tarih de verirlerse iyi olacak. Ağladın rahatladın artık önüne bakma zamanı :)@Senelladennisgo kizlar bugun randevum vardi hastane de,hem laparoskopi hem histekropi yapicaklarmiş tupun saglam yumurtalikla tupe yakin ortalarin da birsey var dediler sıvi toplanmiş etrafında tani koyamadik asabim bozuldu iyice biydan sorunumu ogrenip cozucekler diye rahatladim ama,korkular sardı o nedir yaa simdi operasyon icin gün belirleyip aricaklar.
doktorumla bağlantiya gecip sorucaklarmış nasil beni ihmail etmis,agrimla ilgilenmemiş arastirmamiş,agriyla alakali bir suru kaydin var cok beklemis bu durum dediler. baya tepki gosterdiler. sinirimden agladim
Bu galiba Bülent tıraş tarafından uygulanıyor. Yanlış biliyor da olabilirim ama tanıdık geldi.Menopoza girme konusunda, geçen gün bir doktor konuştu Zahide'nin programında.. uyuyan 2-3 bin yumurtası olurmuş menapoza giren kadınların..
Ayrıca yeni bir yöntemden bahsettiler.. PRP diye çok iyi sonuç veren yeni bir yöntemmiş, araştırın kızlar.. daha önce farklı amaçlarla kullanılmış, bu yıl tüp bebek tedavisinde denenmiş, başarılı olduğu söyleniyor
Sadece bir gün arısütünü tek aldım. Diğer günler arı sütü bal polen yedim. Bu ikinci haftam. Bu hafta propolis de koydum. Ben propolisi hap olarak kullanıyordum, içinde toz şeklinde.. eşimse damla kullanıyor. Onun damlasından karıştırdım. Su bazlı olmadığı için tadı epey kötüydü bence :)ben propolisi bişeye karıştırmadan ağzıma damlatıyorum,sen arısütünü balsız yedinmi hiç
Bilmek güzel ama yüzde beş diye oran bilmek gerer sanki insanı. Ben doktora kalite sordum. A, b, c demedi iyi kalite dedi geçti :)İnsallah canım, rabbim o günleri de göstersin. Burada nette de görebiliyorsun her gün durumunu, doktor arayıp ayrıca bilgilendiriyor. Dün şöyle oldu. Gün içinde başlaması gereken şekillenme baslamadi, akşam arayıp geceniz rahat geçsin, başladı sekil almaya dediler. O konuda ben de net değilim, çok bilmek iyi değil gibi, ama bilgi almak da istiyor insan. Zor isler iste, bol sabırlı
Tahmin ediyorum bende öyle olmuştum heyecan tavan tavan sonra bir anda sükunet, bugünlerin tadını çıkar, asıl heyecan transfer sonrası 9 gün olacak. Kemal hoca sana da natürel transfer yapacak sanırım yani ilaçsız benimki de öyle olucaktı, araştırmıştım çok daha iyi için rahat olsun. Rahim filmini 3 yol önce çektirmiştim ben anlatmıştım ali Fuat a gittiğimde, ne yalan söyleyim beklediğimden acılı oldu ama benim hafif yapışıklıklar varmış ilaç zor geçmiş o yüzden acımış, ama şu an tekrar çekilsem yine narkossuz yaptırırım çünkü çok koşa sürüyor 3 dk falan onun için narkoza değmez inan. Regli oldun mu bu aradaben hala inanamıyorum, stres boşluğuna düştüm. 2 nisansa ilaç başlayacak, 9 nisanda Kemal hoca rahim filmi çekecek. Narkozsuz istedim, sonra korkmaya başladım. Sen çektirdin mi hiç
Ahaha Nisan tüpçüleri hazır mıyız :) Mart’ı da bitirdik neredeyse.Ağrım var kızlar, lekelenme de başladı. Bi gevşeme de başladı. O yüzden test yapmadım.
Bi yandan seviyorum ya regl olmayı. Negatif sonuca rağmen gecikince, düzenden çıkınca bi problem oldu sanıyorum iğnelerden, hormonlardan dolayı.
Bu hesaba göre benim yumurta aşılamadan 2 gün sonra çatlamış. Takviye lambadalar da işe yaramamış :))
Açılın tüpçü güzeli geliyööörrr!
narkozsuz cektirmesen mi ? ben cektirdim hoşben hala inanamıyorum, stres boşluğuna düştüm. 2 nisansa ilaç başlayacak, 9 nisanda Kemal hoca rahim filmi çekecek. Narkozsuz istedim, sonra korkmaya başladım. Sen çektirdin mi hiç
Tahmin ediyorum bende öyle olmuştum heyecan tavan tavan sonra bir anda sükunet, bugünlerin tadını çıkar, asıl heyecan transfer sonrası 9 gün olacak. Kemal hoca sana da natürel transfer yapacak sanırım yani ilaçsız benimki de öyle olucaktı, araştırmıştım çok daha iyi için rahat olsun. Rahim filmini 3 yol önce çektirmiştim ben anlatmıştım ali Fuat a gittiğimde, ne yalan söyleyim beklediğimden acılı oldu ama benim hafif yapışıklıklar varmış ilaç zor geçmiş o yüzden acımış, ama şu an tekrar çekilsem yine narkossuz yaptırırım çünkü çok koşa sürüyor 3 dk falan onun için narkoza değmez inan. Regli oldun mu bu arada
Benim aynen dediğin gibi oldu 3 kez ilacı verdi 1-2 de zorlandığı için çok acıdı başımdaki hemşireyi kesicektim o an, raporada yazmış tüplerden zorlu geçiş oldu ama geçti benim tepkilerimi hiç takmadı işlemi yapan, ayaklarım bağlı olmasa onada tekmeyi yerleştirirdim, tüplerinde sorun olmayanlar lay lay lom çekiriyorlarmış, ama çok kısa sürüyor o yüzden narkossuz dedim,senin dediğini ben de okudum kendimizi kasnaktan da sıvı geçişi zor olabiliyormuş, belki ben de çok kastım kendimi çünkü çok gergin girmiştim işleme,ağrı eşiği düşük olan kesinlikle narkozlu yaptırsın tüpleri kapalıysa çok zorlanırlar.narkozsuz cektirmesen mi ? ben cektirdim hoşen beterinden adet sancıları hep yasadigimdan acı eşigim kuvvetliydi beni sarsmadı. (yalniz rahim filminin narkoz altinda cekilmesinin daha iyi oldugunuda cok sonradan ögrendim). o basınçlı siviyi verdiklerinde kasiliyoruz ya sorunsuz tup sorunlu gibi yada kivrimli bisiler bisiler okumustum habgi doktordu soyleyen hatrimda degil. bide farzet tikali acmaya calisirken zorlucaklar sen kastıkça kasicaksin belki basariyi etkiliceksin tepkilerinden durdurmak bitirmek isticekler .