• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Bir de ruyada emzirmenin iyi olmadigini teyit etmis oldummm.
Sevinmistim ruyamda gordum emzirdigimi diye.. ama kurtajla sonuclandi...

Ben de kucukken ismimi mine koymadiklari icin cok kavga ettim annemle
Bi donem oluyor demek ki oyle..:deli:
Ben neler neler görüyorum ama beynimin oyunları da var bunun içinde:110:
Düzenli aralıklarla zaman zaman, yan yana koyulmuş bir çok test görüyorum ve her defasında da hepsi pozitif çıkıyor:)
Hatta dün gece 6 aylık falan hamile olduğumu görüyorum.
Sonra tam inanamıyorum, karnıma bakıyorum, büyümüş olması lazım artık, bi bakayım büyük mü diyorum:KK70:
Doktora gitmiş miydim, doktor mu hamilesin demişti ki ben nasıl anlamıştım diye kendi kendime konuşuyorum:ukala::KK45:
Bende rüyalar iyice karıştı artık:KK53:

Bir yıl çok bekledim canım olmadı digal yollarla nasip değilmiş benjm korkum tüp Bebek tedavisi de tutmazsa kendimi oyalanacak seyler buldum mecburen puzzle, mandala gibi
Lütfen olumsuzu düşünme ve de çağırma bu defa olacak buna önce sen inanmalısın ayrıca puzzle nefis bir terapi şeklidir ilk yapışımda 3000 parçalık bitirmişliğim var mandalayı ise denemedim hiç...

Ben neler neler görüyorum ama beynimin oyunları da var bunun içinde:110:
Düzenli aralıklarla zaman zaman, yan yana koyulmuş bir çok test görüyorum ve her defasında da hepsi pozitif çıkıyor:)
Hatta dün gece 6 aylık falan hamile olduğumu görüyorum.
Sonra tam inanamıyorum, karnıma bakıyorum, büyümüş olması lazım artık, bi bakayım büyük mü diyorum:KK70:
Doktora gitmiş miydim, doktor mu hamilesin demişti ki ben nasıl anlamıştım diye kendi kendime konuşuyorum:ukala::KK45:
Bende rüyalar iyice karıştı artık:KK53:
Popon acikta kaliyor galibaaa:))
Yaa bende gecenlerde adetin gelmesini ya da gelmemesini beklerken :) arabanin pert oldugunu gordum... dedim yok bence bebek...
Hamile ruyalari da cok goruyorum genelde dogurmus oluyorumm hamile oluyorum hatta icimde hissediyorumm gercek gibi...
Sanirim benim de popom acikta kaliyor:KK48:

Bir de ruyada emzirmenin iyi olmadigini teyit etmis oldummm.
Sevinmistim ruyamda gordum emzirdigimi diye.. ama kurtajla sonuclandi...

Ben de kucukken ismimi mine koymadiklari icin cok kavga ettim annemle
Bi donem oluyor demek ki oyle..:deli:

Yok yahu baksana, hamile kalmissin ama kurtajla sonuclanmis. Emzirme hamile kalabilme anlaminda kotu degil ama iste, kotu sonuclaniyor bazi guzel seyler boyle :( Senin Mayis'ta mi olmustu kurtaj? Ikinciye soruyorum bunu biliyorum ama kusura bakma, kafam cok dolu. Sonra hemen denediniz mi yoksa beklemis miydiniz?

Hamilelik lehine bir rüya gibi geldi bana canım ama gündem gebelik olunca bazen beynimizin oyunları rüyalara da yansıyor:KK12:
Ne çok sevinirim pozitif sonuç görsen:KK71::KK9:

Yok yok canim, bugun lekelenme basladi :( Ben once polipin kanamasinin deva midir dedim ama degil. Sali gunu aldilar polipi, simdiye gecmesi lazim. Bugun 7.gun yumurtlamadan sonra, yerlesme lekelenmesi diyecegim ama gecen ay da ayni boyle oldu, sonra adet gordum. Bu bekleme suresi gercekten de delirtici oluyor bazen.

Yok yahu baksana, hamile kalmissin ama kurtajla sonuclanmis. Emzirme hamile kalabilme anlaminda kotu degil ama iste, kotu sonuclaniyor bazi guzel seyler boyle :KK43: Senin Mayis'ta mi olmustu kurtaj? Ikinciye soruyorum bunu biliyorum ama kusura bakma, kafam cok dolu. Sonra hemen denediniz mi yoksa beklemis miydiniz?
Yok canim ne kusuru oluyor oyle unutabiliyorsun..
Mayista kurtaj oldum 22siydi.. 3 ay korunduk iste bu ay 4.ay mi oluyor iste bekliyoruz bakalim:)
Ben gebeyken emzirdigimi gordum... gebe oldugumu ogrenmeden once de hamile oldugumu ruyamda gormustum..:)

Yok yok canim, bugun lekelenme basladi :KK43: Ben once polipin kanamasinin deva midir dedim ama degil. Sali gunu aldilar polipi, simdiye gecmesi lazim. Bugun 7.gun yumurtlamadan sonra, yerlesme lekelenmesi diyecegim ama gecen ay da ayni boyle oldu, sonra adet gordum. Bu bekleme suresi gercekten de delirtici oluyor bazen.
Hayirlisi canim.. ama geciyor gunler valla yum.gunlerim geldi bile bi bakmisin adet gunum gelmis..
Senin is olayin vardi noldu?

Insallah tutmustur bu ay valla bende cok sevinirim:KK9:

Hayirlisi canim.. ama geciyor gunler valla yum.gunlerim geldi bile bi bakmisin adet gunum gelmis..
Senin is olayin vardi noldu?

Insallah tutmustur bu ay valla bende cok sevinirim:KK9:

Benim yumurtlama cok erken oldu bu ay. Normalde calismalari Carsamba gunu bitirmis olmamiz lazimdi. Yani beklemeye yeni yeni baslayacaktim. En son Pazar denedik, zaten Sali gunu de doktor yumurtlama olmus bitmis dedi. Sali'dan beri de kanamam vardi. Simdi gelen kan da polip kanamasi mi degil mi anlamiyorum. Yahu birimiz hamile kalsin bari, onunla avunur oyalaniriz. Gencler, elinizi cabuk tutun, hadi calismaya.

Benim yumurtlama cok erken oldu bu ay. Normalde calismalari Carsamba gunu bitirmis olmamiz lazimdi. Yani beklemeye yeni yeni baslayacaktim. En son Pazar denedik, zaten Sali gunu de doktor yumurtlama olmus bitmis dedi. Sali'dan beri de kanamam vardi. Simdi gelen kan da polip kanamasi mi degil mi anlamiyorum. Yahu birimiz hamile kalsin bari, onunla avunur oyalaniriz. Gencler, elinizi cabuk tutun, hadi calismaya.
Insallahh canim. Baslangici sen yap arkandan gelelim...
:süslü:

Popon acikta kaliyor galibaaa:))
Yaa bende gecenlerde adetin gelmesini ya da gelmemesini beklerken :) arabanin pert oldugunu gordum... dedim yok bence bebek...
Hamile ruyalari da cok goruyorum genelde dogurmus oluyorumm hamile oluyorum hatta icimde hissediyorumm gercek gibi...
Sanirim benim de popom acikta kaliyor:KK48:
Nereler açıkta hiç bilmiyorum :KK45:
Geçen ay rüyamda eltim çalışacakmış, ona diyorum ki; yazık kimselere bırakma kızını (4 yaşında küçük kızı) ben bakarım:)
Daha neler neler ama en çok pozitif testler, çok sayıda , arka arkaya çift çizgiler, pozitif yazan, 4, 5 haftalık yazan dijital testler :KK70:
Dün gece mesela rüyamda canım lokma istiyor, eltim yanımda, ona diyorum ki ben hemen hamur mayalarım, lokma yapalım, o sırada kayınvalidem ekmek yapıyor, çok fazla hamur mayalamış, aa bak hazır hamur var hemen yaparız diyorum:)
Artık rüyalar da beni kaale almıyor ben de rüyaları:rapci:

Nereler açıkta hiç bilmiyorum :KK45:
Geçen ay rüyamda eltim çalışacakmış, ona diyorum ki; yazık kimselere bırakma kızını (4 yaşında küçük kızı) ben bakarım:)
Daha neler neler ama en çok pozitif testler, çok sayıda , arka arkaya çift çizgiler, pozitif yazan, 4, 5 haftalık yazan dijital testler :KK70:
Diyom ya popo popo:))

Yok yok canim, bugun lekelenme basladi :KK43: Ben once polipin kanamasinin deva midir dedim ama degil. Sali gunu aldilar polipi, simdiye gecmesi lazim. Bugun 7.gun yumurtlamadan sonra, yerlesme lekelenmesi diyecegim ama gecen ay da ayni boyle oldu, sonra adet gordum. Bu bekleme suresi gercekten de delirtici oluyor bazen.
Peki yumurtlama sonrası 7. Gün lekelenme başladıysa ve bunu regl takip edecekse, 7 gün kadar lekelenme mi olacak diyorsun yani
Çünkü yumurtlamadan 14 gün sonra adet olması gerek
Ayrıca hamile olsaydın polip alınması olayının, gebeliğe olumsuz bir etkisi olmayacak mıydı?
Polip alındıktan sonra antibiyotik falan verdi mi?

Benim ayaklar yanar genelde, hep açıktadır.
Bence popodan daha fena bu ayaklar:KK45:
Benim de hep usur...

Benim bis suru de isim var yaa... kil tuy sac bas isleri yaptiram da bi kendime gelem..:KK8:
Kozmik takvim varmis duydunuz mu onu bi arastiriyim diyorum
Gerci ben hep regl sonrasi giderim.. daha gec geldigini dusunuyorum...
Cok sikinti.. bi lazere baslamistim 2 seans gittim kizima hamile oldugumu ogrendim.. sonra da kaldi... kendimi bildim bileli bunla ugrasiyorum yaaa.. simdi de gideyim diyorum bu defa da gene hamile olursam kalicak diye erteliyorum... hayir azalacagina iyice cosuyorlar sanirim amh ile ilgili gibi geliyor tuylenme :/

Bu arada nerde bu kizlarr ben gidecem onlar gelecek yauu:)

Son düzenleme:
Benim de hep usur...

Benim bis suru de isim var yaa... kil tuy sac bas isleri yaptiram da bi kendime gelem..:KK8:
Kozmik takvim varmis duydunuz mu onu bi arastiriyim diyorum
Gerci ben hep regl sonrasi giderim.. daha gec geldigini dusunuyorum...
Cok sikinti.. bi lazere baslamistim 2 seans gittim kizima hamile oldugumu ogrendim.. sonra da kaldi... kendimi bildim bileli bunla ugrasiyorum yaaa.. simdi de gideyim diyorum bu defa da gene hamile olursam kalicak diye erteliyorum... hayir azalacagina iyice cosuyorlar sanirim amh ile ilgili gibi geliyor tuylenme :/

Bu arada nerde bu kizlarr ben gidecem onlar gelecek yauu:)
Evet, benim de aklımda pek kalmadı ama dolunay zamanı tüylerin alınmasının hem acıyı azalttığı hem de daha uzun süre çıkmadığı gibi birşey duymuştum veya tam tersi miydi:)
Yani ayın döngüsüne göre bir zamanı vardı

Lütfen olumsuzu düşünme ve de çağırma bu defa olacak buna önce sen inanmalısın ayrıca puzzle nefis bir terapi şeklidir ilk yapışımda 3000 parçalık bitirmişliğim var mandalayı ise denemedim hiç...
Mandala :KK200: kesinlikle tavsiye ederim puzzle 1000+1000 yaptim Bende . Yoksa ignelerle zaman geçmiyor

Ben 30 yasindayim.6.72 cikti benim amh

Normal üzeri bi değer ama sebebi için neden bi şey dememişler ilginç. Arkadaşımın 33 yaşında 5 civarı bi değer çıkmıştı sonra pco teşhisi kondu ve 6 ay beklediler, hamilelik olmayınca tedaviye başladılar. Klomenle ikiz erkek doğurdu. :)

• 3.5 ng/mL’den büyük: Yüksek (Genellikle polikistik over sendromu olan kadınlarda görülür)
  • 1.82 – 3,0 ng/mL: Doğurganlık için en iyi değer aralığı
  • 1.0 – 1.82 ng/mL: Yumurta rezervleri var, doğurganlık üst seviyede
  • 0.14 – 1.0 ng/mL: Düşük doğurganlık, yumurta sayısı azalmış
  • 0.0 – 0.14 ng/mL: Çok düşük doğurganlık
Marjo Marjo ile aynı şeyi demişiz zaten. :)

Herkese selam. Şu 31 ve 30 lü yaşlardaki ve umutsuz olanlara seslenmek istiyorum. Eski forum günlerinde bir arkadaş vardı, böyle umutsuz bedbaht olduğumuz zamanlarda şöyle derdi "sana burdan bir uçarım, benim sinirlerimi bozma, şu saçma düşünceleri at kafandan"

Yahu arkadaşlar yapmayın ya 30 yaşta karamsar olmak ne demek. Surda keşke 30 yaşında olsaydım diyen en az 20 kişi vardır. Ben şu anda 30 lü yaşlarda olsaydım önümde 10 yıl olsaydı. Kendime güzel bir program çıkarırdım. Neyi nasıl yapayım hangi tedavi yollarını izleyeyim diye. Biliyorum çevreden dolayı kolay değil ama önünüzde zaman var ki bu bulunmaz bir nimet. Her ay farklı kür bile uygulasan gene zaman var. Biz nerdeyse bütün duyumlarımızı aynı ay deniyoruz. Çünkü önümüzde aylar yok. Aklinizi başınıza alın hem hayatın tadını çıkarıp hem bu ise konsantre olun. Bebekleriniz er geç gelecek. :)

Bugunku ovu testim. Yarın bat günü

Eklentiler

• 20190118_220646.jpg
    20190118_220646.jpg
    303,4 KB · Görüntüleme: 37
Normal üzeri bi değer ama sebebi için neden bi şey dememişler ilginç. Arkadaşımın 33 yaşında 5 civarı bi değer çıkmıştı sonra pco teşhisi kondu ve 6 ay beklediler, hamilelik olmayınca tedaviye başladılar. Klomenle ikiz erkek doğurdu. :)

• 3.5 ng/mL’den büyük: Yüksek (Genellikle polikistik over sendromu olan kadınlarda görülür)

Valla pkolular daha şanslı. Çünkü yumurta var ama küçük. Tedaviyle onu çözüm buluyorlar. Bu amh yi yükselten nedir acaba. Benimki alttan ikincilerde geziyor.

Ben o ara cok arastirmistim bunlari amh yüksek cikinca.bekliodum pko falan der diye demedi valla.deseydi en azindan ona gore tedavi uygulardik en azindan.simdilik hsg cektirdim.tüpler acik cikti.prolaktin 44 cikti onun icin ilac verdi ondan sonrada adetinde gel tekrar bakalim sonrada yumurta takobi yapariz dedi.bakalim neler olacak.

Back