İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

"Geç evlenenip 'nerde kaldı bu bebek' diyenler kulübü"ne hoş geldin kardeş.

Bazı arkadaşlar hariç tabi. Aramızda üçüncüyü isteyenler var.

"Geç evlenenip 'nerde kaldı bu bebek' diyenler kulübü"ne hoş geldin kardeş.

Bazı arkadaşlar hariç tabi. Aramızda üçüncüyü isteyenler var.
Ama oyle demee kiiizz.. her biri ilk gibi bak dogur ondan sonra konuscam ben senlee

Evet benim icin soracaktin.

Balik bile yeni yemeye basladim balik yagi diye duyunca bile midem bulaniyor niyekinee

Çay çay çok içiyorum ben de
Evet kulplu cam bardak var ya onla 10 bardak falan oluyor.. hafta sonu da sabah oglen aksam demliyorum.. demlik bitiyor...

Kar nasil devam mi hala.. ciktiniz mi..?
Haftasonu da buralara gelir heralde..

Bu arada 2 gun yillik iznim vardi kullan dedi onu kullanicam.. ama yine sabah erken kalkicam yine dinlenme yok...

Ama oyle demee kiiizz.. her biri ilk gibi bak dogur ondan sonra konuscam ben senlee

Evet benim icin soracaktin.

Balik bile yeni yemeye basladim balik yagi diye duyunca bile midem bulaniyor niyekinee

Kapsül halinde yutunca bulanmaz işte. Daha yeni yemeye başlamışsın bi de bak. O balık yağı alınacak, yutulacak. Sağlıklı yumurtalarla zeki bebeler yapılacak taam mı?

Ben bi ilkini yapsam sonra eminim bak kaza eseri ikincisi olur. Plansız, isteksiz kendiliğinden çıkar gelir.

Evet kar devam ediyor, geç kaldık ama biraz daha çoğalsın dedik hem de çayı bırakamadım
İniyoruz birazdan, 20 dakika dursak yeter

Benim bebem zeki taam mi akilli da cunkum babasi akilli
Annesi de eh idare edeeer

Insallah art arda olsunnnn

Benim bebem zeki taam mi akilli da cunkum babasi akilli
Annesi de eh idare edeeer

Insallah art arda olsunnnn

Balık yağı içmezsen yeni çocuğun olmaz, sıfır km doğmaz. Devir çok değişti.

İçeceksin diyorum, iiçeeceeksiiiin! Sigara da içiyosun zaten bak döverim Sadece folik asitle olmaaaaz! Aha dövdüm.

Bende leyla diyom
Bak O hiç aklıma gelmemişti, yani Leyla'yı çağrıştıracağı
İki güne kar Ankara’ya gelir o zaman
Balkanlardan gelen önce bizden geçiyor:)
Ama burda da artık eskisi gibi yok, normalde yazı çok sıcak, kışı çok soğuk olur buranın ama birçok yer gibi burası da ılıman oldu artık

Ben çok arastırdım Tuncay beyi kardesimin doktor u önerdi Gazi de hocaymış. Orda bakmıyormus muaynehanesi var orda bakıyormus 500 TL ücret.. Ben önce Gazide ki proflardan birini secip ona muayene olup duruma göre Tuncay hocaya gidecegim film falan isterlerse özelde çekilmem gerekirse en az 600 TL ona vermem gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…