İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Üniversite hastanelerinden uzak durmanızı tavsiye ederim...sizi sömürmek ve araştırma kobayı olarak kullanmak dışında bir işe yaramazlar. Ben profesöre gittim ve yaşadığım olay on gün adetim gecikti dediğimde biyopsi yapalım demesi oldu. Ve bunu kendi değil araştırma görevlisi asistanından yapmasını istedi. Ertesi güne randevu verdi. Sabah eşim hadi gidelim dediğinde ise bu iş öyle kolay değil dedim kadını aradım ve benim biyopsilik bir durumum yok geçmişimde herhangi bir biyopsilik vaka Yok bana verdiğiniz iğneler sonucu adetim gecikti asistanınıza başka deney faresi bulun dedim bide bana kızmaya kalktı... bir sene sonra da öğrendim ki kadın görevi kötüye kullanmadan açığa alınmış. Ve bu kadın bu merkezin yöneticisi.. söylemek istediğim şu ki diğer merkezlerin başarı oranı kaygısından dolayı başarma çabaları olur. Ama üniversiteler zaten devlet desteklidir ve siz onlar için sadece araştırmalık ve ilaçlarını kullanarak mümessillerini memnun edecekleri karşılığında komisyonlarını alacakları birer et parçasısınız.. biraz ağır oldu ama üniversite bünyesinde çalışmış biri olarak bunları bilmeniz gerektiğini düşünüyorum... iyi araştırın. 6000 lira ne için ilaçlar dahilse makul değilse çok pahalı ben doğal siklus için 1500 ilaçlı için 2000 yumurta toplamaya 300 de bir yıllık dondurmaya ödedim ilaçlarım da üç bine yakın tuttu...
ilaclar dahil fiyati 6000 tl. diger merkezler 12 bn cok.agir gelecek. aslinda belkide iyi bi doktora denk gelememek. ben hala o kanaatteyim.

keciboynuzu tamam. diger ilac esim kullanmio. ilac genel.olrk kullnmz
O bir ilaç değil. Takviye. Içinde carnitin arginin ve vitaminler var. Bunlar spermlerin morfolosini duzeltebilen takviyeler kullansa iyi olabilir. En azindan carnitin alin arastirip uygunsa.

Hipnoz ile yumurta kalitesini arttirma ve kendini hamileliğe hazırlama videoları var. Isinize yarayabilir belki de.

Bir hipnoterapist eşliğinde daha iyi olabilir.

3 temel sorununuz çözüldü mu?
geçmişimle ilgili unutamadığım hala etkisinde olduğum bazı durumlardan kurtulmak için uzman eşliğinde yapmıştık eskisi kadar rahatsız etmediğini, etkisi altında kalmadığımı düşünüyorum ...

Hamile kalmak icin hic gec degil. Ama dogal yollardan kalmak icin cok zaman kalmamis olabilir. O yuzden doktorunuzun tavsiyesi ile hemen tedaviye baslayin. Bilmiyorum tedavi esnasinda onerdikleri ne ama hem tedavi hem de dogal yolardan ayni anda hamile kalmayi deneyebilirsiniz.

Ayrica yumurta kalitesi icin: Conezim Q10 (imkaniniz varsa ubiquinol, yoksa ubiquinone) + Omega 3 (en kalitelisinden) + Vitamin uclemesi ile yumurta kalitesini artirirsiniz (en az 3 ay kullanilacak). Bir de bir sabah zeytinyagi, bir sabah avokado yagi (ustlerine biraz da corekotu serpistirin) seklinde diyetinize saglikli yaglari ekleyin.

Yumurtlama bitene kadar nar (ya da nar suyu), yaban mersini ve "ahududu yapragi cayi" kullanin; bunlar rahmin daha kalinlasmasini sagliyor ama yumurtlamadan sonra mutlaka kesin. Ozellikle bu cayi hamile kalirsaniz icmeyin, sadece yumurtlama donemi bitene kadar.

Tedaviye cevap verip bir, bir bucuk seneye hamile kalman dilegi ile :)

Marjo cuğum 1,5 seneye niye diyorsun:duduk: zaten gelmişim 43 yaşına hemen olsun desene:halay::halay:

Canım lütfen olumsuz düşünme benim durumum çok daha vahim ama yinede evlat sahibi olmayı istemekten ümit etmekten ve çabalamaktan vazgeçmiyorum. Önce bir toparlan sonra iyi bir doktor bul kendine ve tedavine başla yalnız şayet tüp bebek deneyeceksen meme kistlerini takip ettirmelisin ama bunu zaten biliyorsundur :super: ne iyi yaptın içini döktün ferahladın her zaman gel biz her zaman dinleriz seni :KK15:
Teşekkürler canım zaten bu kistler yüzünden erteledim hep tüp bebeği.

Bu fiyatlar nedirrrr çok çok fazla bu işi artık yolunacak kaz işine çevirmişler bu resmen umut tacirliğinden başka birşey değil

Fiyatlar böyle maalesef. O yüzden daha deneyecek gücümüz kalmadı, bizde doğal deneyelim dedik :)
Aynen umut tacirliği, bu merkezlerle ilk görüşme yaptığında olmaz zor şansınız yok denmiyor hemen başlayalım deniyor. Sonra olmayınca açıklama isteyince yasin olmuş 40 ne bekliyorsun deniyor küstahça.

Yukardaki olumsuz tecrubende mi adana başkent, yoksa adana başkent olandan memnun musun.

Bir de normal gebeliğim oldu düşükle sonuçlandı yazmıştın kromozom testi ve pıhtılaşma testi yaptırdın mi? Düşük sebebin neydi. Şayet tekrar tüp bebek yaptiracaksan bu problemler varsa gene düşükle sonuçlanabilir Allah korusun.

Fiyatlar böyle maalesef. O yüzden daha deneyecek gücümüz kalmadı, bizde doğal deneyelim dedik :)
Aynen umut tacirliği, bu merkezlerle ilk görüşme yaptığında olmaz zor şansınız yok denmiyor hemen başlayalım deniyor. Sonra olmayınca açıklama isteyince yasin olmuş 40 ne bekliyorsun deniyor küstahça.

Yukardaki olumsuz tecrubende mi adana başkent, yoksa adana başkent olandan memnun musun.

Bir de normal gebeliğim oldu düşükle sonuçlandı yazmıştın kromozom testi ve pıhtılaşma testi yaptırdın mi? Düşük sebebin neydi. Şayet tekrar tüp bebek yaptiracaksan bu problemler varsa gene düşükle sonuçlanabilir Allah korusun.
evet olumsuz tüp bebek denemelerim de başkentteydi. Ancak biyopsi isteyen doktorla olan olumsuz tecrübem devlet üniversitesi araştırma hastanesiydi orada devem etmeden başkente gittim. Başkentten memnunum zira doktorum olmayacaksa direkt neden olmayacağını olması içinse gerçekten bir mucize olup çok sağlıklı gelişen bir yumurtaya denk gelip doğal yolla hamile kalınabileceğini açıkladı. aksi halde her ay gelişen yumurtayı toplayıp onu döllendirmeye çalışmak ve doğal siklus olduğundan her ay bu kadar masrafa katlanman boşuna olur dedi. Ben de geç kalmadan donasyon denemeye karar verdim. Donasyonu denerim eğer ki bu sayede çocuk sahibi olabilirsem ondan sonra doğal yolu beklerim.

evet olumsuz tüp bebek denemelerim de başkentteydi. Ancak biyopsi isteyen doktorla olan olumsuz tecrübem devlet üniversitesi araştırma hastanesiydi orada devem etmeden başkente gittim. Başkentten memnunum zira doktorum olmayacaksa direkt neden olmayacağını olması içinse gerçekten bir mucize olup çok sağlıklı gelişen bir yumurtaya denk gelip doğal yolla hamile kalınabileceğini açıkladı. aksi halde her ay gelişen yumurtayı toplayıp onu döllendirmeye çalışmak ve doğal siklus olduğundan her ay bu kadar masrafa katlanman boşuna olur dedi. Ben de geç kalmadan donasyon denemeye karar verdim. Donasyonu denerim eğer ki bu sayede çocuk sahibi olabilirsem ondan sonra doğal yolu beklerim.
Benimde arkadaşım başkentte 3.denemeyi yaptı sonucu bekliyor şuanda. Doktorunuzun adını yazarmısınız sakınca yoksa.

Evet, aynen katılıyorum.

Hipnoz denediniz mi hanımlar?
Marjo cuğum 1,5 seneye niye diyorsun:duduk: zaten gelmişim 43 yaşına hemen olsun desene:halay::halay:

Eh bu ay hamile kalsan en iyi ihtimal 9 ay 10 gun. Uc ay icinde hamile kalsan, en ideali, 12 ay. 6 ay icinde kalsan, en gec, 15 ay,neredeyse bir bucuk sene. O mantikla dedim :)

dün test yaptım negatif..:) :duduk: görene kadar umut var diyorlardı ya umut bitmiyorduuu gerçekten... bugün bat günü bakalım bekliyorum canım...
sen nasılsın nasıl gidiyor?
Dur bakalım, evet regl gelene kadar umut var, bazen cidden erken çıkmıyor idrar testinde, gebelik yoksa da gecikmeden gelsin de bekleme süren uzamasın, o da kötü oluyor.
Ben de ilaçların içinde boğuşuyorum işte, antibiyotik, kulak damlası, antialerjik hap sabah akşam alıyorum.
12. Gün tek görüşme oldu eşimle:)
Sonra şehir dışına çıktı, gelince kulağım rahatsızlandı, baş dönmesi, denge bozukluğu olduğundan gece direk çocuğun yanında uyuyup kalıyorum:)
Zaten de bu ilaçları kullanırken ümit bile etmemem gerek, öyle işte
Şu an istediğim şey, vaktinde regl olmak, geçen ay gibi gecikmesin.
Ne güzel tam 28 günde bir oluyordum.
18 Aralık olmuştum en son
14 Ocak'ta oğlumun kontrolü var, Edirne merkeze gidip, tahlil sonuçlarını bekleyip dönmek bütün günü alıyor.
Sonra 15 tatil gelecek, bunlar var gündemimde şimdilik:kahve:
Sağlık olsun da zaman bir şekilde geçiyor

Dur bakalım, evet regl gelene kadar umut var, bazen cidden erken çıkmıyor idrar testinde, gebelik yoksa da gecikmeden gelsin de bekleme süren uzamasın, o da kötü oluyor.
Ben de ilaçların içinde boğuşuyorum işte, antibiyotik, kulak damlası, antialerjik hap sabah akşam alıyorum.
12. Gün tek görüşme oldu eşimle:)
Sonra şehir dışına çıktı, gelince kulağım rahatsızlandı, baş dönmesi, denge bozukluğu olduğundan gece direk çocuğun yanında uyuyup kalıyorum:)
Zaten de bu ilaçları kullanırken ümit bile etmemem gerek, öyle işte
Şu an istediğim şey, vaktinde regl olmak, geçen ay gibi gecikmesin.
Ne güzel tam 28 günde bir oluyordum.
18 Aralık olmuştum en son
14 Ocak'ta oğlumun kontrolü var, Edirne merkeze gidip, tahlil sonuçlarını bekleyip dönmek bütün günü alıyor.
Sonra 15 tatil gelecek, bunlar var gündemimde şimdilik:kahve:
Sağlık olsun da zaman bir şekilde geçiyor
Benim adetim de duzenli canim o konuda sikinti yok gecen ay da 13u dedim 13unde geldi..
Biz de bu sene daha gorusemedik :))
Simdi de ben kaciyorum o geliyor tey Allam :)
Bakalim hic gelcek gibi degil kasik agrisi denen seyden eser yok.. hafif bel sirt agrim var.. agresiflik falan yok... duygusallik mevcut..
Yari sabah da bi test yapsam mi acaba?

X