- 9 Nisan 2018
- 19.088
- 51.057
- 45
Zaten alarm veriyor iste vucudum..Ben universitede iken sabah kalkar ac karnina kola ve sigara icerdim. Sabah kahvaltim pogaca olurdu, oglene kadar 4-5 tane daha icerdim sigara. Ogle yemeginden aksama kadar da 4-5 tane icer, aksam yemegi belki yer belki yemem yatana kadar da bir 3-4 tane daha icerdim.
Haftada bir iki bazen daha fazla disari icmeye giderdik. O gece kesin ekstra bir kutu sigara biterdi. Sabah sanki hic birsey olmamis, gece 4'te yatmamisim, o kadar sigarayi, ickiyi ben icmemisim gibi saat 8'deki derse yetisirdim. Kola ve sigara ictikten sonra tabii.
Simdi yilda belki bir kere alkol aliyorum, ozel bir durum olursa. Icki icmeyi hic bir zaman cok sevmedim, sadece sigaranin yaninda iyi gidiyordu. Sigarayi birakinca onu da biraktim gibi birsey. Simdi bir bardak sarap icsem, sigarali ortamda kalsam hemen yatayim, kendimi besiye cekeyim, uykumu alayim, esofmanimi giyeyim, portakal soyup yiyeyim istiyorum.
Demem o ki herseyin bir yasi var. Bir yerden sonra vucut kaldirmiyor. Simdiye kadar icmissin zaten. Vucut iflas edecek bir yerden sonra. Yeter artik.
Demir ve d vit.bitmesi ondan.. ne vitamin birakiyor ne zevk ne yasama sevinci..
Su iciyorum ama bak :)