- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Bana çok klişe lafları etti.Yaşın daha 21. Hata yapabilirsin ama hatalarından ders almak en mühim olanıdır. Ileride bedeninden nefret edersin bu şekilde davranırsan. Sana bir abla tavsiyesi bir daha sana cinsellik için yaklaşan biri olursa o seni sevmiyordur. Seni gerçekten seven bir erkek seni incitmeye kıyamaz . Arada yakınlaşma olabilir ama bu çok farklı bir şekilde yaşanır. Evlenecek erkekler çoğu zaman eşlerinin bu tarz davranışlarından hoşlanmaz yani Sokak ortasında boyun morartmak tarzi davranislrdan bahsediyorum .Eşi olacak kadını daha farklı hayal ederler daha masumane daha şirin. Dediğim gibi yakınlaşma olabilir ama çok farklı olur o yakınlaşma. Daha romantik olur daha sevecen olur. Sadece cinsellik amaçlı olmaz yani . Umarım aynı hataları bir daha yapmazsin
Sevişme olayında değil benim ilahi adalet arayışım.Senden ciplak foto isteyen adamin seni sevdigine inandiysan gercekten safsin
Ilahi adalete gelececek olursak adam seni zorla yataga atmamis zorla gezmemis zorla eglenmemis
Karsilikli birseyler yasanmis ve bitmis
Ilahi adaleti olayim neresinde ariyorsunuz anlamadim
İntikam arayışında değilim. O bir anlık öfkeyle söylenmiş sözlerdi geçenki konumu diyorsanız.Ben sizde ki bu intikam azmini çözemedim ?
Adam sizi 3 çocukla ortada mı bıraktı ?!
Seviyorum demiş ama sevmiyormuş.
Ee zaten sende sevmiyordun.
Neyin derdindesin ?
Bazı Türk kadınları olarak cımbızla seçip oradaki sevişme sözcüğünü alıyorsunuz bravo.İlahi adaletlik bir durumunuz yok.
"Ne istediysem öyle oldu" deme cesaretini kendinizde bulmanızı dilerim.
Teşekkür ederim. Evet hayat devam ediyor. Harika bir yerde çalışıyorum, deli gibi yoruluyorum ama aklım ve bedenim meşgul oluyor. Harika iş arkadaşlarım var. Her şey daha da güzel olacak biliyorum. Kalp kırıklığımda geçecek. İnsanların anneleri, babaları ölüyor. Onlar dayanıyor. Benimki de bir şey mi?Bir hata yapmışsınız. Bundan sonra bu adama sakın inanıp hata üstüne hata eklemeyin. Dönün bu yoldan. Sevilecek birsuru güzel adam varken, böyle bir şerefsizle kalbinizi daha fazla yormayın..
Hayat herşeye rağmen devam ediyor. Daha güzel bir hayat diliyorum sizin için..
Diğer konunuzu bilmiyorumİntikam arayışında değilim. O bir anlık öfkeyle söylenmiş sözlerdi geçenki konumu diyorsanız.
Kalbimi kırdı, sevmediği halde seviyorum dedi.
Siz kalp kırmayı belki küçümsüyor olabilirsiniz ama kalp kırmak Kabe yıkmak gibidir derler, hiç duymamışsınız anlaşılan.
Bakın ben sevişme olayıyla ilgili bir şey demiyorum.Adam zaten ciplak fotograf isteyerek sizden ne oldugunu , ne istedigini belli etmis. Hala bana sevisme odakli bir iliski istedigini soyleseydi diyorsunuz. Eee adam zaten fotograf isteyerek soylemis. Siz anlamazliktan gelmissiniz.
Kusura bakmayın da adam tecavüz etmemiş, zorla birlikte olmamis.Bile isteye birlikte olmussunuz.
Kendiniz etmiş kendiniz bulmuşsunuz.
Ablacım beğenmediysen yorum yapmazsın. Kafana silah dayamadılar ya konuya bak, yorum yap diye.Off ne arabesk!
Ben de diyorum ki senden ciplak foto isteyen adamin seni seviyorum demesine nasil inanirsin?Sevişme olayında değil benim ilahi adalet arayışım.
Bir insanı seni seviyorum deyip kandırmak bence aşağılıkça bir şey.
Haklısınız diyorum zaten benim salaklığım. Ama bu yine de onun karaktersiz olduğu gerçeğini değiştirmiyor.Ben de diyorum ki senden ciplak foto isteyen adamin seni seviyorum demesine nasil inanirsin?
Bazı Türk kadınları olarak cımbızla seçip oradaki sevişme sözcüğünü alıyorsunuz bravo.
Benim kalbimi kıran sevmediği halde seviyorum demesi.
Bakın ben sevişme olayıyla ilgili bir şey demiyorum.
Sevmediği halde seviyorum dedi.
Ne gereği vardı? Belki size yapılsaydı böyle bir durum benim gibi hissetmezdiniz. Ama üzüldüm, kalbim kırıldı. Kabul ediyorum benim salaklığım ama bu onun karaktersiz olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Ne alakası var?
Türk kadını olmakla ne alaka?
İster sevişin ister sevişmeyin beni ilgilendirmiyor.
Hatta şu millet sevişse ülkece rahatlasak diyorum.
Yani sevişme kısmına siz takmışsınız ben değil.
Sevmediği halde seviyorum diyen adamımsı bir tek size mi denk geldi sanıyorsunuz?
Seçimlerizi yaparken kimse kafanıza silah dayamıyor.
Kendi rızanızla verdiğiniz kararları kandırıldım diyen sizsiniz.
Kendinize itiraf edin kabullenin rahatlayın.