• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Benim adetim de duzenli canim o konuda sikinti yok gecen ay da 13u dedim 13unde geldi..
Biz de bu sene daha gorusemedik :))
Simdi de ben kaciyorum o geliyor tey Allam :)
Bakalim hic gelcek gibi degil kasik agrisi denen seyden eser yok.. hafif bel sirt agrim var.. agresiflik falan yok... duygusallik mevcut..
Yari sabah da bi test yapsam mi acaba?
Test almakta sıkıntın yoksa yap nolcak ki:)
Belki silik de olsa hafif bir çizgi çıkar, çok güzel duygular cidden
Bi de az önce yazmayı unuttum, küçük oğlumun yarın doğum günü,tam 11 yaşını doldurmuş olacak inşaallah, bu ay hep bi yoğunluk oldu, iyi oldu benim için de

Bi de az önce yazmayı unuttum, küçük oğlumun yarın doğum günü,tam 11 yaşını doldurmuş olacak inşaallah, bu ay hep bi yoğunluk oldu, iyi oldu benim için de
Canimm dogum gunu kutlu olaun nice yaslari olsun insallah saglikla sihhatle...
Testim 1 tane var elimde..
Belki cikar he:)

Canimm dogum gunu kutlu olaun nice yaslari olsun insallah saglikla sihhatle...
Testim 1 tane var elimde..
Belki cikar he:)
Çok sağol canım, amin
Belli olmaz, çıkar mı çıkar:)
İyi bir haber alıp bi kutlama yapsak burda ne iyi olur.
8 haftalık Kalbi duran gebeliğimde, ovulasyonun 10. Günü kan testiyle öğrenmiştim.
7 çıkmıştı, ertesi gün 14 oldu ve bir hafta sonra da 300 küsurdu, dedim ki kendi kendime; bi de idrar yapayım da çift çizgi görme mutluluğu yaşıyım.
Ne kadar taktıysam çift çizgi görmeye, hamileyken bile sırf çizgi görmek için test yaptım:)
Hemen koyu iki çizgi çıkacak sanıyorum, çıkmadı.
Bekledim bekledim 10, 15 dakika sonunda çok silik bir çizgi çıktı ama aynı gün kan testi 300'den fazlaydı.
Yani bazen cidden idrarda çok geç çıkabiliyor demek ki

Kızlar özellikle doğum yapmış yada hamile olanlarınıza bişey sormak istiyorum.hamileliğin ilk günlerinde kasık ağrısı mı rahim ağrısı mı yaşadınız.benim yumurtlama günlerimde kasık ağrım bi kaç gündür rahim ağrısına döndü ve yarın adet günüm :(

Kızlar özellikle doğum yapmış yada hamile olanlarınıza bişey sormak istiyorum.hamileliğin ilk günlerinde kasık ağrısı mı rahim ağrısı mı yaşadınız.benim yumurtlama günlerimde kasık ağrım bi kaç gündür rahim ağrısına döndü ve yarın adet günüm :KK43:
Evet oluyor tabi hatta adetim geliyor demistim ama hamileymisim..
Ama gebelikten gebelige bile degisebiliyor tabi.. nisandaki gebeligimde 2 gun kala belirtiler gitti hatta kasik agrim bile yoktu...

Çok sağol canım, amin
Belli olmaz, çıkar mı çıkar:)
İyi bir haber alıp bi kutlama yapsak burda ne iyi olur.
8 haftalık Kalbi duran gebeliğimde, ovulasyonun 10. Günü kan testiyle öğrenmiştim.
7 çıkmıştı, ertesi gün 14 oldu ve bir hafta sonra da 300 küsurdu, dedim ki kendi kendime; bi de idrar yapayım da çift çizgi görme mutluluğu yaşıyım.
Ne kadar taktıysam çift çizgi görmeye, hamileyken bile sırf çizgi görmek için test yaptım:)
Hemen koyu iki çizgi çıkacak sanıyorum, çıkmadı.
Bekledim bekledim 10, 15 dakika sonunda çok silik bir çizgi çıktı ama aynı gün kan testi 300'den fazlaydı.
Yani bazen cidden idrarda çok geç çıkabiliyor demek ki
Valla iste agrilarimin olmamasi beni umutlandiriyor...ozellikle hani geldi gelecek dersin ya o yok.. haydi hayirlara cikarsin Rabbim insallah... normal yolla gebeyim deme mutlulugunu yasatsin bize...

Kızlar özellikle doğum yapmış yada hamile olanlarınıza bişey sormak istiyorum.hamileliğin ilk günlerinde kasık ağrısı mı rahim ağrısı mı yaşadınız.benim yumurtlama günlerimde kasık ağrım bi kaç gündür rahim ağrısına döndü ve yarın adet günüm :KK43:

Bildiğin adet ağrısı. Adet göreceğini sanıyorsun ama görmüyorsun. Benim hiç kasik ağrım olmadı. Sadece rahimde kramplar oldu.

Mutlu yıllar mavise :)

Günaydin hanımlar

Doğum nedeniyle epeyidir okuyamadım yazamadım yeni katılan arkadaşlar gördüm inşallah 2019 güzel haberleri aldığımız bir yıl olacak

Doğuma girmeden önce dua ettim sizlere inşallah rabbim dualarımızı kabul eder

Benim doğum zorlu oldu oğlum solunum sıkıntısı çekti ve pis su yuttu maalesef kuveze alındı halada kuvezde inşallah yakında evimize çıkacağız bize dua edin

Hepinizi tek tek öpüyorum güzel haberlerinizi bekliyorum

Günaydin hanımlar

Doğum nedeniyle epeyidir okuyamadım yazamadım yeni katılan arkadaşlar gördüm inşallah 2019 güzel haberleri aldığımız bir yıl olacak

Benim doğum zorlu oldu oğlum solunum sıkıntısı çekti ve pis su yuttu maalesef kuveze alındı halada kuvezde inşallah yakında evimize çıkacağız bize dua edin

Gözün aydın canım.. inşallah sağlıkla eve dönersiniz amin.. :KK200: :dua:

Günaydin hanımlar

En kısa sürede sağlıkla oğluşunu da alıp evinize gideceksiniz canım, Bizler de seni öpüyoruz

Dur bakalım, evet regl gelene kadar umut var, bazen cidden erken çıkmıyor idrar testinde, gebelik yoksa da gecikmeden gelsin de bekleme süren uzamasın, o da kötü oluyor.
Ben de ilaçların içinde boğuşuyorum işte, antibiyotik, kulak damlası, antialerjik hap sabah akşam alıyorum.
12. Gün tek görüşme oldu eşimle:)
Sonra şehir dışına çıktı, gelince kulağım rahatsızlandı, baş dönmesi, denge bozukluğu olduğundan gece direk çocuğun yanında uyuyup kalıyorum:)
Zaten de bu ilaçları kullanırken ümit bile etmemem gerek, öyle işte
Şu an istediğim şey, vaktinde regl olmak, geçen ay gibi gecikmesin.
Ne güzel tam 28 günde bir oluyordum.
18 Aralık olmuştum en son
14 Ocak'ta oğlumun kontrolü var, Edirne merkeze gidip, tahlil sonuçlarını bekleyip dönmek bütün günü alıyor.
Sonra 15 tatil gelecek, bunlar var gündemimde şimdilik:kahve:
Sağlık olsun da zaman bir şekilde geçiyor
Geçmiş olsun Allah iyilik versin. Baş dönmesi denge bozukluğu çok kötü gerçekten. Bende 2 yıl önce baş dönmesiyle yatağımdan bile kalkamadım doktor vertigo dedi kristaller yerinden oynamış halende ara ara yaşıyorum.

Günaydin hanımlar

Doğumun oldu muu :) allah bağışlasın canım rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürlü kılsın.seni takip esiyorum uzun zamandır.geçirdiğin süreçleri biliyorum canım.banada dua et kuzum.çok geçmiş olsun :anne::KK200:

Günaydin hanımlar

Canım çok çok geçmişler olsun en kısa zamanda bebeğin sağlığına kavuşsun işallah :dua:

Günaydin hanımlar

Allah acil şifa versin. Dualarimiz seninle ve bebeginle.

Sabah denk gelen bir haber : Hipnozla Tüp Bebek Tedavisi Ankara Çankaya’da bulunan muayenehanemizde Op. Dr. İlhami Atılgan tarafından, tüp bebek yöntemiyle çocuk sahibi olmak isteyen hastalara başarıyla uygulanabilmektedir. İlgilenen arkadaşlar olur belki. Ben de İstanbul'u araştırayım.

http://www.milliyet.com.tr/hipnozla-hamile-kaldilar--pembenar-detay-hamilelik-2082295/
Bence sadece tup bebek icin dusunmemek lazim. Dogal hamilelik icin de lazim. Once kendin inanacaksin doguracagina. Dogurganligina.

Back