İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Balık yağı içmezsen yeni çocuğun olmaz, sıfır km doğmaz. Devir çok değişti.

İçeceksin diyorum, iiçeeceeksiiiin! Sigara da içiyosun zaten bak döverim Sadece folik asitle olmaaaaz! Aha dövdüm.
Yaa vurmaaa aciyoo

Niye olmasin yaa.. benim kuzen de 42sinde dogurdu.. o da kullanmadi oyle balik yagi neyim..
Olmazsa da olmaz napiyim ya.. bir de onlara giremicem bu folik bile ne gerek var diyorum bir taraftan...
Ama eksikliklerimi aliyorum iste deymis demirmis...
Kismet bakalim..

Acimadi ki acimadi ki

14 yıl İstanbul'da yaşadık, 8 yıldır da burdayız, memleketimiz de burası.
Çocuklar İstanbul'da doğdu sayılır.
Sayılır diyorum çünkü küçük oğlum İstanbul doğumlu ama büyük oğlumda da orda oturuyor olmamıza rağmen 99 depreminde korkup anneme gelmiştim ve büyük oğlum burda doğdu, o yüzden doğum yeri burası yazıyor, aslında İstanbul'da oturuyorduk.
8 ayım bitmişti hamileydim 99 depreminde

Anladim ne zmana gideceksin? Testleri kan vs. Gazide yaptirsa bari... oyle verilir bak 500...

Ben yeni evliydim 99 depremini Ankaradan gümbür gümbür hissetmiştik

Ahahashshs deli manyak. İyi taam içme. Sakın içme. Bak içtiğini duyarsam yine döverim.

Benim de galiba düşmeyen hormon seviyeleri var, regl,olmaya çalışıyor ama tam olamadı henüz.
Bugün önce akıntı koyu renkli oldu biraz sonrasında da tuvalette peçeteye baya kan geldi.
Tamam dedim ama bu saate kadar pede gelen hiçbir şey yok.
Tamam bazen ilk gün leke gibi başlayabiliyordu ama tam olarak kan görünce öyle devam ediyordu.
Sökülemedi derler ya öyle oldu galiba

Cuma git sen doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…