- 29 Ağustos 2015
- 251
- 463
Yaa vurmaaa aciyooBalık yağı içmezsen yeni çocuğun olmaz, sıfır km doğmaz. Devir çok değişti.
İçeceksin diyorum, iiçeeceeksiiiin! Sigara da içiyosun zaten bak döverimSadece folik asitle olmaaaaz! Aha dövdüm.
Evet, kendimden biliyorumEdirne’ye hiç gitmedim ama kızları güzel oluyomuş onu biliyorum
Anladim ne zmana gideceksin? Testleri kan vs. Gazide yaptirsa bari... oyle verilir bak 500...Ben çok arastırdım Tuncay beyi kardesimin doktor u önerdi Gazi de hocaymış. Orda bakmıyormus muaynehanesi var orda bakıyormus 500 TL ücret.. Ben önce Gazide ki proflardan birini secip ona muayene olup duruma göre Tuncay hocaya gidecegim film falan isterlerse özelde çekilmem gerekirse en az 600 TL ona vermem gerekiyor.
Galiba öyle, yeni heyecan mı başlıyorKızlar
Şimdiilk bat Benimkimi acaba 28 Aralık
Ben yeni evliydim 99 depremini Ankaradan gümbür gümbür hissetmiştik14 yıl İstanbul'da yaşadık, 8 yıldır da burdayız, memleketimiz de burası.
Çocuklar İstanbul'da doğdu sayılır.
Sayılır diyorum çünkü küçük oğlum İstanbul doğumlu ama büyük oğlumda da orda oturuyor olmamıza rağmen 99 depreminde korkup anneme gelmiştim ve büyük oğlum burda doğdu, o yüzden doğum yeri burası yazıyor, aslında İstanbul'da oturuyorduk.
8 ayım bitmişti hamileydim 99 depreminde
Maalesef tüm Türkiye için son yılların en şiddetli depremiydiBen yeni evliydim 99 depremini Ankaradan gümbür gümbür hissetmiştik
Yok ya olur mu, geri sayım yapıcaz yılbaşı öncesiBaşlamadan bitebilir
Aynen Rabbim birdaha yaşatmasınMaalesef tüm Türkiye için son yılların en şiddetli depremiydi
Yaa vurmaaa aciyoo
Niye olmasin yaa.. benim kuzen de 42sinde dogurdu.. o da kullanmadi oyle balik yagi neyim..
Olmazsa da olmaz napiyim ya..bir de onlara giremicem bu folik bile ne gerek var diyorum bir taraftan...
Ama eksikliklerimi aliyorum iste deymis demirmis...
Kismet bakalim..
Acimadi ki acimadi ki
Amin canım, 2 gece dışarda yatmıştık biz, herkes sen korkudan nasıl doğurmadın demişti, 40 gün sonra doğdu oğlum, 27 Eylül doğumluAynen Rabbim birdaha yaşatmasın
İnşallah bana Doğum günü hediyesi olurYok ya olur mu, geri sayım yapıcaz yılbaşı öncesi
Oo ne güzel inşaallah canım iki sevinci birden yaşarsınİnşallah bana Doğum günü hediyesi oluryılbaşı gecesi doğmuşum
İnşallah amin çok aminOo ne güzel inşaallah canım iki sevinci birden yaşarsın
Cuma git sen doktoraBenim de galiba düşmeyen hormon seviyeleri var, regl olmaya çalışıyor ama tam olamadı henüz.
Bugün önce akıntı koyu renkli oldu biraz sonrasında da tuvalette peçeteye baya kan geldi.
Tamam dedim ama bu saate kadar pede gelen hiçbir şey yok.
Tamam bazen ilk gün leke gibi başlayabiliyordu ama tam olarak kan görünce öyle devam ediyordu.
Sökülemedi derler ya öyle oldu galiba
Randevu alayım şimdidenCuma git sen doktora