İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Yok canım olmadım da sen sorunca baktım da 9 nisanda gelecek normal düzende giderse. E o tarihte rahim filmi randevusu var. Atladılar mi acaba, yarın gidip reçete ve tedavi takvimini alacağım sorayım bunu 😱
Yok canım normal reglinden önce olucaksın en geç 10 gün içinde oluyorsun, bugün yarın bile olabilirsin

narkozsuz cektirmesen mi ? ben cektirdim hoş🙄 en beterinden adet sancıları hep yasadigimdan acı eşigim kuvvetliydi beni sarsmadı. (yalniz rahim filminin narkoz altinda cekilmesinin daha iyi oldugunuda cok sonradan ögrendim). o basınçlı siviyi verdiklerinde kasiliyoruz ya sorunsuz tup sorunlu gibi yada kivrimli bisiler bisiler okumustum habgi doktordu soyleyen hatrimda degil. bide farzet tikali acmaya calisirken zorlucaklar sen kastıkça kasicaksin belki basariyi etkiliceksin tepkilerinden durdurmak bitirmek isticekler🙄.

Yarın gideceğim merkeze, bir netleştireyim, korktum şimdi. Narkoz yeni aldım ya, damar yolu açma, uyanınca az sacmslama falan nefret ettim 🙈

Yok canım normal reglinden önce olucaksın en geç 10 gün içinde oluyorsun, bugün yarın bile olabilirsin

Aaa hadi insallah, olayım bir an önce. Hemşire dedi ki, hsg için söylediğimiz tarihler kullanacağınız ilaçların durumuna göre ayarlanıyor. Mesela x ilacından 5 gün kullanmış olacaksınız 🤔

Ben de alıntı yapamaz oldum. Ben de adet olduğum için gerginim. Ben de okuyacam, yazacam derken yoruldum. Buraya yazamadığım nice cümlelerim var.
@dicilek haklı valla benim de sabrım taşmak üzere. Kimse bizim sabrımızı test etmesin! Bıçak kemiğe dayandı! :p
Şu grup olmasa ben de her şeyi sildirip çıkmak istiyorum. Adet dönemim geçsin, sakinleşeyim, bunu tekrar düşünücem devam ederse bu yavaşlık. can09e can09e

seheryeli77 seheryeli77 Ben de hem heyecanlı hem endişeliyim. Tüp bebeğe de çok umut bağlamak istemiyorum ama daha da ötesi yok, başka plan kalmıyo sonra uygulanacak diye de endişeleniyorum. O olmazsa bu, bu olmazsa şu diye diye ilerliyodum, bu da tutmazsa boşluğa düşecem sanki. :)
Hayırlısı olsun bakalım.
Aynen, hayırlısı diyelim
Senin profolinde hala üzgün yazıyor
Ondan mı sıkıntı yaşıyorsun acaba

Benim aynen dediğin gibi oldu 3 kez ilacı verdi 1-2 de zorlandığı için çok acıdı başımdaki hemşireyi kesicektim o an, raporada yazmış tüplerden zorlu geçiş oldu ama geçti benim tepkilerimi hiç takmadı işlemi yapan, ayaklarım bağlı olmasa onada tekmeyi yerleştirirdim, tüplerinde sorun olmayanlar lay lay lom çekiriyorlarmış, ama çok kısa sürüyor o yüzden narkossuz dedim,senin dediğini ben de okudum kendimizi kasnaktan da sıvı geçişi zor olabiliyormuş, belki ben de çok kastım kendimi çünkü çok gergin girmiştim işleme,ağrı eşiği düşük olan kesinlikle narkozlu yaptırsın tüpleri kapalıysa çok zorlanırlar.
güldürdün beni allahta seni güldürsün 💋:KK70: dün ben de bir degil iki ayağımla tekmeyi basmak istedim. maymun gibi inceledir de iclediler. yetmedi iki parnak yedim iki yerden🤦🏻‍♀️ 😳 hsg de öyle gerilmedim yerin dibine girmemi hiç söylemiyorum🙄 odadan cikana kadar göz teması kurmadım😒

benim tüpler de açık çıkmıştı. iste ne onlar ne biz biliyoruz acikmi kapalimi galiba isi sansa birakmamak en iyisi.

Yarın gideceğim merkeze, bir netleştireyim, korktum şimdi. Narkoz yeni aldım ya, damar yolu açma, uyanınca az sacmslama falan nefret ettim 🙈
korkma yavrum icini ferah tut hangisine karar verirsen hayirlisi neyse o olsun dilegim. doktorunla en iyi kararı vericeksindir.

güldürdün beni allahta seni güldürsün 💋:KK70: dün ben de bir degil iki ayağımla tekmeyi basmak istedim. maymun gibi inceledir de iclediler. yetmedi iki parnak yedim iki yerden🤦🏻‍♀️ 😳 hsg de öyle gerilmedim yerin dibine girmemi hiç söylemiyorum🙄 odadan cikana kadar göz teması kurmadım😒

benim tüpler de açık çıkmıştı. iste ne onlar ne biz biliyoruz acikmi kapalimi galiba isi sansa birakmamak en iyisi.
Ne diyorsun yaaaa 🙈🙈 seninki de çok fenaymış yaaa, şu tedaviler işlemler yüzünden kendimden tiksindim artık, sokakta çıplak gezsem artık umrumda olmaz o kadar normalleşti artık, benim koca bi de kıskanç ilk zamanlar erkek Dr istemiyordu al dedim bak hep senin yüzünden bunlar büyük lokma ye büyük konuşma erkek kadın doğumcuyu geçtik umuma açtık artık 🙈🙈

Anam ne kıskanç ne kem gözlü var, işi gücü bırakmışlar bizim topikle uğraşıyorlar, sinsi takipçi bırak yahu yakamızı arkadaşlarımızı 😬😣😠 Mune Mune ne oldu arkidişimize panic_attack panic_attack
Valla yaa pis kem gozluleeerr :p kendi capimizda surda hamile kalmaya calisirken ondan sundan bundan konusuyorduk.. neyi begenmedi mune acaba panic de gitti... ve agirlik da gitmis yani hic birinizde yoksa gercekten ceza alma ile ilgili oldugunu dusunecegim bu yavasligin.. cunku hic biriniz yavasliktan sikayet etmediniz.. yani bilemedim acaba atin beni siteden demesen bile bunu dusundugunu dile getirmekten ceza aldi desem 'bu grup olmasa' demis kaldi ki bu grup var.. anlamiyorum ne oldu. Beste kuzu sen yeni geldin sayilir biz kasimdan beri burdayiz cok alistik birbirimize umarim temelli degildir gidisi...

Valla yaa pis kem gozluleeerr :p kendi capimizda surda hamile kalmaya calisirken ondan sundan bundan konusuyorduk.. neyi begenmedi mune acaba panic de gitti... ve agirlik da gitmis yani hic birinizde yoksa gercekten ceza alma ile ilgili oldugunu dusunecegim bu yavasligin.. cunku hic biriniz yavasliktan sikayet etmediniz.. yani bilemedim acaba atin beni siteden demesen bile bunu dusundugunu dile getirmekten ceza aldi desem 'bu grup olmasa' demis kaldi ki bu grup var.. anlamiyorum ne oldu. Beste kuzu sen yeni geldin sayilir biz kasimdan beri burdayiz cok alistik birbirimize umarim temelli degildir gidisi...

Bir ikinizden duydum yavaşlığı. Benim normaldi de bağlantı sorunu olmustur belki, denk gelmiştir olayın üzerine.
Sen nasılsın ona demişsin, az mi kaldı bata

Bir ikinizden duydum yavaşlığı. Benim normaldi de bağlantı sorunu olmustur belki, denk gelmiştir olayın üzerine.
Sen nasılsın ona demişsin, az mi kaldı bata
Iyi degilim bende pek gercekten yiprandim nedense pms yasiyorum kokune kadar galiba.. is de yogundu misafir de geliyor neyse yarin dinleniriz insallah sen iyisin ?

Kiz ben daha kaç gün oldu, hepinize alıştım, ne yapiyorlar diye bakmadan edemiyorum, hakkatten biri takmış sayfaya sanırım, ne bu böyle, hayır kotu bir laf yok, söz yok, kendi aramizda her Telden muhabbet, hayret yani........

Ben de hepinize alıştım canım, bak profilime hiç bir yere yazmıyorum, gayet seviyeli sevecen be samimi sohbetimiz var o yüzden yazıyorum ben de yakın hissetmesem yazmam inan, panik eğer atın beni siteden vs dedi diye uzaklaştırıldıysa kusura bakmasınlar ayıp etmiş olurlar, arada farklı sayfalara bakıyorum neler neler var, paniğin konulara esprili bir yaklaşımı var, bizi kırmayıp üzmüyor, hepimizin hoşuna gidiyor,yazdığı küfür kabul edilmiş 1 gün uzaklaştırılmış tamam ben site kurallarını ayrıntılı okumadım bu olayla öğrendim, eminim bir çok insan da benim gibi okumamıştır, kuralsa uyarız,site yönetimi açıkladı açıklama uyar uymaz ki bana uymadı benim kişiliğime saldırı olmadıktan sonra rahatsız olmam tabi bu benim fikrim, ok dedik sitenin bu kuralını eleştirebiliriz de fikrimizi de söyleriz(tabi ki küfür ve hakaret olmadan) burası açık bi platform bu düşüncelerimizi söyledik diye cezalandırma yapılıyorsa bu da kk gibi büyük bir platforma yakışmaz. Yaklaşım her iki taraf içinde daha ılımlı daha anlayışlı olmalı, hatta site yönetiminin daha ılımlı ve orta bulucu olması, olaylara daha sakin yaklaşması tercihim olur. Bende siteyle ilgili hiç bir yavaşlama olmadı bu arada.
Mune Mune bizlere bir açıklama yaparsınız seviniriz, konuyu bilmediğimizde bizde normal yaklaşamıyoruz maalesef

can09e can09e panic_attack panic_attack hosgeldiniz guzellikler 💐🤗

Senella Senella çiçeğim doktor içine sinmiş enerjisi aldım senden🙏🏼 doktorun soyledigi gibi kimyasalların umut vadediyor. tamamina ericek insallah oluşacak hamileligin🥰 histekropi mi olucaksın simdı karar verdin mi ? fazla yumurta gormeden opu yapmamasıni sevdim risk almicak sitrese sokmadan ilerlicek. rabbim bu doktoru sana hayirlsiyla vesile etsin. ozaman önce ufak bir operasyon sonra tedavi mi? yoksa önce yumurta sonrami ?

Önce yumurta sonra ameliyat. Eğer yumurta ve embriyo elde edemezsem ben seni niye boşuna ameliyat edeyim dedi. Icime sinmesi klasik tedavi yaparım düşüncesi hariç evet. Ve hep söyledikleri kime denk gelir kaliteli yumurtanın bilinmez. Bende yaparım olmaz burdan trabzona gidersin orda hemen olur örneğini verdi. Yani bu işler kısmet işi. Allah en kısa zamanda nasip etsin insallah.

DHEA SO4 testinin sonucu nedir
AMH kac

Biosteronu ona gore okeylerim ancak.
Benimde en çok takıldığım biosteron
Dhea so4 testim yok. Sadece onun istediği S4 ve Cd56 testi var belki bunlara göre çıkarım yapıcaktir. Amh 0.34 canım.

selam canım bemiks b kompleksi sanırım ben b12 plus kullanıyorum dil altı olandan 442ye yükselmiş.. devit de coledan ismi maşallahh iyi yükselttiler:) senin değerler de düşük müydü?
ve ayrıca muhasebe bankacı büyük stres altında gerçekten.. aldığım ne ki, rahatlamaya da yetmiyor.. inan tatmin eden bir ücret alınsaydı bu kadar stres olmazdı:) Allah sonumuzu hayır etsin..

Evet kompleks mis sen yazınca baktım içinde folik asit bile 2.5 mg mis :) bayağı yüksek 'di mi. Devit 3 iğne verdi bana 300.000 IU muş nerdeyse coledanin 300 katı. Bir anda yükleyecek sanırım. Benim bir ara 7 idi. Sonra damla ile 17 ye yükselmiştim. Şimdi ne alemde bilmiyorum. Kullandıktan sonra olctureyim. Bütün testlerimi gösterdim ordan görmüştür.

Aynen öyle ücret sorun. Sirf hayrima kac tane kira beyani verdim o kadar isin gücün arasinda. Millette pişkin o kadar ugrasiyorsun hakkini verelim yok. Sagolasin tamam. Ucreti geçtim hadi. izin derdimiz var. Izin alacak fırsat yok. Yıl sonu işlemi diye başlayıp temmuza kadar tempo var. Temmuz eylül rahatız sadece. Bu arada iki gebeligimde biri balayı tatili sonrası biri de temmuz yaz tatili sonrası oldu. Aslında mesaj açık:) Niye daha önce düşünmediysem :)

ahhh muaasebeci kader arkadasım benım bırakalım bu ısı gııı olmıycak baska turlu adam dogru teshıs koymus bence stres bızı mahvedıyo be gulum

Evet canım şöyle ayaklarımızı uzatıp tv izlemek lazım geniş geniş yemek programı o biter başka bişey. Hiç yapamadım ki hayatım da. Bence söyle 1-2yil bırakıp sonra döneriz meslek elimizde nasılsa. Gerçi işi bırakmamız bile 6 ay sürer devredersin devrettiydin adam seni bunaltır sorarsa sorar.

ev işlerini bilemem ama başı hiç ağrımamış

Muhasebeci de değilmiş :)

Gene neler oluyor sayfada. Herkes kucaklaştı çözüldü ya mesele. Ben yıllarca başka forumlarda yazdim. Orda da kurallar vardır banlanılır falan. Ama önce gelinir sayfaya uyarı mesajı yazılır. Herkes kendine çeki düzen verir. Hâlâ devam ediyorsa o zaman rahatsızlık verenler engellenir. Burda direkt kuralımız bu diye ceza kesilmesi birâz ağır mi oluyor. Önce uyarilsa daha iyi olur kanaatindeyim.

Uyarmak istediklerini uyariyorlar ki kendi inisiyatifleriymis uyarmak gibi bir zorunluluklari yokmus mune oyle acikladi ama Senella Senella dediklerine %100 katiliyorum.
Ilac icinde 2.5 mg yuksek evet normalde 400mcg kullaniliyor..
@Beste78 ben de seni cok benimsedim.. sayfaya yazmadiginda eksikligini hissetiklerimden, aradiklarimdansin. Ozgur06 Ozgur06 kuzum ayni sekilde karsilikli sevdik birbirimizi ve tesaduf hepimizin de meslekler ayni 😆
Hala bir cevap yok degil mi? 😑 panic kuzu 😣

X