Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım temizlik, yemek, örgü üçgenine hapsolmuş 'ev kadını' imajını değiştirmek gerekpanic_attack can09e Senella L lyly ve hamile kalmak isteyen diger hemsirelerim. Sorumuzun cevabini buldum. Simdiye kadar hep yanlis yerde ariyormusuz. Iste cozum burada:
Eki Görüntüle 2223917
Eki Görüntüle 2223918
Ben varim ben Nuri Alco neslinden. Yapyasar Alptekin'in berbat danslarina bakarak, okulda "Lambada dansi yapan kizlar hemen hamile kaliyormus, sakin yapmayin" diyenleri dinleyerek, TV'de Kucuk Emrah, Kucuk Ceylan ve Hulya Avsar filmlerine maruz kalarak buyudum. Ucuncu Cernobil faciasi.
Su Lambada isi dogru olabilir mi acaba? Denesek mi? panic_attack
Haydi bir deney yapalim.
Her gece yatmadan elinizi karniniza koyun ve hamile oldugunuzu hayal edin. Icinizde buyudugunu, dogum anini, kucaginiza alisinizi ve ilklerini hayal edin.
Bunu hamile oldugunuza inanarak yapin. 3 ay boyunca her gece yapmanizi istiyorum.
Iyi calismalar
yani şimdi aktif spermlerin 5 10 dk sı olduğunu öğrendiğimize göre libido artırıcı olarak öncesinde uygulamayı doğru buluyorum ben... ytdTam olarak ne zaman yapmamız gerekiyor? Yaparım ben.
Çiftleşme dansı olarak olay öncesinde mi yapacaz yoksa sonrasında spermler hızlıca yerleşsin diye mi yapacaz?
Hülya Avşar İbrahim Tatlıses arasındaki mavi mavi bakışlar işe yaramıyormuş, geç öğrendikTam olarak ne zaman yapmamız gerekiyor? Yaparım ben.
Çiftleşme dansı olarak olay öncesinde mi yapacaz yoksa sonrasında spermler hızlıca yerleşsin diye mi yapacaz?
yani şimdi aktif spermlerin 5 10 dk sı olduğunu öğrendiğimize göre libido artırıcı olarak öncesinde uygulamayı doğru buluyorum ben... ytd
Kış ayıyla da ilgilidir mutlaka ama 2 çocuk olmasıyla daha ilgili gibiBenim kizim Mart ayinda dogmustu. Mart'in sonu. O zaman tek cocuk oldugu icin mi, yasimiz daha genc oldugu icin mi, baska seylerden mi bilmiyorum ama cok cabuk gecmisi zaman kizim bebekken. Sut verirken cok sikintimiz olmustu ama gecti iste zaman. Kizim dogdu Nisan ayi geldi, sonra Mayis. Havalar cok guzel oldu, agaclar cicek acti, gokyuzu mavi. Sonra yaz geldi, Turkiye'ye gittik bir kac haftaligina. Sonra bir baktim 6 aylik oluvermis bile.
Oglum Eylul ayinda dogdu. Eylul'un sonu. Evde iki cocukla tek basima kaldim. Biri 2,5 yasinda, digeri bebek. Havalar kararmaya basladi, geceler uzadi, gunduzler kisaldi. Esimle aramiz da bazi sorunlar yasandi. Uykusuzluk, tek basina kalmak, eve bak cocuklara bak, issizlik, parasal sikinti vs derken Subata yinda major depresyon tanisi koydular. O kadar kotuydu ki durumum...
Demem o ki, bence bir bebek ne kadar yaz ve sonbahardan uzakta doguyorsa, ne kadar kisin icinde yada ilkbaharda doguyorsa o kadar iyi. BIr bakiyorsunuz bahar duzelmis, havalar guzelmis, disariya cikip yuruyusler yapabiliyorsunuz. Vucudunuz gunes erken dogdugu icin erken uyanmaya hazir oluyor, bebek icin uyanmak azap haline donusmuyor (gecede 2-3 kere kalkip emziriyordum ben). O yuzden burda onumuzdeki ay itibari ile hamile kalacaklar sanslisiniz
benim kocanın da çook işine gelir buAhaha ytd demiş bi de.
Tamam ben kıyafet bakayım o halde.
Yine 14. günde olabilirsiniz yapmaya devam edin benceArkadaslar,
Ben az once iki ovu testi daha yaptim. Hem normal hem de dijital. Ikisi de negatif cikti. Acaba dunki test yalanci poztif miydi? Normalde 11 veya 12. gunde olur yumurtlama bende. Hatta gecen 14. gunde oldu. Dun 9. gundu.
Ancak soyle de birsey var ben adet gormeden once bir hafta boyunca lekelendim. Adetimin tam basladigi tarihi kanamanin tam olarak basladigi gun olarak aldim ama belki daha mi oncesini almaliydim? NEden kendimi Burhan Altintop gibi hissediyorum? Sorular sorula sorular. Offf.
Iki hafta once gelir yine terazi olur sen merak etme :) Biz evde iki teraziyiz, bu ay olursa yeni bir terazi daha gelecek. Her evden en az uc terazi istiyorum!
Yine 14. günde olabilirsiniz yapmaya devam edin bence
Ikiz bebek olursa benden üç terazi gelir :) duan olur. Lambada mi vuhuu yok benim koca çıldırır libido tavan olur. Tabi benim hımbıl dediğim spermleri koşar heralde :) Artık bi dahaki aya şayet sansi varsa :)
Evet evet dun pozitif o zaman...AZ önce yine test yaptım. Hiç birşey içmedim, 5 saat de bekledim. Azıcık sıksam oruç tutarmisim yani. Yine negatif cikti.
Siz dunki kesin pozitifti diyorsunuz değil mi? O zaman bu ay erken yumurta atıldı. panic_attack L lyly
bearnguin
can09e
Buraya dunkini tekrar koyuyorum. Tekrar bir bakabilir misiniz? Bu arada hatırlatayım dijital negatif vermistu dün.
Eki Görüntüle 2224080 Eki Görüntüle 2224080
Kesin dün pozitifmiş, çok belliAZ önce yine test yaptım. Hiç birşey içmedim, 5 saat de bekledim. Azıcık sıksam oruç tutarmisim yani. Yine negatif cikti.
Siz dunki kesin pozitifti diyorsunuz değil mi? O zaman bu ay erken yumurta atıldı. panic_attack L lyly
bearnguin
can09e
Buraya dunkini tekrar koyuyorum. Tekrar bir bakabilir misiniz? Bu arada hatırlatayım dijital negatif vermistu dün.
Eki Görüntüle 2224080 Eki Görüntüle 2224080
Kesin dün pozitifmiş, çok belli
Evet değil mi? Ama benim anlamadığım dijital neden negatif verdi?
Rabbim sifa versin insallah tez zamanda evinize dönün. Allah bagıslasın bahtı açık olsun inşallahGünaydin hanımlar
Doğum nedeniyle epeyidir okuyamadım yazamadım yeni katılan arkadaşlar gördüm inşallah 2019 güzel haberleri aldığımız bir yıl olacak
Doğuma girmeden önce dua ettim sizlere inşallah rabbim dualarımızı kabul eder
Benim doğum zorlu oldu oğlum solunum sıkıntısı çekti ve pis su yuttu maalesef kuveze alındı halada kuvezde inşallah yakında evimize çıkacağız bize dua edin
Hepinizi tek tek öpüyorum güzel haberlerinizi bekliyorum