İlahi Adalet Diye Bir Şey Var Mı?

Hala anlayamıyorum. 10 dakikalık zevk için bir insanı üzmeye değer mi? İnsanın içi rahat etmez.
Konuyla alakasız ama çalıştığım yerde her çalışanın günde bir içeçek içme hakkı var. Kahve dükkanıyız. Arkadaşa içeceğini 1 parmak az koymuşum çok iş vardı. Dert oldu bana, Ertesi gün bir çikolata aldım götürdüm. Ayıp olmuştur, kırılmıştır diye.

Adam başından rengini belli etmiş bu da sana ders olsun bu kadar kolay olma bundan sonra.Zaman her şeyin ilacı.
Tehdit ederek falan da eline bir şey geçmez daha da küçülürsün.

Ben ilahi adaletin varlığına inananlardanım, birini üzdüğü için illa ki bi yerden üzülecektir.

Sende önüne bak artık, geçmişi bırak geleceğine odaklan, olan oldu bitti artık. Mutluluklar seninle olsun

Sağolun güzel yorumunuz için.
Bebeğiniz böyle bir annesi olduğu için çok şanslı :)

Sevistigin içinden ziyade elestirildigin kisim adam , çıplak resmini istediginde normal olmadığını anlaman olmalıydı .....seven erkek elbet bir şeyler yaşamak ister ancak zamanla vs.....bu hödük senden hemen istedi .sevişmek değil , sorun niyetinin kötü olduğunu bilerek seks sevdigin icin ona gitmek az çok biliyordun ...

Seks sevdiğim için onunla olmadım inanım ki. Yıllardan sonra ilk defa körkütük aşık olmuştum.

Seks sevdiğim için onunla olmadım inanım ki. Yıllardan sonra ilk defa körkütük aşık olmuştum.
evet aşık olduğunu yazmıştın... diğer konularını da biliyorum aslında sevistikten sonra biraz sogudugunu da yazmıştın..

Her tatlı söze inanma.. bu erkek millet çükünün keyfi uğruna melek olur... alır istediğini ve uzaklaşır hepsi bu.... olan sana olur .

Bu senin için evet ağır bir deneyim oldu ancak, sağlam dersler cikarmali ve yoluna bakmalisin .

Teşekkürler yorumunuz için.

Maalesef boyleleri kendinden baska bir sey dusunmez.. bundan sonra hakeden birine verirsin sen de sevgini, karsina iyi insanlar cikar umarim.

Kabe'yi bu saçmalıklarına alet etmesen.Hayır dindar olsan neyse de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…