İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Insallah gerek kalmasin da bende onu diyemedim hala gecen hala dusunuyor musun dedi.. sen dusunmuyor musun dedim yoo dedi... maddi ve manevi zorr.. o kadar para yok.. olsa hemen denenebilir belki... ama o da sorun nereye gideyim kime guveneyim bir kac hoca var ama. Ya tutmazsa.. en azindan boyle ya olursa diyerek devam ediyoruz.. olmazsa da canimiz sagolsun Rabbim kizima saglik sihhat versin, diyorum.
Korunmuyorsunuz değil mi, benim eşim korunuyor ama bu şekilde kendi kendine korunmada hamile kalma şansı yüksekmiş diyerek ümitleniyorum ben sadece
Keşke biz de korunmasak daha ümitli beklerdim:110:

Korunmuyorsunuz değil mi, benim eşim korunuyor ama bu şekilde kendi kendine korunmada hamile kalma şansı yüksekmiş diyerek ümitleniyorum ben sadece
Keşke biz de korunmasak daha ümitli beklerdim:110:
O yontem hic saglikli bir yontem degil..bunu biliyordur heralde ondan sonra aldiririz ne alaa.. tovbe est..
O zaman adam gibi korun diyemedin mi? Allah muhafaza aldirmaya zorlarsa seni o daha buyuk travma.
Biz korunmuyoruz nasilsa olmuyor diyor akillim.. :))

Anladım canım aman maşaallah istesin istesin:)
Bir kadını hamile kalmaktan men etmek ne büyük zulüm:110:
Ondan daha buyuk zulum zorla aldirtmak olur sanirim.. tamam karslikli istemek lazim da biri istiyorsa da karsi cikmak olmuyor.. cocuk olmasi olumlu bir durum en nihayetinde.

O yontem hic saglikli bir yontem degil..bunu biliyordur heralde ondan sonra aldiririz ne alaa.. tovbe est..
O zaman adam gibi korun diyemedin mi? Allah muhafaza aldirmaya zorlarsa seni o daha buyuk travma.
Biz korunmuyoruz nasilsa olmuyor diyor akillim.. :))
Belirgin belirtilerim olmazsa ilk aylar söylemeyi bile düşünmüyorum ama küçük oğlumdaki gibi şiddetli bulantı kusma olursa saklamak mümkün olmaz tabi
Yok zorlayamaz o kadar Allah korkusu vardır herhalde, konuşuyor sadece işte:)
Olmaz olmaz derken sizinki de olursa görsünler bakalım sürprizi bu kocalar:halay:
Aslında eminim bayılacaklar, zaten ben çok istemiştim diyecekler doğunca:KK70:

Ondan daha buyuk zulum zorla aldirtmak olur sanirim.. tamam karslikli istemek lazim da biri istiyorsa da karsi cikmak olmuyor.. cocuk olmasi olumlu bir durum en nihayetinde.
Çok şükür önemli bir maddi sıkıntımız da yok, sağlığımız da yerinde elhamdulillah, iki oğlum da koleje gidiyor, sabah evden bir çıkıyorlar servisle akşam geliyorlar.
Bütün gün evde yalnızım
Yani istememesi için bir sebep de yok

Belirgin belirtilerim olmazsa ilk aylar söylemeyi bile düşünmüyorum ama küçük oğlumdaki gibi şiddetli bulantı kusma olursa saklamak mümkün olmaz tabi
Yok zorlayamaz o kadar Allah korkusu vardır herhalde, konuşuyor sadece işte:)
Olmaz olmaz derken sizinki de olursa görsünler bakalım sürprizi bu kocalar:halay:
Aslında eminim bayılacaklar, zaten ben çok istemiştim diyecekler doğunca:KK70:
Derler bence de bir de erkek olmasin diyor hee ismarlamaydi :KK70:
Benim de 5. Gebeligim olacak. Amanin olacak demisimm.. olursa:))

Annem, kayınvalidemler, görümcem herkes çok istiyor aslında, bi kızın olur belki diyolar.
Benden önce bütün aile izin vermez aldırmaya zaten:)
Anlayacağın arkam sağlam:KK70:

Derler bence de bir de erkek olmasin diyor hee ismarlamaydi :KK70:
Benim de 5. Gebeligim olacak. Amanin olacak demisimm.. olursa:))
Oldu bile belki de:halay:
İnşaallah inşaallah olmuştur canım, senin de benim de bütün isteyenlerin de
Evlat öyle birşey ki 10 tane olsa eminim insan yine heyecanlanır

Çok şükür önemli bir maddi sıkıntımız da yok, sağlığımız da yerinde elhamdulillah, iki oğlum da koleje gidiyor, sabah evden bir çıkıyorlar servisle akşam geliyorlar.
Bütün gün evde yalnızım
Yani istememesi için bir sebep de yok
Yaa dusununce zorr bu yastan sonra ayni seyleri bastan yasamak. O yuzden bir istiyorum bir istemiyorum bende ama biliyorum ki bebek senin bebegin olunca daglar deliniyor..
Ama senin oyle degil zaten 2 oglun var.. benim tek yani.. ha bir ha iki olmuyor ama ha 2 ha 3 oluyor bence
Benim kizim da cok istiyor...

Hadi bakalim hayirlisi insallahh tekne kazintilari gelsin bir an once saglikla

Yaa dusununce zorr bu yastan sonra ayni seyleri bastan yasamak. O yuzden bir istiyorum bir istemiyorum bende ama biliyorum ki bebek senin bebegin olunca daglar deliniyor..
Ama senin oyle degil zaten 2 oglun var.. benim tek yani.. ha bir ha iki olmuyor ama ha 2 ha 3 oluyor bence
Benim kizim da cok istiyor...

Hadi bakalim hayirlisi insallahh tekne kazintilari gelsin bir an once saglikla
İnşaallah sağlıkla, sıhhatle canım:)
Görümcemin kızının iki oğlu vardı, tabi yaşı çok genç onun, bir oğlum olsun diyordu.
Bi hamile kaldı ikiz erkek çocuğu oldu doğal yoldan, bana da hep dua etti, Allah sana da nasib etsin diye
Bi de ikiz kız oluyormuş:)
Daha hamile miyim bilmiyorum ikiz hayali kuruyorum:halay:

İnşaallah sağlıkla, sıhhatle canım:)
Görümcemin kızının iki oğlu vardı, tabi yaşı çok genç onun, bir oğlum olsun diyordu.
Bi hamile kaldı ikiz erkek çocuğu oldu doğal yoldan, bana da hep dua etti, Allah sana da nasib etsin diye
Bi de ikiz kız oluyormuş:)
Daha hamile miyim bilmiyorum ikiz hayali kuruyorum:halay:
Yani 4 cocugu mu oldu masallah yaa ikiz tuple mi dogal yoldan mi oldu valla bana da verse yok demem
Hayalim hep cok cocuktu ama kismet iste..
Biz de iki kardesiz annem temiz iki defa hamile kalmis ve biz olmusuz.. ne dusugu var ne baska biseyi:)
Hayirlisi bakalim.

Yani 4 cocugu mu oldu masallah yaa ikiz tuple mi dogal yoldan mi oldu valla bana da verse yok demem
Hayalim hep cok cocuktu ama kismet iste..
Biz de iki kardesiz annem temiz iki defa hamile kalmis ve biz olmusuz.. ne dusugu var ne baska biseyi:)
Hayirlisi bakalim.
Doğal yoldan oldu canım, 30 yaşına kadar 4 çocuğu oldu:)

Eşim istemediğinden tüp bebek falan imkansız bizim için
Hatta bu ay ovulasyon gününe denk gelen birlikteliğimizde eşim, tam korunamadım hamile kalırsan aldırırız bile dedi:110:
Aldiririz mi dedi?
Ya okadar kolay mi bu?
Cok uzucu esinizin soyledigi.
Kesinlikle istemiyorsa duzgun korunma yontemi tercih etsin o zaman.

Ayrica, sizin yasiniz okadar da gec degil 39 normal sayilabilecek bir yas.
Ama buyuk oglunuz 20 yasinda.
Artik genc delikanli olmus masallah.
Esiniz istemiyor belki bu sebeple.

Aldiririz mi dedi?
Ya okadar kolay mi bu?
Cok uzucu esinizin soyledigi.
Kesinlikle istemiyorsa duzgun korunma yontemi tercih etsin o zaman.

Ayrica, sizin yasiniz okadar da gec degil 39 normal sayilabilecek bir yas.
Ama buyuk oglunuz 20 yasinda.
Artik genc delikanli olmus masallah.
Esiniz istemiyor belki bu sebeple.
Yok eşim ikinci oğlumda da mırın kırın etmişti.
Rahatına düşkündür, çocuk büyütmek zormuş falan filan
Maddi olarak da çok şükür durumumuz iyi yani o açıdan da bir zorlanmadan endişe ediyor olamaz
Hatta insanların neden evlendiğini anlamadığını, şimdiki aklı olsa asla çocuk sahibi olmayacağını falan söylüyor ama laf hepsi:)
Sürekli söylenmeyi sever sadece, herşey dilinde:)

Oldu bile belki de:halay:
İnşaallah inşaallah olmuştur canım, senin de benim de bütün isteyenlerin de
Evlat öyle birşey ki 10 tane olsa eminim insan yine heyecanlanır

Tekrar merhaba,

Ben moral bozmak istemem ama kaza eseri olmasini bekliyorsaniz bu yaslarda cok zor sansimiz. Yani demem o ki sansimiz hala cok var, eger ovulasyon gunleri tutturulup, tamamen korunmasiz iliski gerceklestirilirse.

Bence esini karsina al ve acik acik konus. Istegini tam olarak belirt. Benimki 1.5 sene direndi. Beni dinlemedigi icin kolundan tutup terapiste goturup onun karsisinda anlattim. Orda baskasi olunca oturup dinledi ve...tamam dedi. Dusuk olduktan sonra simdi benden daha cok istiyor. Ben bu ay korunmak istedim, o istemiyor. Hemen deneyelim dedi.

Kayinvaliden de varken mesela konusunu acsan. Belki bir baskasinin yaninda dinler seni. Onumuzde hala vakit var ve ben bir cocuk sahibi daha olmak istiyorum desen. Acik konusayim mi? Gozyaslarimi bile cok kullandim razi edene kadar. Sahte gozyaslari degildi elbette ama tutmadim duygularimi, hungur hungur agladim ikna edene kadar.

Tekrar merhaba,

Ben moral bozmak istemem ama kaza eseri olmasini bekliyorsaniz bu yaslarda cok zor sansimiz. Yani demem o ki sansimiz hala cok var, eger ovulasyon gunleri tutturulup, tamamen korunmasiz iliski gerceklestirilirse.

Bence esini karsina al ve acik acik konus. Istegini tam olarak belirt. Benimki 1.5 sene direndi. Beni dinlemedigi icin kolundan tutup terapiste goturup onun karsisinda anlattim. Orda baskasi olunca oturup dinledi ve...tamam dedi. Dusuk olduktan sonra simdi benden daha cok istiyor. Ben bu ay korunmak istedim, o istemiyor. Hemen deneyelim dedi.

Kayinvaliden de varken mesela konusunu acsan. Belki bir baskasinin yaninda dinler seni. Onumuzde hala vakit var ve ben bir cocuk sahibi daha olmak istiyorum desen. Acik konusayim mi? Gozyaslarimi bile cok kullandim razi edene kadar. Sahte gozyaslari degildi elbette ama tutmadim duygularimi, hungur hungur agladim ikna edene kadar.
Seni çok iyi anlıyorum.
Hatta geçen gece eşim, bir kaza olup da hamile kalırsan aldırırız dediğinde, ben de aynısını söyledim.
Yani bu yaşta istesek ve korunmasak bile hemen hamile kalamayabileceğimi, gençlerin bile artık kolay kolay hamile kalamadığını anlattım.
Lafı hemen kapatıyor.
Şimdiki aklı olsa belki de hiç çocuk sahibi olmak istemeyeceğini, insanların dünyaya bir kere geldiğini, çocuk sahibi olmanın insanın yaşamını çok kısıtladığını söylüyor.
Duyan da çocuklara onun baktığını sanacak:)
Aksine ailede hep kenarda durmayı tercih eden, sadece para kazanarak bütün babalık ve eşlik görevlerini yerine getirdiğini düşünen, sık suk iş için bizden uzak kalan, başka şehirlerde uzun vakit geçiren biridir.
Böyle bir eşten neden bir çocuk daha istiyorsun ki derseniz; bilemiyorum şimdiye kadar yürüttük, ayrılık gibi bir düşüncemiz de olmadığına göre bir kız evladım olsa ne iyi olur fikrindeyim.
Zaten artık çocuklarımın büyüyüp evden ayrılacağı, benim de tek başıma rahat rahat yaşayacağım fikrine çok sıcak bakıyordum.
Çocuk fikrinden çoktandır vazgeçmiştim daha doğrusu bir çocuğum daha olmayacağı fikrini kabullenmiştim ama bu ay hissettiğim bu belirtiler ile yine ümitlendim ve aslında ne kadar çok iatediğimi yine farkederek birden alevlendi bu istek:KK12:

X