- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.161
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Sen çok gençsin. Erkeklere kendini kullandırtma akıllı davran. Sevişeceksen seviş ama Böyle Enbesillerle değilSalak gibi oturdum düşündüm bile acaba sevilmeyi mi hak etmiyorum, neden beni sevmedi diye.
Yoo, ilahi adaletin mantıklı, akıllı hareket edildiğinde tecelli bulacağına inanıyorum. Ama konuda mantık yok ki? Adamın sevmediği belli, bile bile lades.Seviştiğim için yapılan her şeyi hak ettiğimi mi düşünüyorsunuz?
Çok yazık.
Konuya yorumum bu ablacım,off çok arabesksin.Ablacım beğenmediysen yorum yapmazsın. Kafana silah dayamadılar ya konuya bak, yorum yap diye.
Hala anlayamıyorum. 10 dakikalık zevk için bir insanı üzmeye değer mi? İnsanın içi rahat etmez.En tehlikeli erkek tiplerinden biri bu cinsellik icin sevgi gibi duygulari kullanmaya calisanlar. Siz zaten hatanizi farkina varmissiniz, aptallik ettim diyorsunuz bu guzel bir sey. Bir daha boyle bir sey olursa kanmazsiniz. O adam da bir gun birinin duygularini kendi ihtiyaclari icin kullanmanin karsiligini gorur umarim. Ki gorur bence, ben inaniyorum
Hışşş bildirim gelmiş geldim gidiyorum sevişme geçmesin konuda çok kızıyor konu SahibiYav he he sevişmeye devam
Teşekkür ederim.ilahi adaleti bilmemde mazlumun ah'ı var.
Sağolun güzel yorumunuz için.Ben ilahi adaletin varlığına inananlardanım, birini üzdüğü için illa ki bi yerden üzülecektir.
Sende önüne bak artık, geçmişi bırak geleceğine odaklan, olan oldu bitti artık. Mutluluklar seninle olsun
Sağolun güzel yorumunuz için.
Bebeğiniz böyle bir annesi olduğu için çok şanslı :)
Seks sevdiğim için onunla olmadım inanım ki. Yıllardan sonra ilk defa körkütük aşık olmuştum.Sevistigin içinden ziyade elestirildigin kisim adam , çıplak resmini istediginde normal olmadığını anlaman olmalıydı .....seven erkek elbet bir şeyler yaşamak ister ancak zamanla vs.....bu hödük senden hemen istedi .sevişmek değil , sorun niyetinin kötü olduğunu bilerek seks sevdigin icin ona gitmek az çok biliyordun ...
evet aşık olduğunu yazmıştın... diğer konularını da biliyorum aslında sevistikten sonra biraz sogudugunu da yazmıştın..Seks sevdiğim için onunla olmadım inanım ki. Yıllardan sonra ilk defa körkütük aşık olmuştum.
Teşekkürler yorumunuz için.evet aşık olduğunu yazmıştın... diğer konularını da biliyorum aslında sevistikten sonra biraz sogudugunu da yazmıştın..
Her tatlı söze inanma.. bu erkek millet çükünün keyfi uğruna melek olur... alır istediğini ve uzaklaşır hepsi bu.... olan sana olur .
Bu senin için evet ağır bir deneyim oldu ancak, sağlam dersler cikarmali ve yoluna bakmalisin .
Hala anlayamıyorum. 10 dakikalık zevk için bir insanı üzmeye değer mi? İnsanın içi rahat etmez.
Konuyla alakasız ama çalıştığım yerde her çalışanın günde bir içeçek içme hakkı var. Kahve dükkanıyız. Arkadaşa içeceğini 1 parmak az koymuşum çok iş vardı. Dert oldu bana, Ertesi gün bir çikolata aldım götürdüm. Ayıp olmuştur, kırılmıştır diye.
Kabe'yi bu saçmalıklarına alet etmesen.Hayır dindar olsan neyse de.İntikam arayışında değilim. O bir anlık öfkeyle söylenmiş sözlerdi geçenki konumu diyorsanız.
Kalbimi kırdı, sevmediği halde seviyorum dedi.
Siz kalp kırmayı belki küçümsüyor olabilirsiniz ama kalp kırmak Kabe yıkmak gibidir derler, hiç duymamışsınız anlaşılan.
"kafana silah dayamadılar" Hah işte anahtar söz grubu bu !! Burdan yola çıkarak sonuca ulaşabilirsin.Sana inanıyorum , yapabilirsin !!Ablacım beğenmediysen yorum yapmazsın. Kafana silah dayamadılar ya konuya bak, yorum yap diye.