- 23 Mayıs 2009
- 14.119
- 15.231
- Konu Sahibi Meredith Grey
ilahi adaletlik bi durum yok bence, kendini kullandırmasaydın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında benim sorunum biraz cinselliğe bağımlı olmam. Bu konuda bunu yazmam ne derece doğru ama üst üste bazen 5kere masturbasyon yapan biriyim.
Psikoloğa söylediğimde anormal bir durum değilmiş gibi davrandı ama ben pek psikoloğa katılmıyorum bu konuda.
Ne alaka?İlahi adaleti falan karıstırmayın şu durumda. Az aklınızı kullanın sen hadi ayrıldın bundan o insan sevişecek birini bulamayınca hadi gel yoksa cıplak fotolarını birine gönderirim demeyecek mi. Yada seni daha kötü emellerine alet etmeyecek mi nasıl bu kadar güvenebiliyorsunuz. Alt tarafı cafede gormussun.
Az akıllı ol belki o zaman ilahi adalet tecelli eder. Senın şu anki durumun kendim ettim kendin buldum adeleti falan karıştırma
Of çok sıkıldım bu muhabbetten.ilahi adaletlik bi durum yok bence, kendini kullandırmasaydın
Neden sürekli karsındakini suçluyorsun. Az kendine baksana.Ne alaka?
Ben bile bile lades demiş olsam bile bu onun karaktersiz biri olduğunu değiştirmiyor.
Bence kullanılmadın. Kalbinde biliyordun.Bir önceki konum aslında olayın üzerine sıcağı sıcağına, öfkeliyken söylediğim sözlerle ilgili. Öfke kontrolüm pek yok. O yüzden öfkeliyken bir şey yapmam, eyleme geçmem. Sonradan pişman olacağımı bilirim.
Ben cinsel olarak kullanılmış hissetmiyorum. Zaten bu canımı yakmazdı çünkü bende zevk aldım.
Duygusal olarak kullanılmak canımı yaktı.
Çok saçmalıyorsunuz. Akbabalar gibi doğru düzgün okumadan yazdıklarımı, atlamışsınız.Neden sürekli karsındakini suçluyorsun. Az kendine baksana.
Yahu seviş sevişme. Bize giren yok çıkan yok. Akıllı ol akıllı. Bir daha da kimseye çıplak foto falan atma. Yoksa bir sonraki konunu tahmin edebiliyoruzOf çok sıkıldım bu muhabbetten.
Yahu ben sevişmiş bile olsam, bu onun karaktersiz olduğunu değiştirmiyor. Değiştiriyor mu?
Anlıyorum, canınız acıyor ama yapmayın lütfen. Bizlere de kızmayın.Tehdit ettim dediğim mevzu kaç gün önceydi ve olayın üzerine sıcağı sıcağına öfkeli iken açtığım bir konuydu, söylediğim sözlerdi.
Ee?Forumca sevismenizden gina geldi.
Adam seni kandirmamis.
Sen kafanda yarattığın adama inanmak istemişsin
Yüzüm görünecek şekilde atmadım tabii ki.Yahu seviş sevişme. Bize giren yok çıkan yok. Akıllı ol akıllı. Bir daha da kimseye çıplak foto falan atma. Yoksa bir sonraki konunu tahmin edebiliyoruz
Yav he he sevişmeye devamÇok saçmalıyorsunuz. Akbabalar gibi doğru düzgün okumadan yazdıklarımı, atlamışsınız.
Ben yazmamış mıyım salaklık bende en büyük diye.
İnanmasaydın !Neden her şeyi sevişmeye bağlıyorsunuz?
Sevmediği halde seviyorum dediği için. Kalbimi kırdığı için.
Öyle de işte belki sandığım gibi değildir diye düşünerek daha doğrusu o %1 bile sayılmayan ufacık ihtimali umut ederek girdim bu işe. Diyorum büyük aptallık.Bence kullanılmadın. Kalbinde biliyordun.
Bazen ufak bir umuda sarılırız. Bence sevilme ihtiyacı Sizinki. Ama daha bastan kendini belli eden adamdan kaç hemen. Böyle üzülmeÖyle de işte belki sandığım gibi değildir diye düşünerek daha doğrusu o %1 bile sayılmayan ufacık ihtimali umut ederek girdim bu işe. Diyorum büyük aptallık.
Salak gibi oturdum düşündüm bile acaba sevilmeyi mi hak etmiyorum, neden beni sevmedi diye.Bazen ufak bir umuda sarılırız. Bence sevilme ihtiyacı Sizinki. Ama daha bastan kendini belli eden adamdan kaç hemen. Böyle üzülme
Seviştiğim için yapılan her şeyi hak ettiğimi mi düşünüyorsunuz?İlahi adaleti karıştırmayın bence...