Gerçekten anlayamıyorum şaka mı bu senin yaşını sıkıntılı bulan o doktor beni görse ne der acaba anneanne olacak yaşta çocuk mu istiyorsun der sanırım canımDogal yollardan denedim kür ilaçlar ama olmadı yas sikinti denildi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekten anlayamıyorum şaka mı bu senin yaşını sıkıntılı bulan o doktor beni görse ne der acaba anneanne olacak yaşta çocuk mu istiyorsun der sanırım canımDogal yollardan denedim kür ilaçlar ama olmadı yas sikinti denildi
Canım çikolata kistinin rezervi düşürdüğünü bilmiyordum ama bu çocuğunun olmasının imkansız olacağı anlamına da gelmiyordur yani en azından doktor öyle düşünseydi tüp bebek de önermezdi lütfen içini ferah tut bebeğin olacak Allah'ın izniyleÇikolata kisti olduğu için geç kalmışsın denildi rezervi düşürmüş
Amh değerleri doktorum bana 1-3 arası olmalı senin ki düşüğe yakın sınırda dedi .. 3 üstü pcos demiştiHayir.doktor öyle bisey demedi.
Ben de öyle biliyorum. 4 ve üzeri pko diye. Hatta benim 3.9, sınırdayım pkolu sayılmak için. Ama değilmişim tabiBak buraya kopyaliyorum. Tabii doktor oyle dediyse oyledir ama bilemedim. Sen yine de bir ikinci fikir al:
Normal AMH Değerleri Nedir?
AMH testi sonucu yorumlama. AMH tahlil sonucuna göre kadınlarda doğurganlık açısından aşağıdaki değerlendirmeler yapılabilir:
- 3.5 ng/mL’den büyük: Yüksek (Genellikle polikistik over sendromu olan kadınlarda görülür)
- 1.82 – 3,0 ng/mL: Doğurganlık için en iyi değer aralığı
- 1.0 – 1.82 ng/mL: Yumurta rezervleri var, doğurganlık üst seviyede
- 0.14 – 1.0 ng/mL: Düşük doğurganlık, yumurta sayısı azalmış
Aynen öyle Allah bağışlasın çocuklarımızı bizee...Ben iyiyim. Bu sabah ve dun iyi degildim. Ama disari ciktim az once, bisiklete bindim dag bayir. Iyi geldi. Aman be dedim, adet goreceksem de gorurum. Ne yapayim...Bu ay olmadiysa onumuzdeki ay olur, dedim. Canin sagolsun, dedim. Bosver, iki cocugun var, dedim.
Tabii bu arada bunlari hep kendi kendime diyorum, yalniz oldugum icin. Insanlar boyle boyle kisilik bolunmesi yasiyorlar galiba yalnizliktan. Gollum gibi ben de yakinda kiymetlimissss diye dolasmaya baslarim Belcika sokaklarinda.
Allah razı olsun.. nedir bu ?
3 değil 6 ay kullanayım yeter ki Allah ın da izni ile işe yarsın
Biliyorum o duyguyu arkadasim var evlendigi ay hamile Kalmış bana sordu düşünuyor musunuz diye bende evet ama nasip dedim. Bende düşünüyorum zaten hemen istedigimde hamile kalirim dedi biraz nispet etmiş gibi oldu kizmistimBilmiyorum ama ben gicik olmaya devam ediyorum. Hem korunuyorlardi hem de istemedi hamile oldugunu ogrenince. Hatta kendiliginden belki duser diye bekledi, hani yasim var tutmaz vs diye. Bana da bunu ben dusuk yaparken soyledi. Benim dusugumun basladigi gunun aksami o hamilelik testinde pozitifi gordu.
Benim icin aci bir hatirasi var.
Benim normalde olurda kist sebebiyle geç kalindiGerçekten anlayamıyorum şaka mı bu senin yaşını sıkıntılı bulan o doktor beni görse ne der acaba anneanne olacak yaşta çocuk mu istiyorsun der sanırım canım
Biliyorum o duyguyu arkadasim var evlendigi ay hamile Kalmış bana sordu düşünuyor musunuz diye bende evet ama nasip dedim. Bende düşünüyorum zaten hemen istedigimde hamile kalirim dedi biraz nispet etmiş gibi oldu kizmistim
Bir yıl çok bekledim canım olmadı digal yollarla nasip değilmiş benjm korkum tüp Bebek tedavisi de tutmazsa kendimi oyalanacak seyler buldum mecburen puzzle, mandala gibiCanım çikolata kistinin rezervi düşürdüğünü bilmiyordum ama bu çocuğunun olmasının imkansız olacağı anlamına da gelmiyordur yani en azından doktor öyle düşünseydi tüp bebek de önermezdi lütfen içini ferah tut bebeğin olacak Allah'ın izniyle
Allah razı olsun.. inşaallah müjdeli haberle dönerimBu bir takviye. Osman Muftuoglu da cok tavsiye ediyor, ama onun tavsiyesi yaslanmayi geciktirici olarak. Buradaki bir cok kisi de kullanmaya basladi. Doktora sormana gerek var mi bilmiyorum, ama hamile kalirsan ve kullaniyorsan sormak da fayda var.
Bunu kullanip hamile kalan cok kisi var ( 3-4 ay en erken). Yumurta kalitesini artiriyor. Yumurta sayisini artirmak icin de sabahlari soyle guzel zeytinyaginin icine corek otu at (avokado yagi da olur ama o pahalidir). Guzel de tuzla, emegini bana bana, ve o corek otlarini dislerin arasinda eze eze yumurtlama gunun sonuna kadar ye. KAhvaltidan sonra da guzelcene Omega 3 + cok iyi kalite bor balik yagi al :) Sonra gelsin mis kokulu bebekler. Ama tabii sabir edip etki gsotermesini bekleyeceksin.
Bir de sigara iciyorsan ne kullanirsan kullan fayda etmez. O sigara once cope atilacak.
Kötu olmus sizinde ama sıkıntınız yoksa olur sadece Zaman benim sıkıntı farkli olunca olmuyor doktor dedj aslinda degerlerjn iyi ama kist engelliyor kaderimizde tüp Bebek varmış ilk duyduğumda çok aglamistim ama aglamak çare değil çünkü benim hastalığım ameliyatla ilaçla gitmiyor ve ömürlükTerbiyesizlik etmis. Hic oyle demesin. Benim ilk hamileligim kaza kursunu, istemezken oldu. Ikincisi de hemen oldu, istedik, denedik ve o ay oldu. Ben de oyle boburleniyordum. Hatta esimin kuzeni, arkadaslari var deneyip de hamile kalamayan. Biz ne sansliyiz, saglikliyiz, bak istedigimiz an hamile kaliyoruz diyordum esime. Bunlar boyle alkol, sigara devam etsinler, cocuklari olmaz vs diyordum.
Simdi ucuncu icin kivraniyoruz resmen. Denedik olmadi. Sok sok sok! Benim o kendime guvenim, kendimi begenmisligim yerle bir oldu tabii. Sonra denedik, hamile kaldim. Sonuc: dusuk. Ikinci sok sok sok! Simdi 3 aydir deniyoruz, olmuyor. Yaaaaa... Allah'in sopasi yok iste. Dersim aldim. Muhterem popomun ustune oturdum.
Kötu olmus sizinde ama sıkıntınız yoksa olur sadece Zaman benim sıkıntı farkli olunca olmuyor doktor dedj aslinda degerlerjn iyi ama kist engelliyor kaderimizde tüp Bebek varmış ilk duyduğumda çok aglamistim ama aglamak çare değil çünkü benim hastalığım ameliyatla ilaçla gitmiyor ve ömürlük
Evet bende cok sasirmistim33 mu? Sasirdim.
Tam sol yumurta üstünde ve orada yumurta olmuyor bu yüzdenKist tam olarak nerede?
Hamilelik lehine bir rüya gibi geldi bana canım ama gündem gebelik olunca bazen beynimizin oyunları rüyalara da yansıyorDegil mi ya? Kiz da ne oldu hic hatirlamiyorum da oglana hamile kaldigimda bir el karnimdan bir figur cekti aldi. Ruyamda oluyor tabii bu. Bana gosterdi ve dedi ki "burda kucuk bir adam var, hamilesin, adet gormemen lazim".
Dusuk gormeden once ruyamda adet oldugumu gordum. Iki gun sonra problemler basladi.
Bu sefer isler karisik. Iki gece once ruyamda pozitif hamilelik testi gordum, nasil seviniyorum nasil seviniyorum. Dun aksam da ruyamda hastaneye gittim, hamileymisim. Dogurdum, erkek bebekmis. Ama birden kesiliyor, yok oluyor ortadan. Ben de eve donup adet gormeyi bekliyorum, sonra da goruyorum. Ay bu ne ya simdi? Bir Islam alimine mi danissam?
Gerçek hayatta konuşması mümkün olmayan varlıkların (ölmüş kişi, bebek, hayvan gibi) söylediği şeyler gerçek çıkar derler.Bu arada ben de gecen sene ruyamda rahmetli canim babaannemi gormustum. Kulagima geldi, egildi "senin bir oglun daha olacak" dedi. Ben de "adini ne koyayim?" dedim. Ahmet ismi dogdu o anda icime ama yok, o patronumdan sonra koymam. Ya Mustafa ya Kemal koyacagim. Erkek olursa tabii. Ben kiz istiyorum gerci, bir baska ninja ile evde ugrasacak halim kalmadi. L lyly can09e
Kız çocuğu bi başka oluyormuş cidden, belki onlatın da ninjası vardır da:) çok daha azdır en azındanBu arada ben de gecen sene ruyamda rahmetli canim babaannemi gormustum. Kulagima geldi, egildi "senin bir oglun daha olacak" dedi. Ben de "adini ne koyayim?" dedim. Ahmet ismi dogdu o anda icime ama yok, o patronumdan sonra koymam. Ya Mustafa ya Kemal koyacagim. Erkek olursa tabii. Ben kiz istiyorum gerci, bir baska ninja ile evde ugrasacak halim kalmadi. L lyly can09e
Bir de ruyada emzirmenin iyi olmadigini teyit etmis oldummm.Gerçek hayatta konuşması mümkün olmayan varlıkların (ölmüş kişi, bebek, hayvan gibi) söylediği şeyler gerçek çıkar derler.
Senin patron böyle yapmasaymış iyiymiş:)
Güzelim ismi mahvetmiş:)
Büyük oğlumun adı Deniz, 10, 15 yaş arası isminden hiç memnun değildi, artık memnunmuş:)