• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Herkese selam. Şu 31 ve 30 lü yaşlardaki ve umutsuz olanlara seslenmek istiyorum. Eski forum günlerinde bir arkadaş vardı, böyle umutsuz bedbaht olduğumuz zamanlarda şöyle derdi "sana burdan bir uçarım, benim sinirlerimi bozma, şu saçma düşünceleri at kafandan"

Yahu arkadaşlar yapmayın ya 30 yaşta karamsar olmak ne demek. Surda keşke 30 yaşında olsaydım diyen en az 20 kişi vardır. Ben şu anda 30 lü yaşlarda olsaydım önümde 10 yıl olsaydı. Kendime güzel bir program çıkarırdım. Neyi nasıl yapayım hangi tedavi yollarını izleyeyim diye. Biliyorum çevreden dolayı kolay değil ama önünüzde zaman var ki bu bulunmaz bir nimet. Her ay farklı kür bile uygulasan gene zaman var. Biz nerdeyse bütün duyumlarımızı aynı ay deniyoruz. Çünkü önümüzde aylar yok. Aklinizi başınıza alın hem hayatın tadını çıkarıp hem bu ise konsantre olun. Bebekleriniz er geç gelecek. :)

Bugunku ovu testim. Yarın bat günü
Valla ben kendi yasimdan da memnunum...
Gecti gitti onumuze bakalim dusuncesindeyim.. keskeler adami yipratiyor... o o zamandi simdiye bakmak lazim...
Koyu gibi cikmis test ne dersin umut var gibi.. insallah vardir..:))

Kizlar merhaba.bu topigi yeni gordum.beni de araniza alirmisiniz?yasim 37.iki negatif tup bebek denemem var.rezervim dusuk benim de.havuz yontemiyle yumurta toplamaya calisiyoruz.aylardir hicbir ilerleme yok.opu oluyor ici bos cikiyor golikulun.ya da bazi zaman opu olmadas n catliyor yumurtam..sizler napiyorsunuz.

Kizlar merhaba.bu topigi yeni gordum.beni de araniza alirmisiniz?yasim 37.iki negatif tup bebek denemem var.rezervim dusuk benim de.havuz yontemiyle yumurta toplamaya calisiyoruz.aylardir hicbir ilerleme yok.opu oluyor ici bos cikiyor golikulun.ya da bazi zaman opu olmadas n catliyor yumurtam..sizler napiyorsunuz.
Hos geldin.
Zaman diyoruz canim
insallah kisa zamanda kavusuyoruz bebeklerimize:)

Hos geldin.
Zaman diyoruz canim
insallah kisa zamanda kavusuyoruz bebeklerimize:)

3 senedir ugrasiyorum canim ya.bir tane dondurulmus embriyom var ama bir tane daha sun diye ugrasiyorum.ikisini birden denersem sansim artar belki diye ama ikinciyi bulamadim.biriki ay daha deneyip transferi deniycem herhalde.senin durumun nedir?

3 senedir ugrasiyorum canim ya.bir tane dondurulmus embriyom var ama bir tane daha sun diye ugrasiyorum.ikisini birden denersem sansim artar belki diye ama ikinciyi bulamadim.biriki ay daha deneyip transferi deniycem herhalde.senin durumun nedir?
Bende durum hmm.. valla 'saldim cayira mevlam kayira' galiba
Bir kizim var mayista kurtajim.. nasipse 2.yi bekliyoruz.
Amh dusuk yas 40 dememe 4.5 ay var
Dogal yollarla gebe kalmaya calisiyorum... olmazsa da canimiz sagolsun diyorum..

Insallah bulursunuz o bir taneyi de.. ama dedigin gibi o dondurulmusu denersin..
Insallah saglicakla gelsinler..

Arkadaslar,

Bana heyheyler basti. Biraz kafa dagitayim, konu biraz eglenceli bir hal alsin istedim. Sonra yine esas mevzuya doneriz. Sizin en sevdiginiz kiz ve erkek isimleri nelerdir? Benim kizimin adi Mina, oglaninki de Mehmet ama Memo diyoruz, hatta babasi Memo diye yazdirmak istedi nufusa ama kabul etmediler. Hadi bana keyfiniz yerindeyse bir kac kiz ve erkek ismi onerin.

Ben kesin adet gorecegim, sinir stres, agri sanci. Dun gece ruyamda da adet gordum ki bu hic iyiye isaret degil (dusukten once de gormustum). Bir kasap bulup orda adet oncesi ise gireyim diyorum, sinir stresi oyle atarim.

Bir de bu sefer cok zor geliyor bekleme, 10.gunde yumurta atilinca. Bekle bekle simdi.

Ben Türk isen arapça, farsça, kürtçe, ingiliççe isim taraftarı değilim. Kuranda geçsin, cennet kapısının adı, gökten inen hayvanın adı, dedenin adı, yeryüzüne düşen ilk bakkal tanesi gibi isimlere karşı allerjim var hatta. Okulda her tarafımız Miraç, Recep, Sümeyye, Burak, Eymen, Buğlem, Eslem, bilmem ne Sare dolu mesela.
Gözlemlerime göre Beren'ler de çoğaldı. Son kayıtlarda Tuna'da da artış var ona üzülüyorum :)
Benim için ismin öz hakiki Türkçe olması önemli olduğundan Ortaasya kökenli isimleri daha çok seviyorum. Metehan, Teoman, Attila, Kaan, Bilge, Gökçe, Tomris, Çağatay, Gökhan, Alp gibi. Asena çok sivri onu sevmiyorum. Çok sevdiğim iki isim daha var ama onları yazmak istemiyorum çünkü ben koyucem :)) Doğurabilirsem yazarım gari. :dondurma:

Bende durum hmm.. valla 'saldim cayira mevlam kayira' galiba
Bir kizim var mayista kurtajim.. nasipse 2.yi bekliyoruz.
Amh dusuk yas 40 dememe 4.5 ay var
Dogal yollarla gebe kalmaya calisiyorum... olmazsa da canimiz sagolsun diyorum..

Insallah bulursunuz o bir taneyi de.. ama dedigin gibi o dondurulmusu denersin..
Insallah saglicakla gelsinler..
Allah bagislasin cnm kizinizi.Insallah sen de hamile kalirsin dogal yolla.takmamak gerek aslinda ama iste benim dogal yolla sansim yok.tupler de sorunlu.artik hayirlisi

Ben Türk isen arapça, farsça, kürtçe, ingiliççe isim taraftarı değilim. Kuranda geçsin, cennet kapısının adı, gökten inen hayvanın adı, dedenin adı, yeryüzüne düşen ilk bakkal tanesi gibi isimlere karşı allerjim var hatta. Okulda her tarafımız Miraç, Recep, Sümeyye, Burak, Eymen, Buğlem, Eslem, bilmem ne Sare dolu mesela.
Gözlemlerime göre Beren'ler de çoğaldı. Son kayıtlarda Tuna'da da artış var ona üzülüyorum :)
Benim için ismin öz hakiki Türkçe olması önemli olduğundan Ortaasya kökenli isimleri daha çok seviyorum. Metehan, Teoman, Attila, Kaan, Bilge, Gökçe, Tomris, Çağatay, Gökhan, Alp gibi. Asena çok sivri onu sevmiyorum. Çok sevdiğim iki isim daha var ama onları yazmak istemiyorum çünkü ben koyucem :)) Doğurabilirsem yazarım gari. :dondurma:
Sanki ne var koysak hıh:63:
Aybuke mi :KK45:

Valla pkolular daha şanslı. Çünkü yumurta var ama küçük. Tedaviyle onu çözüm buluyorlar. Bu amh yi yükselten nedir acaba. Benimki alttan ikincilerde geziyor.

Valla bu kullandığım takviyelerden (özellikle omega 3 ve ubiquinolden) anlayacağız bakalım işe yarıyor mu. :)

Şimdi planım şu:

Ben bu amh testini 2018 Şubat ayında yani 1 yıl önce yaptırmıştım daha çalışmalara başlamadan çok önce. 1.71 çıktıydı.
2018 Eylül'den beri yani son 4 aydır herbi takviyeyi düzenli olarak kullanıyorum. 15 aydır da sigara kullanmıyorum. Tüp bebek öncesi yani Nisan ayında bu testi tekrar yaptırıcam. Bakalım nolmuş görecez. :KK14:

Valla ben kendi yasimdan da memnunum...
Gecti gitti onumuze bakalim dusuncesindeyim.. keskeler adami yipratiyor... o o zamandi simdiye bakmak lazim...
Koyu gibi cikmis test ne dersin umut var gibi.. insallah vardir..:))

Ahh bu coluklu çocuklu kadinlar bizi hiç anlamiycaksiniz 'di mi :)

Bir çocuğun olmasaydı şayet halinden memnun olacağını hiç sanmıyorum ama işte o bir tane bile sana bunları dedirtiyor. Keşke dedirtmiyor :) Çok şükür

Biraz koyu gibi bence de. Bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler. Duruma göre bu ayın yol haritasını çizmem lazım.

Ahh bu coluklu çocuklu kadinlar bizi hiç anlamiycaksiniz 'di mi :)

Bir çocuğun olmasaydı şayet halinden memnun olacağını hiç sanmıyorum ama işte o bir tane bile sana bunları dedirtiyor. Keşke dedirtmiyor :) Çok şükür

Biraz koyu gibi bence de. Bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler. Duruma göre bu ayın yol haritasını çizmem lazım.
Ahaha.. anliyorum ben tabi ki gercekten anliyorum
Cok sukur var fakat inan olmasaydi da boyle dusunurdum... gercekten teslimiyet guzel... farkli gozle bakmak lazim olaya ya.
Bir bakima bakis acisi diyebiliriz...neyse bunu anlatamam sanirim.. cunku sen beni bilmezsin...
Insallah vardir da artik cocuklu olarak konusuruz :KK200: :dua: belki o zaman anlariz birbirimizi:KK50:

Nereler açıkta hiç bilmiyorum :KK45:
Geçen ay rüyamda eltim çalışacakmış, ona diyorum ki; yazık kimselere bırakma kızını (4 yaşında küçük kızı) ben bakarım:)
Daha neler neler ama en çok pozitif testler, çok sayıda , arka arkaya çift çizgiler, pozitif yazan, 4, 5 haftalık yazan dijital testler :KK70:
Dün gece mesela rüyamda canım lokma istiyor, eltim yanımda, ona diyorum ki ben hemen hamur mayalarım, lokma yapalım, o sırada kayınvalidem ekmek yapıyor, çok fazla hamur mayalamış, aa bak hazır hamur var hemen yaparız diyorum:)
Artık rüyalar da beni kaale almıyor ben de rüyaları:rapci:

Eltin de yalniz yardimci kadin oyuncu her ruyanda.

Back