- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Teşekkür ederim ablacım.Evet adam karaketrsiz ama sevgili Anne Boleyn, adam yalan soylediginde sen gercekten kandin mi? Sen kanmadin, yalan oldugunu sen o zaman da biliyordun zaten. Bile isteye yalanina inanmis gibi yapmissin, sevdiginden dolayi. herkes sevince aptalliklar yapiyor, ben de farkli turlu salakliklar yaptim. Muhendisim, PhD terkim, sence cucukbeyinli bir herif beni kandirabilir mi? Tabi ki hayir ama insan sevince umut ediyor iste, sen de aynini yapmissin, kendini affet artik. Sevmissin, umut etmissin, sadece gercegi kabul edemiyorsun adam sevmiyor. Sevdigin icin elinden geleni yapmissin, savasmissin, olmadiysa da artik yapack bir seyin yok cunku sen elinden geleni yaptin. Kendini affet gitsin.
Teşekkür ederim ablacım.
Affettim ben kendimi, hatta belki de onu da.
Önemli olan ne ders çıkardığım.
Hep karşımdaki bana zar zor 1 verirken, ben 100 veriyordum. Artık bunu yapmayacağım hiç bir ilişkimde.
Yaşanması gerekiyormuş bununda yaşandı bitti.
Ama hiç bir zaman bir insanın sevmediğini birine sırf 10 dakikalık zevki için seni seviyorum diyebilmesini anlayamayacağım.
Evet.bu ikiyüzlü birde çıplak foto mu istediydi
Eh cok alaka, onceki konuda da bu konuda da yorumlarin %90i evlenmeden cinsellik yasamissin oh olsun seklinde.
Bitti artık. Bütün sevdiklerim üzerine yemin ederim ki gelse kapımda yatsa, susuzluktan ölüyorum su ver dese vermem, bakmam.İlahi adalet dediğiniz her olayda olmuyor.önceden de yorum yaptım ve fikrim değişti.haksızlık yapılırsa var öyle bişey.siz bile isteye öyle davranmışsınız.Allah karışınıza çıkarmış gercek yüzünü,hala ısrarla vazgeçmiyor aynı şeyleri söyleyip duruyorsunuz.daha önceden de konunuzu hatırlıyorum.siz ders almadikca daha da yaşarsıniz böyle,kullanır sizi bol bol.
Ben zaten yaptığım her şeyin arkasında duruyorum.karıştırıyorsun bence..
seviştiysen seviştin ne ağlıyorsun diyor:))
verdiğin kararın arkasında duracak olgunluğa erişirsin inşallah bir gün diyor.
Benim annem dışında ailemden değer verdiğim de yok ne yazık ki.Sen de anlayacaksin ki, insanlar cok asagilik. Ben artik ailemden, bazi yakin arkadaslarimdan ve kendimden baska kimseye deger vermiyorum. Insanlarin cogu 5 para etmiyor maalesef.
Evet.
Daha bir kez bile onun iş yeri dışında birbirimizi görmeden, ikinci buluşma da sevişelim mi demişti. Sözde uzun süredir kimseye dokunmamış, ihtiyaçmış, başkasına mı gitseymiş. Bildiğin klişe ucuz erkek lafları. Ona değil kendime kızıyorum aslında bunları göz ardı ettiğim için.
Ben zaten yaptığım her şeyin arkasında duruyorum.
Canımı yakan sevmediği halde seviyorum demesi, benimle çıkması.
Ne gerek vardı buna?
Haklısın. Ne diyeyim şimdi.valla bir önceki konuna da yazmıştım kendi düşen ağlamaz.
mızmızlanmayı ama seviyorum diye beni kandırdı demeyi bırak.
bir daha da bu tongaya düşme.
Kimbilir..yahu konuşturma beni:)
seninle çıplak foto şartıyla sevgili olan birinin seni seviyorum demesine inanacak kadar akılsız mısın cidden?
Neden her şeyi sevişmeye bağlıyorsunuz?
Sevmediği halde seviyorum dediği için. Kalbimi kırdığı için.
Tamam ablacım tamam öyle.Biz bağlamadık ki sen konunda bağlamışsın sevişmeye..
Sevişmek kötü bir şey değil ki?Eh cok alaka, onceki konuda da bu konuda da yorumlarin %90i evlenmeden cinsellik yasamissin oh olsun seklinde.
Yahu adam size yalan soylemis sizde yemissiniz , 100 kadindan 80i inanmazdi o adama ve yemezdi bunuBazı Türk kadınları olarak cımbızla seçip oradaki sevişme sözcüğünü alıyorsunuz bravo.
Benim kalbimi kıran sevmediği halde seviyorum demesi.
Ne alaka?Yahu adam size yalan soylemis sizde yemissiniz , 100 kadindan 80i inanmazdi o adama ve yemezdi bunu
Bunun nesi ilahi adalet olacak ki?
Sizin buna inanmaniz sacma , hic mi sevilmediniz hayatiniz boyunca?
Teşekkür ederim güzel yorumunuz için. Keşke herkes sizler gibi olsa.Ben sizi anlıyorum aslında... hepimizin zor dönemleri olabiliyor ve bu zamanlarda sevdiğimiz insanın yanımızda olması bize huzur verir... bu beyin sizi sevmediği en baştaki yaklaşımından zaten açıkça görülüyor... bence sizde bunun farkındaydınız sadece zamanla sevdiğine kendinizi inandırmışsınız ... kendinize eziyet etmeyin bu karakterde bir insandan zaten size hayır gelmezdi... ne hali varsa görsün ...
Kesinlikle ben eski erkek arkadaşınızı savunmuyorum zaten. Ama siz de bile bile lades demissiniz.Bakın ben sevişme olayıyla ilgili bir şey demiyorum.
Sevmediği halde seviyorum dedi.
Ne gereği vardı? Belki size yapılsaydı böyle bir durum benim gibi hissetmezdiniz. Ama üzüldüm, kalbim kırıldı. Kabul ediyorum benim salaklığım ama bu onun karaktersiz olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Kac yasindasin ?? Gercekten uzaydan gelmis gibisin , dunyada tonla boype insan var adam sevismek istemis , bunun icinde sana olmayan askini ilan etmis sende yemissin , yemeyecektin bu numarayiNe alaka?
Aşık olduğum insan tarafından sevilmek istemem çok mu anormal?
Sence sevmediğin birine seviyorum demek ve çıkmak çok ahlaki, karakterli bir davranış mı?