Canım şöyleki bu şekilde kürleri uygularken atlamamak devamlılık çok önemli 3 ay deniyorsa 3 ay mutlaka kullanılmalı ben bu konuda biraz sıkıntılıyımİnşallah canım hepimizin gönlüne göre olsun. Bu yağlar polikistik overler yani yumurtlama problemi için iyi geliyor. Macun da yumurta gelişimi için faydalı imiş. Benim hatam ikisini aynı anda sipariş vermek oldu. Önce yağları deneyim, macuna sonra başlarım diyorum, macunun kullanımı sitesinde açıklanmış zaten, adet döneminde başlıyorsun yumurtlamaya kadar kullanıyorsun, yumurtlama olunca kesip adet olana kadar kullanıyosun. Adet olmazsan kan testi yaptırıp eğer hamile değilsen tekrar başlıyorsun, bu şekilde 3 ay kullanılıyor.
Evet canım ben de elimden geldiğince uygulayacağım. Çok da düzenli kullanmayıp bile hamile kalanların yazılarını okudum. Benim için en önemlisi kilo vermek aslında, diyetisyene de gidiyorum, dediğin gibi istikrar önemli.Canım şöyleki bu şekilde kürleri uygularken atlamamak devamlılık çok önemli 3 ay deniyorsa 3 ay mutlaka kullanılmalı ben bu konuda biraz sıkıntılıyımistikrar problemim var maalesef bir heyecanla başlıyorum bir gün dışarda olup uygulayamayınca geçiveriyor içim
İnşallah canım hepimizin gönlüne göre olsun. Bu yağlar polikistik overler yani yumurtlama problemi için iyi geliyor. Macun da yumurta gelişimi için faydalı imiş. Benim hatam ikisini aynı anda sipariş vermek oldu. Önce yağları deneyim, macuna sonra başlarım diyorum, macunun kullanımı sitesinde açıklanmış zaten, adet döneminde başlıyorsun yumurtlamaya kadar kullanıyorsun, yumurtlama olunca kesip adet olana kadar kullanıyosun. Adet olmazsan kan testi yaptırıp eğer hamile değilsen tekrar başlıyorsun, bu şekilde 3 ay kullanılıyor.
Canım ben sipariş verdim henüz elime geçmedi. Yağları aldığım sayfa beraber kullanabilirsiniz dedi ama macunu aldığım sayfa yanında başka bitkisel önermiyoruz dedi. Tabi onlar cevap yazana kadar ben siparişi çoktan vermiştim. Macundan bir kutu sipariş verdim o yüzden açmadan bekleticem, bir süre yağları kullanayım diyorum. Macunun kullanımı da çok detaylı, sitesinde yazıyor, adet döneminde başlayıp yumurtlama döneminde bırakıyorsun, sonra hamilelik oluşmazsa adet döneminde tekrar başlıyorsun, bu şekilde 3 ay kullanıyorsun, ki inşallah hamile kalırız bu sürede. Olmazsa 3 ay ara verip tekrar kullanıyorsun. O yüzden yazın malum tatil dönemi, pek takip edemem diye ben bu yaz yağları kullanıcam. Eylül gibi de macuna geçerim inşallah.merhaba bu ürünleri berabermi kullandınız acaba.bende macunu aldım ve dediğiniz yağlarıda alacağım beraber kullandınzmı acaba siz ?
Insallah cnm hayırlısiyla bayramı bi atlatalım sonuclarım ciksin insallah hersey yoluna girer dedigin gibiCanım benim kuzenimde var bazı aylar gecikme yaşıyordu adet gördüğü aylarda ise 20 günün üzerinde sürdüğü oluyordu sonra doktoru bir ilaç verdi ve herşey olması gereken şekilde düzene girdi doktorun sana güzel bir ilaç verir ve herşey düzene girer kendini strese sokma tamammı canım
Canım mutlaka gelişmelerden bizleri de haberdar et. Allah kimseyi sağlık sorunlarıyla evlat hasretiyle sınamasın hem mücadelesi zor hem sabrıInsallah cnm hayırlısiyla bayramı bi atlatalım sonuclarım ciksin insallah hersey yoluna girer dedigin gibi
Canım güzel bir gelişme var mı gidebildin mi doktoraAllah razı olsun
İnşallah bugünün mucizesi olsun
Söktü KİCanım güzel bir gelişme var mı gidebildin mi doktora
Canım işallah tutar Allah her isteyene nasip etsinBende 34 yaşındayım bir yıldır uğraşıyorumEşimden varikosel ve sperm hareketsizliği çıktı doktor ameliyat olup vakit harcamayin direk aşılama yada tüp bebek dedi. Bende ne olur ne olmaz diye hsg çektirdim şükür birşey çıkmadı arkasından da aşılama yaptırdım dün. Allah'ım inşallah yüzümüze güler de tutar aşılamam dua edin kızlar
Üzülme canım demek ki vakti saati gelmemiş henüzSöktü Kİ
Sağol canım benimÜzülme canım demek ki vakti saati gelmemiş henüz
Amin amin okadar uzun zamandır uğraşıp mücadele ettimki Allah Insallah nasip eder ne diim herkesede bizede uzun ve zorlu yolculuk oldu bizimkisi sonu hayır olur insallahCanım mutlaka gelişmelerden bizleri de haberdar et. Allah kimseyi sağlık sorunlarıyla evlat hasretiyle sınamasın hem mücadelesi zor hem sabrı
Canım ben sipariş verdim henüz elime geçmedi. Yağları aldığım sayfa beraber kullanabilirsiniz dedi ama macunu aldığım sayfa yanında başka bitkisel önermiyoruz dedi. Tabi onlar cevap yazana kadar ben siparişi çoktan vermiştim. Macundan bir kutu sipariş verdim o yüzden açmadan bekleticem, bir süre yağları kullanayım diyorum. Macunun kullanımı da çok detaylı, sitesinde yazıyor, adet döneminde başlayıp yumurtlama döneminde bırakıyorsun, sonra hamilelik oluşmazsa adet döneminde tekrar başlıyorsun, bu şekilde 3 ay kullanıyorsun, ki inşallah hamile kalırız bu sürede. Olmazsa 3 ay ara verip tekrar kullanıyorsun. O yüzden yazın malum tatil dönemi, pek takip edemem diye ben bu yaz yağları kullanıcam. Eylül gibi de macuna geçerim inşallah.
Benim miyomum vardı 23 mm. Ama son gittiğim dr 10 mm bir miyom daha var ve polikistik over var dedi. Adetlerim 33 gün arayla oluyordu, iki aydır 37 güne çıktı, yumurtlama olmuyor olabilir dedi dr, klomen yazdı ama bu ay şehir dışındayım kullanamam dedim, 3 ay daha müsade edicem kendime bu yağlarla denicem canım bir de kilo veriyorum, inşallah hamile kalırız tez zamanda.bende macunu aldım evde bekliyor.yağlarıda aldım kargoda yarın gelir sanırım bende kararsız kaldım hangisini kullanayım diye zaten tedavi yanında kullanacağım inşallah etki eder tez vakitte. sizde problem varmı acaba ?
Şifa olsun işallahSağol canım benim
Temizlenince son umut elmayı yicem
Hacdan gelen eşimle
AminnnŞifa olsun işallah
Benim miyomum vardı 23 mm. Ama son gittiğim dr 10 mm bir miyom daha var ve polikistik over var dedi. Adetlerim 33 gün arayla oluyordu, iki aydır 37 güne çıktı, yumurtlama olmuyor olabilir dedi dr, klomen yazdı ama bu ay şehir dışındayım kullanamam dedim, 3 ay daha müsade edicem kendime bu yağlarla denicem canım bir de kilo veriyorum, inşallah hamile kalırız tez zamanda.
Benim de macunum geldi yağlarım kargoda. Polikistik over olanlar nedense ya çok zayıf, ya da kilolu benim gördüğüm. Dr bana sürekli spor yapmalısın dedi, eliptik bisiklet alıcam, şimdilik yürüyüş yapıyorum. Hareketli yaşam yumurtlamayı da düzenliyormuş. İnşallah bize de vesile olur canım bu bitkisel çözümler, faydasını gören çok.inşallah ben aslında çok zayıfım ama polikistikoverim yaşımda 26 ama malesef sağlıklı bir bebeğim olmadı yağlarımda geldi bugün bakalım inşallah hemen başlayacağımki adet olabileyim.