İlahi Adalet Diye Bir Şey Var Mı?

Meredith Grey

Su’nun Annesi 🤰🏼
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
5.233
6.047
Aslında bazı detayları atladığım için her konumda(bu durumumla ilgili) hep yanlış anlaşıldım.
Kısaca özetleyecek olursam;
Bir kafedeki çalışana aşık oldum. Ona hislerimi açıkladıktan sonra ona çıplak fotoğraf göndermez isem hiç bir şekilde buluşamayacağımızı söyledi.
Bunu duyar duymaz öyle kızdım ki gururum ağır bastı, ondan vazgeçtim. Acımdan öldüm ama yinede iletişim kurmadım. 1,5 ay kadar sonra hayatımdaki her şey ters gitmeye başlayınca ne kaybederim ki deyip isteğini yerine getirdim.
Çıkmaya başladık, derken bir gün fazla yakınlaştık. Boynu mor eve gitti. Annesi benimle görüşmemesi için yemin ettirdi. Biz yine görüştük. Hatta birlikte olduk. İlk birlikte olduğumuz gün beni instagramda engelledi. Mesajlarıma yanıt vermedi. Sonra yine barıştık, ayrıldık...
Aslında şimdi fark ediyorum da bana öyle kaba, kötü davranmış ki birlikteyken. Ayrıldıktan 2 gün sonra yeni biriyle çıkmaya başlamış. Onu çok sevdiğini söyledi. Ama yine görüşürüz, konuşuruz demekten de ayrı durmadı. Yani sevişmek amaçlı..
Aslında şimdi dönüp bakınca onun beni hiç bir zaman sevmediğini, sadece lafta seviyorum dediğini anlıyorum. Ona aşık olduğumu biliyordu.
Anlayamıyorum ne gereği vardı böyle yapmasının? Bir insanı üzdüğünde insanın içi nasıl rahat eder? Neden bunları yaptığını düşünüyorum bulamıyorum. Gerçi tüm suçu ona atamam. Büyük çoğunluğu benim salaklığım. İzin vermeyebilirdim bana böyle davranmasına..
Onun bir daha yüzünü görmek, adını duymak istemiyorum. Yok böyle bir insan benim için yer yüzünde.
Yine de kalbimin yanında bir ateş yanıyor gibi hissediyorum. Bir gün o da beni mutsuz ettiği kadar mutsuz olur mu? İlahi adalet diye bir şey var mı?

Edit: Beni üzen sevmediği halde seviyorum demesi, benimle çıkması..

Son düzenleme:
Ablacigim adam sana basindan beri insan gibi davranmamis. Sen de saf, salak bir tip degilsin hani. Hicbir kadin saf veya salak degil aslinda. Erkekler kadinlari kandirmiyor, kadinlar zaaflarindan dolayi kendilerini kandiriyor sadece. Sen kendine durust ol, bu cocugun seni sevdigini hic dusundun mu, sevdigine samimi olarak ikna oldun mu? Kendini kandirma. Bu cocuk seni hic kandirmamis, numara yapmamsi, sevmedigi taaa en basindaki hareketlerinden belli. Seven, dgere veren insan ciplak resim ister mi??? Ceveba senin de kafan kesiyor bizimki kadar eminim. Sevdigin icin kendini kandirip adama yapismissin, bu kadar bu hikaye aslinda.

Son düzenleme:
Dünya'da ilahi adalet var ama sizde biraz akıllıca davranmalıydınız.
Haklısınız. Ama geçmişe geri dönüp bir şeyleri değiştiremiyorum ne yazık ki.
Bazen diyorum acaba o anormal bir şey yapmadı ben mi çok hassasım diye. Ama duygularımla oynanmış hissediyorum.

İlahi adalet ne icin tecelli edicek bile isteye seviştigin icinmi cıplak fotolar icin mi ?
Silah zorumu kullandı da yaptın herşeyi

Neden ilahi adalet olsun.
Bile bile yaşamışsınız herşeyi bunun adaleti olmaz boşuna beklemeyin,kimse sizi zorla soymamış..
Neden her şeyi sevişmeye bağlıyorsunuz?
Sevmediği halde seviyorum dediği için. Kalbimi kırdığı için.

İlahi adalet diye bir şey var mı?
Yanlış birşeyde yazmak istemiyorum nasıl desem bilemedim. Allah size defalarca işaret göndermiş. Kulum bu adamdan bir halt olmaz anla artık diye gözünüze gözünüze sokmuş ama siz ısrarla aşkımda aşkım diye adamı yüceltmişsiniz. Bile bile lades deyip ilahi adalet beklemek mantıklımı bilemedim. Allah bilir tabi yinede.

Ah ah ilk çıplak foto istediğinde amaç belli zaten ne diye tekrar görüşüyorsun?

Hele anasının yemin ettirmesiyle senle görüşmek istememisti ya adam kendi görüşmek istememisti bahaneydi yemin..

İlahi adalet var inanırım da senin durum böyle bir durum değil... sen adamın en başından ne istediğini bilip duygularına hakim olamayarak gittin bu hanzonun yanına .

Tavsiyem bir daha muhattap olma.

Haklısınız. Zaten kabul ediyorum tamamen benim salaklığım. Ama bu onun karaktersiz olduğu gerçeğini değiştirmez.

Öyle bir insan benim için yok. Dünyada erkek kalmasa asla asla onunla olmam. Kapandı o defter. Ama yüreğimin sızısı hala inceden var.

Yaşın daha 21. Hata yapabilirsin ama hatalarından ders almak en mühim olanıdır. Ileride bedeninden nefret edersin bu şekilde davranırsan. Sana bir abla tavsiyesi bir daha sana cinsellik için yaklaşan biri olursa o seni sevmiyordur. Seni gerçekten seven bir erkek seni incitmeye kıyamaz . Arada yakınlaşma olabilir ama bu çok farklı bir şekilde yaşanır. Evlenecek erkekler çoğu zaman eşlerinin bu tarz davranışlarından hoşlanmaz yani Sokak ortasında boyun morartmak tarzi davranislrdan bahsediyorum .Eşi olacak kadını daha farklı hayal ederler daha masumane daha şirin. Dediğim gibi yakınlaşma olabilir ama çok farklı olur o yakınlaşma. Daha romantik olur daha sevecen olur. Sadece cinsellik amaçlı olmaz yani . Umarım aynı hataları bir daha yapmazsin

Sizi inandırmak gibi bir zorunluluğum yok ama mesaj görüntülerini koyabilirim.

Senden ciplak foto isteyen adamin seni sevdigine inandiysan gercekten safsin

Ilahi adalete gelececek olursak adam seni zorla yataga atmamis zorla gezmemis zorla eglenmemis
Karsilikli birseyler yasanmis ve bitmis

Ilahi adaleti olayim neresinde ariyorsunuz anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…