Benim de macunum geldi yağlarım kargoda. Polikistik over olanlar nedense ya çok zayıf, ya da kilolu benim gördüğüm. Dr bana sürekli spor yapmalısın dedi, eliptik bisiklet alıcam, şimdilik yürüyüş yapıyorum. Hareketli yaşam yumurtlamayı da düzenliyormuş. İnşallah bize de vesile olur canım bu bitkisel çözümler, faydasını gören çok.
Ben dün akşam yine kasık ağrısı yaşadım, peşinden ovulasyon testi yaptım ve pozitif çıktı. Sabahı değerlendirmiştik, bu akşam yine değerlendiricez, umarım geç kalmış olmayız :) Eşim de sperm tahlili yaptırdı, dr a gösterecek umarım sorun yoktur.biribirimizi haberdar edelim olurmu bende başladım bakalım adet göreyim tedaviye başlayacağım inşallah.
Hadi hayırlısı, güzel haberlerini bekliyoruz. Ben de bu ay 6 gün önce adet oldum, böyle olunca ovulasyon hesabı da şaşıyor. Yarın 3. günüm. Doktora gidip yumurta takibi yaptıracağım bu ay.Ben dün akşam yine kasık ağrısı yaşadım, peşinden ovulasyon testi yaptım ve pozitif çıktı. Sabahı değerlendirmiştik, bu akşam yine değerlendiricez, umarım geç kalmış olmayız :) Eşim de sperm tahlili yaptırdı, dr a gösterecek umarım sorun yoktur.
Ovulasyon testinden yararlan canım, ben de yumurta takibi yaptırıcam olmazsa diğer aylar. Klomen vs kullanmadan da yumurta takibi yapıyorlar mı?Hadi hayırlısı, güzel haberlerini bekliyoruz. Ben de bu ay 6 gün önce adet oldum, böyle olunca ovulasyon hesabı da şaşıyor. Yarın 3. günüm. Doktora gidip yumurta takibi yaptıracağım bu ay.
Canım bu pancar ne pancarı be nasıl kullanıyorsun?PANCAR: Antioksidan madde olan resveratrol açısından çok zengin bir kaynak. Yaştan kaynaklı kısırlıkla savaşan bir sebze olan pancar aynı zamanda nitrat yönünden epey zengin. Kan dolaşımını da düzene sokan pancar bu amaçla sporcular tarafından sık tüketiliyor.
Ovulasyon testinden yararlan canım, ben de yumurta takibi yaptırıcam olmazsa diğer aylar. Klomen vs kullanmadan da yumurta takibi yapıyorlar mı?
kırmızı turşusu olan pancar. suyunu içmek gerekiyor. pancar suyu satılıyor mu onu araştıracağım. turşusunu çok severim :)Canım bu pancar ne pancarı be nasıl kullanıyorsun?
kırmızı turşusu olan pancar. suyunu içmek gerekiyor. pancar suyu satılıyor mu onu araştıracağım. turşusunu çok severim :)
Canım ovulasyon testini ben de kasık ağrım olunca yaptım, pozitif çıktı iki gün, bakalım bugün nasıl çıkacak. Her ay o kasık ağrısını yaşıyorum ama yumurtam çatlıyor mu onu bilmiyorum işte, o yüzden takip ettirmek istiyorum. Pancar kürünü araştırayım turşusunu ben de severim :)Tabi tabi, yapılıyor. Geçen ay yaptırmıştım ben. Bu ay ovülasyon testi kullandım ama hiç koyu kırmızıyı görmedim, çünkü 6 gün erken regl olunca onuda geç yapmış oldum.
Canım ovulasyon testini ben de kasık ağrım olunca yaptım, pozitif çıktı iki gün, bakalım bugün nasıl çıkacak. Her ay o kasık ağrısını yaşıyorum ama yumurtam çatlıyor mu onu bilmiyorum işte, o yüzden takip ettirmek istiyorum. Pancar kürünü araştırayım turşusunu ben de severim :)
Tek çizgi olanı az önce yaptım, çift çizgi olanlarda ilişki oldu, yumurtam çatlamış mıdır ve bugün de ilişkiye gerek var mı, görev gibi oluyor böyle de yahuBen de hissettim kasık ağrısını, ama erken olduğunu düşündüm. Ondan yapmadım, o döneme illaki denk gelmiştir birliktelik, ama bilseydim sayısı daha fazla olabilirdi. kısmet artık. ağustosta eşimin köyüne gitmeden kalırım umarım:))
Sevgili Arkadaşımbearnguin merhabalar. Ben doğum yapalı 38 gün oluyor. Gazlı bir bebek o sebepten çok fazla takip edip yazamıyorum. Bazen yemek yemeye bile zor vakit buluyorum o da varsa eğer. Birde hamile iken biliyorduk. Ayakları içe dönük tü bebeğimin . Tedavisi devam ediyor. Ayaklari kasigina kadar alçılı 6. sı yapıldı. Ameliyat olucak bir yandan hastanelere gidip geliyoruz. Benim böyle. Doguma giderken sancı çekerken . Herkes için dua ettim. İnşallah kavuşursunuz. Benim ilk bebeğim. Allah olmayanlara nasip etsin. Görüşmek üzere hayırlı geceler
Amin Allah razı olsun. Çok doğru dedin canım. Rabbim herkese sabırSevgili Arkadaşım
Allah sağlıklı uzun uzun ömürler nasip etsin evladınıza. Rabbimden şifa diliyorum minik yavrunuz için. O kadar zor ki sınavlarımız kimimiz evlat sahibi olamadığı için kimimiz evladının sağlığı için üzülür. Velhasııl YAŞAMAK ZOR ZANAAT...Küçük kuzuyu o alçılı minik ayaklarından koklaya koklaya öpüyorum. Yüce Allah'ım yardımcınız olsun kolaylıklar versin işallah.
Rabbim hepimizden razı olur işallah amiiinnn. Doğuma giderken sancı çekerken bile başkaları için dua edebilmek gönül gözü açık güzel yürekli erdemli insan kabiliyeti. Allah gönlünüze göre versin ve sizi evladınızdan güldürsün işallah...Amin Allah razı olsun. Çok doğru dedin canım. Rabbim herkese sabır
Tam artık doğal yolla olmayacak dediğimiz bir anda oldu. Digal yolla canımRabbim hepimizden razı olur işallah amiiinnn. Doğuma giderken sancı çekerken bile başkaları için dua edebilmek gönül gözü açık güzel yürekli erdemli insan kabiliyeti. Allah gönlünüze göre versin ve sizi evladınızdan güldürsün işallah...
Buarada evladınıza doğal yolla mı yoksa tüp bebeklemi sahip oldunuz?
Canım umut oldu bizlere paylaşımın çok teşekkürlerTam artık doğal yolla olmayacak dediğimiz bir anda oldu. Digal yolla canım
Ben dün akşam yine kasık ağrısı yaşadım, peşinden ovulasyon testi yaptım ve pozitif çıktı. Sabahı değerlendirmiştik, bu akşam yine değerlendiricez, umarım geç kalmış olmayız :) Eşim de sperm tahlili yaptırdı, dr a gösterecek umarım sorun yoktur.