- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Kandırılmış hissi değil aslında.En başta çıplak fotoğrafınızı isteyerek niyetini belli etmiş zaten. Sizinki biraz bile bile lades olmuş üzgünüm. Yapacak bir şey yok artık önünüze bakıp kötü bir tecrübesi diyeceksiniz. Sizin nazarinizda genç kızlara diyeyim. Cinsellik biz kadınlar için çok özeldir. Erkeklerin bir kısmı cinsellik için en zayıf noktamizi "duygularımızı" kullanırlar. Bunu yaşayacağınız adamı iyi seçin. İyi analiz edin. Ayrildigiz zaman pişman olacaksınız da bu topa girmeyin. Sonra yine siz üzülüyorsunuz. Sizin de özellikle agriniza giden bu. Kandırılmıslık hissi. Bundan sonra gönül işlerine ara verip kendinizi toparlayin.
Üslubunuzla terbiyenizi çok güzel gösterdiniz bize.Offf Kes sevişmekle ilgili bir yorumum varmı konundan çıkıyorum. Byeeeee
Bı sorum olacak.Bir insanı sevmediğiniz halde seni seviyorum demek kandırmaya, duygularıyla oynamaya girmiyor mu sizin nazarınızda?
Kesinlikle.Bı sorum olacak.
Sizden çıplak foto isteyen ve göndermezsen görüşmem diyen bir insanın sevgisi olur mu sizce???
Yoksa burda amacım yaşadığın duruma ahkam kesmek değil. Konunun detayıyla ilgilenmiyorum. Herkes hata yapar.
Yaşadığını heybene tecrübe olarak atacaksın.
Bırakmışım zaten?Ben sizin psikolojinizi hiç sağlıklı bulmuyorum.
Adam sizi bıraktı; siz hala peşindesiniz. Yok tehdit edersiniz, yok ilahi adalet diyorsunuz.
Bırakıverin artık ya !
Adamın sevgilisi varmış zaten. Seviyorsa da sevmiyorsa da; seviştiyseniz de ne olduysa olmuş, bitmiş artık.....
Hala yalan söyledi diyorsunuz.
Kandırılmış hissi değil aslında.
Hayal kırıklığı.
Ona ben saf, masum görünüşünü sebebi ile aşık olmuştum. Öyle şeker bir insandı ki.
Haklısınız. Önemli olan dersimi çıkarıp aynı hataları yapmamak üzere hayatıma devam etmem. İnanın hayatıma devam ediyorum. Hafif bir yürek sızısı var. O da geçecek ama zamanla.
Abla benim ilişkilerimde sorun ne biliyor musun?bir daha bu çocukla ilgili konu açarsan seni bulup ıslak odunla dövücem ha..
saf masum görünüşçıplak foto istediği anda uyanmayıp hala saf masum olduğunu düşünen sen..
bundan sonra biriyle tanışırsan ilk adımdan itibaren konu açıp fikir al bence..
İlahi adalet var emin olunAslında bazı detayları atladığım için her konumda(bu durumumla ilgili) hep yanlış anlaşıldım.
Kısaca özetleyecek olursam;
Bir kafedeki çalışana aşık oldum. Ona hislerimi açıkladıktan sonra ona çıplak fotoğraf göndermez isem hiç bir şekilde buluşamayacağımızı söyledi.
Bunu duyar duymaz öyle kızdım ki gururum ağır bastı, ondan vazgeçtim. Acımdan öldüm ama yinede iletişim kurmadım. 1,5 ay kadar sonra hayatımdaki her şey ters gitmeye başlayınca ne kaybederim ki deyip isteğini yerine getirdim.
Çıkmaya başladık, derken bir gün fazla yakınlaştık. Boynu mor eve gitti. Annesi benimle görüşmemesi için yemin ettirdi. Biz yine görüştük. Hatta birlikte olduk. İlk birlikte olduğumuz gün beni instagramda engelledi. Mesajlarıma yanıt vermedi. Sonra yine barıştık, ayrıldık...
Aslında şimdi fark ediyorum da bana öyle kaba, kötü davranmış ki birlikteyken. Ayrıldıktan 2 gün sonra yeni biriyle çıkmaya başlamış. Onu çok sevdiğini söyledi. Ama yine görüşürüz, konuşuruz demekten de ayrı durmadı. Yani sevişmek amaçlı..
Aslında şimdi dönüp bakınca onun beni hiç bir zaman sevmediğini, sadece lafta seviyorum dediğini anlıyorum. Ona aşık olduğumu biliyordu.
Anlayamıyorum ne gereği vardı böyle yapmasının? Bir insanı üzdüğünde insanın içi nasıl rahat eder? Neden bunları yaptığını düşünüyorum bulamıyorum. Gerçi tüm suçu ona atamam. Büyük çoğunluğu benim salaklığım. İzin vermeyebilirdim bana böyle davranmasına..
Onun bir daha yüzünü görmek, adını duymak istemiyorum. Yok böyle bir insan benim için yer yüzünde.
Yine de kalbimin yanında bir ateş yanıyor gibi hissediyorum. Bir gün o da beni mutsuz ettiği kadar mutsuz olur mu? İlahi adalet diye bir şey var mı?
Edit: Beni üzen sevmediği halde seviyorum demesi, benimle çıkması..
Teşekkür ederim.İlahi adalet var emin olun
Yoksa hayata tutunmamız çok daha zor olabilirdi
Eee bıraktınız da niye hala, tehdit ettim, ilahi adalet var mı duygularımla oynadı diye kafaya takıyorsanız. Bu bırakmış haliniz mi? Adam sizin duygularınızla oynamamış ki; en başından belliymiş siz de kendiniz izin vermişsiniz. Sonucuda beklendiği gibi hüsran olmuş. Bırakıverin sevmemiş işte. Takıntı haline getirmeyin. Ders olsun bu da size, artık önünüze bakın.Bırakmışım zaten?
Uzaktan öyle ahkam kesmek kolay tabii. Psikoloğa gittim, ailevi bir durumdan ötürü hayatımdaki erkeklere çabuk bağlanabiliyorum.
Fotoğrafı göndermeseydiniz keşkeTeşekkür ederim.
Bazıları çocuğun hiç bir şey yapmadığını söylemiş. Ama bir insana hissetmediğin halde seni seviyorum demek yenilir yutulur şey mi? Ben mi abartıyorum?
Abla benim ilişkilerimde sorun ne biliyor musun?
Sabırsızlanıyorum, sevgiyi öyle coşkuyla veriyorum, cinselliği öyle baştan yaşamamızı sağlıyorum ki.
Bir insan her ilişkisinin başında seni yıllardır tanıyormuşum gibi hissediyorum cümlesini mi duyar ya?
Bunları nasıl çözeceğim bilmiyorum.
Tehdit ettim dediğim mevzu kaç gün önceydi ve olayın üzerine sıcağı sıcağına öfkeli iken açtığım bir konuydu, söylediğim sözlerdi.Eee bıraktınız da niye hala, tehdit ettim, ilahi adalet var mı duygularımla oynadı diye kafaya takıyorsanız. Bu bırakmış haliniz mi? Adam sizin duygularınızla oynamamış ki; en başından belliymiş siz de kendiniz izin vermişsiniz. Sonucuda beklendiği gibi hüsran olmuş. Bırakıverin sevmemiş işte. Takıntı haline getirmeyin. Ders olsun bu da size, artık önünüze bakın.
Yaa o kadar masum o kadar tatlı yazmışsın ki, bir önceki konuda tehditlerini daha iyi anladım. Erkekler ilk noktada sex düşünür. Aşk ön planda değildir. Sende sex seviyordun sanırım. Ama kullanılma hissiyatın olacaksa her seviyorum diyene inanma.Aslında bazı detayları atladığım için her konumda(bu durumumla ilgili) hep yanlış anlaşıldım.
Kısaca özetleyecek olursam;
Bir kafedeki çalışana aşık oldum. Ona hislerimi açıkladıktan sonra ona çıplak fotoğraf göndermez isem hiç bir şekilde buluşamayacağımızı söyledi.
Bunu duyar duymaz öyle kızdım ki gururum ağır bastı, ondan vazgeçtim. Acımdan öldüm ama yinede iletişim kurmadım. 1,5 ay kadar sonra hayatımdaki her şey ters gitmeye başlayınca ne kaybederim ki deyip isteğini yerine getirdim.
Çıkmaya başladık, derken bir gün fazla yakınlaştık. Boynu mor eve gitti. Annesi benimle görüşmemesi için yemin ettirdi. Biz yine görüştük. Hatta birlikte olduk. İlk birlikte olduğumuz gün beni instagramda engelledi. Mesajlarıma yanıt vermedi. Sonra yine barıştık, ayrıldık...
Aslında şimdi fark ediyorum da bana öyle kaba, kötü davranmış ki birlikteyken. Ayrıldıktan 2 gün sonra yeni biriyle çıkmaya başlamış. Onu çok sevdiğini söyledi. Ama yine görüşürüz, konuşuruz demekten de ayrı durmadı. Yani sevişmek amaçlı..
Aslında şimdi dönüp bakınca onun beni hiç bir zaman sevmediğini, sadece lafta seviyorum dediğini anlıyorum. Ona aşık olduğumu biliyordu.
Anlayamıyorum ne gereği vardı böyle yapmasının? Bir insanı üzdüğünde insanın içi nasıl rahat eder? Neden bunları yaptığını düşünüyorum bulamıyorum. Gerçi tüm suçu ona atamam. Büyük çoğunluğu benim salaklığım. İzin vermeyebilirdim bana böyle davranmasına..
Onun bir daha yüzünü görmek, adını duymak istemiyorum. Yok böyle bir insan benim için yer yüzünde.
Yine de kalbimin yanında bir ateş yanıyor gibi hissediyorum. Bir gün o da beni mutsuz ettiği kadar mutsuz olur mu? İlahi adalet diye bir şey var mı?
Edit: Beni üzen sevmediği halde seviyorum demesi, benimle çıkması..
Aslında benim sorunum biraz cinselliğe bağımlı olmam. Bu konuda bunu yazmam ne derece doğru ama üst üste bazen 5kere masturbasyon yapan biriyim.bu boleynler bozmuş seni entrika aşk ihtiras:))
cidden yeni biriyle tanıştığında konu aç kendi başına hareket etme.
senin coşkuyla yaşadığın sevgi değil önce onu bir anla.. birlikte vakit geçirmeden huyunu suyunu bilmeden insan sevilmez.
çıplak foto isteyip 2. buluşmamızda sevişelim diyen adamın derdi bellidir ve sen bunu anlayabilecek kapasitedesin eminim ama hırs yapıyorsun sana aşık olsun diye herşeye evet diyorsun muhtelemen de her hoşlandığın adamın seni sevmesine gerek yok. seçici ol. seçen ol.
seçilen, seçilmeye çalışan değil..
Bir önceki konum aslında olayın üzerine sıcağı sıcağına, öfkeliyken söylediğim sözlerle ilgili. Öfke kontrolüm pek yok. O yüzden öfkeliyken bir şey yapmam, eyleme geçmem. Sonradan pişman olacağımı bilirim.Yaa o kadar masum o kadar tatlı yazmışsın ki, bir önceki konuda tehditlerini daha iyi anladım. Erkekler ilk noktada sex düşünür. Aşk ön planda değildir. Sende sex seviyordun sanırım. Ama kullanılma hissiyatın olacaksa her seviyorum diyene inanma.
Kimseye kocana bile çıplak resim yollama. Sevişiyorsan kullanılmış Hissetme. Öyle hissedeceksen sevişme.
Ek: Çocuk çıplak resim istemiş. Yollamışsınız. Niyeti sevmediği belli değil mi