• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

P Payment00 evet canım kistten dolayı yaş etken ve Amh düşüyor hizla:KK17:
L lyly olur sizin çünkü daha dun çok degisik bir haber aldım kuzenim 38 yasinda ve iki cocugu vardi iki ay önce spirali cikarttirdi ve o ay hamile kalmis farkinda degil dün kanama gelmis dontrad acile gidiyor ogrneiyor hamile olduğunu:21: o yuzden rabbim ol dedi mi yaş hikaye inşallah gönlünün istediği gibi olur hamile kalırsın:dua:

Benim kuzenim korunurken hamile kaldi. 40 yasinda. Gicik.

Biz de karneyi aldık, takdirimiz var:)
Türkçe'de çok başarılı ve ilgiliydi aslında ama en düşük Türkçe gelmiş:)
Büyük oğlan mezun olduğu için ona karne falan yok, tatil de yok, aynen devam o:)
Sadece 1 hafta ara verecekmişler ama ne zaman bilmiyorum

Masallah Mavis'e. O da duzelir annesi, tek dert Turkce olsun. Onu da duzeltir :)

Aynen ben de adet olmuş görünce aynen çıkıyor hep:110:
Kız isimlerinden Merve'yi çok beğeniyorum.
Benim adımı da annem Merve istemiş ama halamlar istememiş
Erkek ismi olarak oğlumun adını çok beğeniyorum:)
Ahmet
Abisi koymuştu adını ama sonradan ben de çok beğendim.
Çok sevilen demek

Degil mi ya? Kiz da ne oldu hic hatirlamiyorum da oglana hamile kaldigimda bir el karnimdan bir figur cekti aldi. Ruyamda oluyor tabii bu. Bana gosterdi ve dedi ki "burda kucuk bir adam var, hamilesin, adet gormemen lazim".

Dusuk gormeden once ruyamda adet oldugumu gordum. Iki gun sonra problemler basladi.

Bu sefer isler karisik. Iki gece once ruyamda pozitif hamilelik testi gordum, nasil seviniyorum nasil seviniyorum. Dun aksam da ruyamda hastaneye gittim, hamileymisim. Dogurdum, erkek bebekmis. Ama birden kesiliyor, yok oluyor ortadan. Ben de eve donup adet gormeyi bekliyorum, sonra da goruyorum. Ay bu ne ya simdi? Bir Islam alimine mi danissam?

Son düzenleme:
Aynen ben de adet olmuş görünce aynen çıkıyor hep:110:
Kız isimlerinden Merve'yi çok beğeniyorum.
Benim adımı da annem Merve istemiş ama halamlar istememiş
Erkek ismi olarak oğlumun adını çok beğeniyorum:)
Ahmet
Abisi koymuştu adını ama sonradan ben de çok beğendim.
Çok sevilen demek

Bu arada ben de gecen sene ruyamda rahmetli canim babaannemi gormustum. Kulagima geldi, egildi "senin bir oglun daha olacak" dedi. Ben de "adini ne koyayim?" dedim. Ahmet ismi dogdu o anda icime ama yok, o patronumdan sonra koymam. Ya Mustafa ya Kemal koyacagim. Erkek olursa tabii. Ben kiz istiyorum gerci, bir baska ninja ile evde ugrasacak halim kalmadi. L lyly can09e can09e

Marjo Marjo
evet keyfim yerinde azcık başım ağrısa da iyiyim... :dondurma:
sabah karnesini aldık geldik... takdir aldı kuzu:)
Allah bağışlasın evlatlarını isimleri çok güzel... memo neden yazmadılar merak ettim... :KK14:
kızımın adı Esin... ben kız olarak ayça damla ezgi erkek olarak mert arda kemal bunları beğeniyorum.:)

sen nasılsın neler yapıyorsun...?

Ben iyiyim. Bu sabah ve dun iyi degildim. Ama disari ciktim az once, bisiklete bindim dag bayir. Iyi geldi. Aman be dedim, adet goreceksem de gorurum. Ne yapayim...Bu ay olmadiysa onumuzdeki ay olur, dedim. Canin sagolsun, dedim. Bosver, iki cocugun var, dedim.

Tabii bu arada bunlari hep kendi kendime diyorum, yalniz oldugum icin. Insanlar boyle boyle kisilik bolunmesi yasiyorlar galiba yalnizliktan. Gollum gibi ben de yakinda kiymetlimissss diye dolasmaya baslarim Belcika sokaklarinda.

Hayir.doktor öyle bisey demedi.

Bu kadar yuksek AMH polikistik sendrom demektir. Doktor nasil oyle birsey demedi? Gercekten de cok tuhaf. Hemen baska doktora gidin. Boyle hamile kalmaniz neredeyse imkansiz gibi. Once tedavi lazim. Yani ben doktor degilim ama okuduk ve bildiklerimden. Telaseye de vermek istemem ama hemen baska doktora gidin.

Bu kadar yuksek AMH polikistik sendrom demektir. Doktor nasil oyle birsey demedi? Gercekten de cok tuhaf. Hemen baska doktora gidin. Boyle hamile kalmaniz neredeyse imkansiz gibi. Once tedavi lazim. Yani ben doktor degilim ama okuduk ve bildiklerimden. Telaseye de vermek istemem ama hemen baska doktora gidin.
Valla güzel dedi deger icin.hormon testlerimde normal.vajinal ultrasondada cikmadi.bide adetlerim duzenli pko olarak hicbi belrtim yok.

Valla güzel dedi deger icin.hormon testlerimde normal.vajinal ultrasondada cikmadi.bide adetlerim duzenli pko olarak hicbi belrtim yok.

Bak buraya kopyaliyorum. Tabii doktor oyle dediyse oyledir ama bilemedim. Sen yine de bir ikinci fikir al:

Normal AMH Değerleri Nedir?
AMH testi sonucu yorumlama. AMH tahlil sonucuna göre kadınlarda doğurganlık açısından aşağıdaki değerlendirmeler yapılabilir:

• 3.5 ng/mL’den büyük: Yüksek (Genellikle polikistik over sendromu olan kadınlarda görülür)
  • 1.82 – 3,0 ng/mL: Doğurganlık için en iyi değer aralığı
  • 1.0 – 1.82 ng/mL: Yumurta rezervleri var, doğurganlık üst seviyede
  • 0.14 – 1.0 ng/mL: Düşük doğurganlık, yumurta sayısı azalmış

:KK70: valla artik bu is nasıp isi ve zamanı var sanirjmHoppa

Bilmiyorum ama ben gicik olmaya devam ediyorum. Hem korunuyorlardi hem de istemedi hamile oldugunu ogrenince. Hatta kendiliginden belki duser diye bekledi, hani yasim var tutmaz vs diye. Bana da bunu ben dusuk yaparken soyledi. Benim dusugumun basladigi gunun aksami o hamilelik testinde pozitifi gordu.

Benim icin aci bir hatirasi var.

Bak buraya kopyaliyorum. Tabii doktor oyle dediyse oyledir ama bilemedim. Sen yine de bir ikinci fikir al:

Normal AMH Değerleri Nedir?
AMH testi sonucu yorumlama. AMH tahlil sonucuna göre kadınlarda doğurganlık açısından aşağıdaki değerlendirmeler yapılabilir:

• 3.5 ng/mL’den büyük: Yüksek (Genellikle polikistik over sendromu olan kadınlarda görülür)
  • 1.82 – 3,0 ng/mL: Doğurganlık için en iyi değer aralığı
  • 1.0 – 1.82 ng/mL: Yumurta rezervleri var, doğurganlık üst seviyede
  • 0.14 – 1.0 ng/mL: Düşük doğurganlık, yumurta sayısı azalmış
  • 0.0 – 0.14 ng/mL: Çok düşük doğurganl
Bi kac doktora goründüm zaten pko demediler.bi kez kimyasal gebelik gecirdim zaten.progesterona baktirdim adetin 22. Günü yumurtamda catliyo.sadece prolaktinim yuksek cikti onun icin ilac kullaniyorum.33 amh i duyduktan sonra benimki normal geldi :KK48:

Back