İlahi Adalet Diye Bir Şey Var Mı?

Teşekkür ederim ablacım.
Affettim ben kendimi, hatta belki de onu da.
Önemli olan ne ders çıkardığım.
Hep karşımdaki bana zar zor 1 verirken, ben 100 veriyordum. Artık bunu yapmayacağım hiç bir ilişkimde.
Yaşanması gerekiyormuş bununda yaşandı bitti.
Ama hiç bir zaman bir insanın sevmediğini birine sırf 10 dakikalık zevki için seni seviyorum diyebilmesini anlayamayacağım.

Sen de anlayacaksin ki, insanlar cok asagilik. Ben artik ailemden, bazi yakin arkadaslarimdan ve kendimden baska kimseye deger vermiyorum. Insanlarin cogu 5 para etmiyor maalesef.

bu ikiyüzlü birde çıplak foto mu istediydi
Evet.
Daha bir kez bile onun iş yeri dışında birbirimizi görmeden, ikinci buluşma da sevişelim mi demişti. Sözde uzun süredir kimseye dokunmamış, ihtiyaçmış, başkasına mı gitseymiş. Bildiğin klişe ucuz erkek lafları. Ona değil kendime kızıyorum aslında bunları göz ardı ettiğim için.

Bitti artık. Bütün sevdiklerim üzerine yemin ederim ki gelse kapımda yatsa, susuzluktan ölüyorum su ver dese vermem, bakmam.

karıştırıyorsun bence..
seviştiysen seviştin ne ağlıyorsun diyor:))
verdiğin kararın arkasında duracak olgunluğa erişirsin inşallah bir gün diyor.
Ben zaten yaptığım her şeyin arkasında duruyorum.
Canımı yakan sevmediği halde seviyorum demesi, benimle çıkması.
Ne gerek vardı buna?

valla bir önceki konuna da yazmıştım kendi düşen ağlamaz.
mızmızlanmayı ama seviyorum diye beni kandırdı demeyi bırak.
bir daha da bu tongaya düşme.

Ben zaten yaptığım her şeyin arkasında duruyorum.
Canımı yakan sevmediği halde seviyorum demesi, benimle çıkması.
Ne gerek vardı buna?

yahu konuşturma beni:)
seninle çıplak foto şartıyla sevgili olan birinin seni seviyorum demesine inanacak kadar akılsız mısın cidden?

valla bir önceki konuna da yazmıştım kendi düşen ağlamaz.
mızmızlanmayı ama seviyorum diye beni kandırdı demeyi bırak.
bir daha da bu tongaya düşme.
Haklısın. Ne diyeyim şimdi.
Bitti gitti. Kendi hayatıma bakıyorum.
Bugün iş yerinde molaya çıktım, terasa. Hava mis, hayat güzel. Dedim iyi ki olmamış bu iş. Bu ilişki beni mutsuz ederdi zaten diye düşündüm.

Ben sizi anlıyorum aslında... hepimizin zor dönemleri olabiliyor ve bu zamanlarda sevdiğimiz insanın yanımızda olması bize huzur verir... bu beyin sizi sevmediği en baştaki yaklaşımından zaten açıkça görülüyor... bence sizde bunun farkındaydınız sadece zamanla sevdiğine kendinizi inandırmışsınız ... kendinize eziyet etmeyin bu karakterde bir insandan zaten size hayır gelmezdi... ne hali varsa görsün ...

Bazı Türk kadınları olarak cımbızla seçip oradaki sevişme sözcüğünü alıyorsunuz bravo.
Benim kalbimi kıran sevmediği halde seviyorum demesi.
Yahu adam size yalan soylemis sizde yemissiniz , 100 kadindan 80i inanmazdi o adama ve yemezdi bunu
Bunun nesi ilahi adalet olacak ki?
Sizin buna inanmaniz sacma , hic mi sevilmediniz hayatiniz boyunca?

Yahu adam size yalan soylemis sizde yemissiniz , 100 kadindan 80i inanmazdi o adama ve yemezdi bunu
Bunun nesi ilahi adalet olacak ki?
Sizin buna inanmaniz sacma , hic mi sevilmediniz hayatiniz boyunca?
Ne alaka?
Aşık olduğum insan tarafından sevilmek istemem çok mu anormal?
Sence sevmediğin birine seviyorum demek ve çıkmak çok ahlaki, karakterli bir davranış mı?

Teşekkür ederim güzel yorumunuz için. Keşke herkes sizler gibi olsa.
Teyzem hep kadın kadının kurdudur derdi de bu foruma gelen kadar anlamazdım bunu. Bilhassa canımı acıtmaya yönelik yapılmış yorumlar vs..
Huzurluyum, mutluyum. Bugün terasta otururken fark ettim. Bu adam ve onunla olan ilişki beni daha beter üzecekti. İyi ki bitmiş. Daha çok gencim. Hayat yeni başlıyor benim için.

Kesinlikle ben eski erkek arkadaşınızı savunmuyorum zaten. Ama siz de bile bile lades demissiniz.

Ne alaka?
Aşık olduğum insan tarafından sevilmek istemem çok mu anormal?
Sence sevmediğin birine seviyorum demek ve çıkmak çok ahlaki, karakterli bir davranış mı?
Kac yasindasin ?? Gercekten uzaydan gelmis gibisin , dunyada tonla boype insan var adam sevismek istemis , bunun icinde sana olmayan askini ilan etmis sende yemissin , yemeyecektin bu numarayi
Dunya kuruldugundan beri var boyle adamlar ve kadinlar , bu kadar abarticak ne var bunda ?
Ayrifa ilk yorumumu anlamamissin bile
Bu adam seni sevmemis , sevismek icin seviyorum demis
Aradaki farki da cogu kadin anlardi ama sen anlamamissin
13 yasinda falan misin ? Cidden yazilan hicbir yorumu anlamiyorsun
Ben cidden supheleniyorum senin kucuk bir cocuk oldugundan , bir kadin senin gibi dusunmez ve tepki vermez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…