Kızlar
Şimdiilk bat Benimkimi acaba 28 Aralık
"Geç evlenenip 'nerde kaldı bu bebek' diyenler kulübü"ne hoş geldin kardeş.
Bazı arkadaşlar hariç tabi. Aramızda üçüncüyü isteyenler var.
Nerdesin lili kar nerde yağıyorsana lili diyesim var hep nedense
Kızlar
Şimdiilk bat Benimkimi acaba 28 Aralık
Yaa vurmaaa aciyoo
Niye olmasin yaa.. benim kuzen de 42sinde dogurdu.. o da kullanmadi oyle balik yagi neyim..
Olmazsa da olmaz napiyim ya..bir de onlara giremicem bu folik bile ne gerek var diyorum bir taraftan...
Ama eksikliklerimi aliyorum iste deymis demirmis...
Kismet bakalim..
Acimadi ki acimadi ki
Amin canım, 2 gece dışarda yatmıştık biz, herkes sen korkudan nasıl doğurmadın demişti, 40 gün sonra doğdu oğlum, 27 Eylül doğumlu
Sigaraya ne gerek var?
Hayır ben 24 aralik diyor takvim ama bence erken yapmış 25 26 olabilir.
panic_attack canım şimdi Astalife yağı krill mi içeriyor. Yani onu alınca ihtiyaç gidiyor mu.
panic_attack Bir de uc de ayni, emin ol, degil mi L lyly ?
Tek farki ilk cocuk icin cabalarken daha cok stres oluyor eminim ileri yasta. Bizim sansimiz var olmasi, o da olsa da olur olmasa da gibi bir his doguruyor ama yine de insan cok ama cok istiyor akla dusunce. Hele bir de ucuncuye hamile olup dusuk yaparsan daha da beter oluyor.
Ama bir dogur sen seneye, ucuncuyu de 42'ye gelmeden dogurursun. 3 cocuk, 5 kedi, bir adam hep beraber guzel gunlere erisirsiniz.
Evet. Hem yüksek oranda dha içeren balık yağı kapsülü var, hem krill yağından elde edilen ve onu kıymetli yapan astaksantin isimli antioksidan kapsulü var pakette. Onun oranı da yüksek. İkisini birlikte içiyosun. 30 günlük kullanım için 60 kapsül var.
O da çok pahalı canım yaa.. zaten ekonomimiz battı. Birde işimle ilgili sorun yaşadım bırakma durumu olursa hepten yandım. Geçinmek zorlaşacak.
Hadi bakalım kapışalımmı kapişHayır ben 24 aralik diyor takvim ama bence erken yapmış 25 26 olabilir.
panic_attack canım şimdi Astalife yağı krill mi içeriyor. Yani onu alınca ihtiyaç gidiyor mu.
Evet fiyatı çok yüksek.
O da çok pahalı canım yaa.. zaten ekonomimiz battı. Birde işimle ilgili sorun yaşadım bırakma durumu olursa hepten yandım. Geçinmek zorlaşacak.
Hadi bakalım kapışalımmı kapiş
Sen mi olucam ben mi olucam diye diye 9 ay geçirip kapışabilirim.
Evet katiliyorum. Ben de yani su son aylarda vitamine, baligin yagina, krillin kirmizisina harcadigim paranin haddi hesabi yok. Ben de calismiyorum, calissam cok dert etmeyecegim. Basacagim parayi krille, karidese...
Bugünleri hesap edemedim. Bekarken takıya kıyafete icra zivira verdiğim paranın hesabı yok.
Birde her gördüğümü yeğenlerime aldım. Ailemi tatillere götürdüm defalarca. Şimdi o paralar 3-4 tüp bebek parası ederdi.
Genç olanlar gençken biriktirin sonra lazım oluyor :)
Aslında en güzeli en iyisi gençken doğurmakmış şöyle 3-4 tane ama bilemedim işte aklın başıma yeni geldi benimdeKesinlikle ben de bekarken yurtdisinda mimalrik yapip paralari istiflemistim. 5 kurus kalmadi, aldigimiz evin taksidine, ona buna derken bitiverdi. Esim calisiyor su anda sadece, o yuzden zor tabii.