İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Bben varim.6 yil tedavi gordum.Hic bir sorun yoktu.Klomenle basladik.Sonra igneler iki negatif asilama derken 36 oldu yasim.En son tüp bebek dediler.Tedavi sürecini kaldiramayacagimi düsündüm.Esim baslayalim hemen dedi.Fakat ben istemedim.Gerçekten vazgectim ciddi anlamda icimdeki anne olma istegi bir anda ucup gitti.Artik yorgunluk mu yoksa yillarca yasadigim hayalkirikligimi bilemiyorum.Kapattim o defteri esime de soyledim.Anlayisla karsiladi.Aradan 6 ay gecti.Dogal yollardan hemde gunumu bile bilmeden hamile kaldim.Oglum 2 yasinda.40 yasindayim 2. Bebegime hamileyim oda dogal yollardan oldu.Stres herseyin basi gercekten.Umarim hersey gonlunuzce olur.

Bben varim.6 yil tedavi gordum.Hic bir sorun yoktu.Klomenle basladik.Sonra igneler iki negatif asilama derken 36 oldu yasim.En son tüp bebek dediler.Tedavi sürecini kaldiramayacagimi düsündüm.Esim baslayalim hemen dedi.Fakat ben istemedim.Gerçekten vazgectim ciddi anlamda icimdeki anne olma istegi bir anda ucup gitti.Artik yorgunluk mu yoksa yillarca yasadigim hayalkirikligimi bilemiyorum.Kapattim o defteri esime de soyledim.Anlayisla karsiladi.Aradan 6 ay gecti.Dogal yollardan hemde gunumu bile bilmeden hamile kaldim.Oglum 2 yasinda.40 yasindayim 2. Bebegime hamileyim oda dogal yollardan oldu.Stres herseyin basi gercekten.Umarim hersey gonlunuzce olur.
Canım benim çok çok tebrikler ayrıca çok çok da teşekkürler paylaşımın için :KK15:kafaya takmamak oluruna bırakmak ve sonrasında bebişleri kucaklamak tezinin canlı kanlı örneği oldun bize :KK54:bebişlerinle uzun sağlıklı ve çok mutlu ömürler diliyorum :nazar::KK200:

Canım öncelikle hoşgeldin topiğimize :KK54:geriye dönüşüm geç oldu kusuruma bakma :KK22:özelden yazdım vitaminin ismini. Benim nacizane tavsiyem bir süre oluruna bırak bunun için yaşın müsait hem henüz yenide evliymişsin bir 6 ay kadar daha doğal yollarla deneyebilirsin. Buarada çok fazla karıştırmadan kendine uygun olan kürleri deneyebilirsin soğan suyunun pkolulara çok iyi geldiğini biliyorum. İstersen onunla başlayabilirsin ardından da incir+havuç kürünü denersin incir kürü klomenle hemen hemen aynı etkiye sahip her ikiside yumurta sayısını arttırıyor. Umarım bekletmeden gelsin bebişin bu meşakatli yolculukta sana bol şans diliyorum canım :KK200:
Çok teşekkür ederim canım, bana bir macun önerdiler siparişini verdim, bir de aspir yağı ve keten tohumu yağı kullanıcam. Soğan kürü Ne zamandır aklımda ama cesaret edemedim midem hassas. İncir kürü nasıl acaba?

Canım benim çok çok tebrikler ayrıca çok çok da teşekkürler paylaşımın için :KK15:kafaya takmamak oluruna bırakmak ve sonrasında bebişleri kucaklamak tezinin canlı kanlı örneği oldun bize :KK54:bebişlerinle uzun sağlıklı ve çok mutlu ömürler diliyorum :nazar::KK200:
Çok teşekkür ederim.Zaten konuyu görünce hemen yazmak istedim.Dualarım sizlerle.❤️

Çok teşekkür ederim canım, bana bir macun önerdiler siparişini verdim, bir de aspir yağı ve keten tohumu yağı kullanıcam. Soğan kürü Ne zamandır aklımda ama cesaret edemedim midem hassas. İncir kürü nasıl acaba?
Canım ben incir kürünü Saroçoğlunun dediği gibi 17/18 incir ile yapmadım çünkü korkunç tatlı oldu içemedim prolaktin hormonu yükselir diyede çekindim açıkçası soğan kürü incir kürünün yanında daha masum ve daha etkili ayrıca soğanı seviyorsan zevkle bile içebilirsin kesinlikle denemeni tavsiye ederim :super:
Canım bu macun nasıl bir macun içinde neler var merak ettim bir de yağları nasıl ve ne için kullanıcaksın :oops:

Canım adetinin gecikmesinin sebebi myomlardır. Lütfen menopoz fikrini çıkar aklından adet de bebiş de gelecek Allahın izniyle :KK54:
Acaba myomlarmı canim doktor tahlillerden sonra acikliycak heralde o bir aciklama yapmadi ama herkesin dedigine göre myomlar daha cok kanama yapiyomus benimki aksine 46 gun uzerine adet gordum myomlar acaba kanamamı yapar yoksa kanamayı kesermi tam emin olamiyorum bilen arkadaslar varsa cevaplarsa sevinirim

Selam kızlar
Bugün regl günüm ama hâlâ sökmedi
Kırmızı değil .
Pette yer yer lekeler var
1 günden fazla yerleşme kanaması yaşayan var mı
Alıntı yapıp cevap yazarsanız makbule geçer

Canım ben incir kürünü Saroçoğlunun dediği gibi 17/18 incir ile yapmadım çünkü korkunç tatlı oldu içemedim prolaktin hormonu yükselir diyede çekindim açıkçası soğan kürü incir kürünün yanında daha masum ve daha etkili ayrıca soğanı seviyorsan zevkle bile içebilirsin kesinlikle denemeni tavsiye ederim :super:
Canım bu macun nasıl bir macun içinde neler var merak ettim bir de yağları nasıl ve ne için kullanıcaksın :oops:
Aspir yağı ve sandalozlu elma sirkesi, bunlar zayıflama için hem de aspir yapı yumurtalıklara faydalı. Bir de keten tohumu yağı içicem bu da yumurtlama için. Aspir ve elma sirkesini sabah ve akşam yemeklerden önce birer tatlı kaşığı bir bardak ılık su ile içilecek. Keten tohumu yağı yatmadan önce bir tatlı kaşığı içilecek.
Macuna gelince içinde ADAÇAYI ASLANPENÇESİ CİVANPERÇEMİ ÇÖREKOTU HAYIT TOHUMU ve ÇAM BALI olan bir macun. Özelden isimlerini yazayım sana.

Insallah canım bu mübarek günde rabbim bixide sevindirsin kimsenin kucağını boş bırakmasın insallah
Canım senin vesilenle bende önce topiğimizdeki sonrada bütün kulüpteki herkesin kadir gecesini kutluyorum hayırlara vesile olur işallah Rabbim herkezin gönlündekini verir amiiinnn...:KK200:

Selam kızlar
Bugün regl günüm ama hâlâ sökmedi
Kırmızı değil .
Pette yer yer lekeler var
1 günden fazla yerleşme kanaması yaşayan var mı
Alıntı yapıp cevap yazarsanız makbule geçer
Canım benim şahit olduğum yerleşme kanaması 3/4 gün süren arkadaşım var. Hadi bakalım işallah yerleşme kanamasıdır belkide bu güzel günün mucizesidir hayırlı haberlerini bekliyoruz :KK15:

Aspir yağı ve sandalozlu elma sirkesi, bunlar zayıflama için hem de aspir yapı yumurtalıklara faydalı. Bir de keten tohumu yağı içicem bu da yumurtlama için. Aspir ve elma sirkesini sabah ve akşam yemeklerden önce birer tatlı kaşığı bir bardak ılık su ile içilecek. Keten tohumu yağı yatmadan önce bir tatlı kaşığı içilecek.
Macuna gelince içinde ADAÇAYI ASLANPENÇESİ CİVANPERÇEMİ ÇÖREKOTU HAYIT TOHUMU ve ÇAM BALI olan bir macun. Özelden isimlerini yazayım sana.
Canım çok makbule geçer çok çok teşekkür ederim. Sanada şifa olur bebiş hatta bebişlerin gelmesine vesile olur işallah amiiinn :KK200:

Canım çok makbule geçer çok çok teşekkür ederim. Sanada şifa olur bebiş hatta bebişlerin gelmesine vesile olur işallah amiiinn :KK200:
İnşallah canım hepimizin gönlüne göre olsun. Bu yağlar polikistik overler yani yumurtlama problemi için iyi geliyor. Macun da yumurta gelişimi için faydalı imiş. Benim hatam ikisini aynı anda sipariş vermek oldu. Önce yağları deneyim, macuna sonra başlarım diyorum, macunun kullanımı sitesinde açıklanmış zaten, adet döneminde başlıyorsun yumurtlamaya kadar kullanıyorsun, yumurtlama olunca kesip adet olana kadar kullanıyosun. Adet olmazsan kan testi yaptırıp eğer hamile değilsen tekrar başlıyorsun, bu şekilde 3 ay kullanılıyor.

Acaba myomlarmı canim doktor tahlillerden sonra acikliycak heralde o bir aciklama yapmadi ama herkesin dedigine göre myomlar daha cok kanama yapiyomus benimki aksine 46 gun uzerine adet gordum myomlar acaba kanamamı yapar yoksa kanamayı kesermi tam emin olamiyorum bilen arkadaslar varsa cevaplarsa sevinirim
Canım benim kuzenimde var bazı aylar gecikme yaşıyordu adet gördüğü aylarda ise 20 günün üzerinde sürdüğü oluyordu sonra doktoru bir ilaç verdi ve herşey olması gereken şekilde düzene girdi doktorun sana güzel bir ilaç verir ve herşey düzene girer kendini strese sokma tamammı canım :KK15:

X