Ben klomene başlamadım bir kaç ay daha böyle deneyim dedim canım. İnşallah güzel sonuç alırsın, bizi bilgilendir mutlaka olur mu? Sperm tahlilinde sorun çıkmadı. Büyük ihtimal bendeki pko dan dolayı hamile kalamıyorum, bir kaç ay daha geçsin yine olmazsa iyi bir dr bulup tedaviye başlamayı düşünüyorum. Benim bat'a 5-6 gün var canım bekliyorum, hayırlısı.inşallah hayırlısı ile haber veririsn şu cuma vakti bize. bende tedaviye başladım klomen kullanıyorum şuan.
Ben klomene başlamadım bir kaç ay daha böyle deneyim dedim canım. İnşallah güzel sonuç alırsın, bizi bilgilendir mutlaka olur mu? Sperm tahlilinde sorun çıkmadı. Büyük ihtimal bendeki pko dan dolayı hamile kalamıyorum, bir kaç ay daha geçsin yine olmazsa iyi bir dr bulup tedaviye başlamayı düşünüyorum. Benim bat'a 5-6 gün var canım bekliyorum, hayırlısı.
Inşallah canım, sana da klomen iyi gelir umarım, ikimiz de güzel haberlerle geleliminşallah bu güzel haberi sen verirsin bize 5-6 güne diyelim ozaman. bende pkodan dolayı kalamıyorum malesef.
Canım benim dilerim emeklerinin karşılığını alırsın. Bende zeytinyağında incire başladım ayrıca hurma tüketiyorum hergün. Yediklerime dikkat ediyorum bol su tüketmeye ve hareket etmeye çalışıyorum. En önemlisi de sigarayı bırakmaya çalışıyorum. Elimizden geleni yapıyoruz canım nasibizde varsa vakti saati geldiğinde bebişler umuyorum bulacaklar biziAynı şeyi düşünmüşüz:) ben yumurta takibi yaptırdım bu ay. 26 mm oldu ama çatlamadı. kendiliğinden oluşuyor, olgunlaşıyor ama çatlamıyor meret :)) bu ay klomen+iğne deneyeceğiz. femara ile ilgili olumlu şeyler duydum, doktorumla konuşacağım hangisini uygun görürse. Tabi çatlamayan yumurta kiste dönüşüp erimezse birşey yapamaz. çatlamıştır diye o günü değerlendirdik yine de ama çok sağlıklı yumurta değil bence. 18 regl günüm. bir de prowomen ve proman K yazdı doktor kaliteli yumurta için ama ikisi 330 tl, şu an için yüksek geldi, sadece prowomen aldım. eşimin spermiogramı normal, keçiboynuzu pekmezi içiyor arada, foli kasit vermeye başladım 2 gündür:) Ağustos ayında yokum, o ayı es geçeceğim artık tedavi anlamında. Umarım gerek kalmaz:) Bende durumlar bu arkadaşım.
Canımcım istersen bir doktorunla görüş bakalım önce çatlamayan yumurtan için. Önümüzdeki ay doktor takibinde olamayacağın için belki sıkıntı olur incir+havuç kürüne başlaman. Çünkü incir klomenle hemen hemen aynı etkiye sahip. Yumurtlamayı çoğaltıp havuç da olaki çatlatmazsa kist olma riski var istersen döndüğünde adetinle birlikte başlarsın. Doktor takibi ile de incir+havuç kürünün etkisinin boyutunu da ölçme fırsatın olur.denemedim canım. bu ay deneyeyim:) ama çatlamaz diye iğne yapar mı acaba
Canım imkanın varsa şayet doktorunu acilen değiştirmelisin inan çok şaşırdım neredeyse bir doktorun yaptıracağı herşeyi sen talep etmişsin. Sadece femera değil klomen kullanalım demiş doktorunÖyle yapayım canım, bu ay hem klomen, hem prowomen, hem folikasit var. incir+havuç olmasın. Döndüğümde denerim onu. Doktorum femara değil klomen uygulayacağız dedi. Hayıt otunu sordum saraçoğlunun sitesinden ilgili kişiye. kist varsa hayıt tohumu uygun değil dedi. Adetin 3. günü yapılan testleri yapmadılar, onu da ben talep ettim. LH düşüklüğü yumurtanın çatlamasına engel olabilirmiş diye. Yumurta takibi ben istedim, klomeni ben istedim, hormon testlerini ben istedim:) Sadece amh ve prolaktine bakılmıştı
Anladım canım. Haklısın bende hangi doktora yumurta takibi istiyorum desem tüp de tüp diye tutturuyorlar. Neticede tüp de olsa bir yumurta bi sperm bebeğin oluşması için yetiyor. Bu ay 42 oluyor yaşım. Vaktim iyice daraldı. Tüp bebek deneyimim üzerinden 15 ay geçmiş. Halen bir gelişme yokBu doktora sadece bu ay yumurta takibi için gittim, evime yakın ve 7*24 var kadın doğum doktoru. İlk bu takip edince devam ettim, gittiğim tüm diğer doktorlar direk tüp bebek. Ticari gözle bakıyorlar olaya. Bu da çok iyi niyetli, dinliyor, anlıyor ama biraz tecrübesiz sanırım. Tüp bebek demedi bana :) Bu süreçte çok önemli biliyorum, aynı hastanede başka doktor var ona denk gelirsem bu defa ona gideceğim.
İşallah canım Allah hiç kimseyi evlat için böylesi aratmasın Evet canım 76 Temmuz doğumluyum hem umudum hem vaktim azalıyor yeniden tüp bebek denemem nasılsa olur diyordum bitki çayları, arı sütü, bal polen, çörekotu bal tarçın, bol su, fındık ceviz badem, düzenli spor, düzenli beslenme incir kürü aklına gelebilecek herşeyi denedim hiç birini birbiriyle karışık olarak da tüketmedim yumurta takibiyle birlikte bazı aylar 2-3 yumurta bazı aylar 1 tane bile olmadı. Sonuç 076 doğumlu musun. Ben de 77 liyim. Ağustos. Bozma moralini canım benim, tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırsın inşallahhh. Bir kaç ay daha dene, olmazsa tüp bebeği tekrar dene bence.
Canım doktorlar bir şey söylemiyor ki yumurtalar kaliteli eşiminde bir problemi yok ama olmuyor ya vakti gelmedi ya da nasibimde bir evlat sahibi olmak yok sanırım bir kez daha tüp bebek deneyip olmazsa kapatıcam bu sayfayı olmuyorsa zorlamanın bir anlamı yokSebebsiz infertilite mi peki, neden diyor doktorlar. Yumurtanın oluştuğu zamanlar da oluyor sonuçta. Çörekotu-bal-tarçın ve arı sütü-bal-polen denemek isterim ben de. Bitkisel kürler biraz uzun vadeli işe yarıyor sanırım. En az 3 ay. Ben de sanki geç kaldım zaman daralıyor gibi hissediyorum bazen. Bazen de çok rahat oluyorum, hiç öyle düşünmüyorum. Annem en küçük kardeşime 43 yaşında hamile kaldı, ona güveniyorum herhalde:)) Zaten doktor 9 ay önce demişti genetik mi sizde doğurganlık 8-9 yumurta var. AMH 3.9. Ama şimdi 2 yumurta ancak oluşuyor. Ne oldu anlamadım