İlahi Adalet Diye Bir Şey Var Mı?

Bana çok klişe lafları etti.
Bu bir ihtiyaçmış. Zor duruyormuş. Başkasına mı gitseymiş. Bunları yediğime inanamıyorum.

Sevişme olayında değil benim ilahi adalet arayışım.
Bir insanı seni seviyorum deyip kandırmak bence aşağılıkça bir şey.

Ben sizde ki bu intikam azmini çözemedim ?
Adam sizi 3 çocukla ortada mı bıraktı ?!
Seviyorum demiş ama sevmiyormuş.
Ee zaten sende sevmiyordun.
Neyin derdindesin ?
İntikam arayışında değilim. O bir anlık öfkeyle söylenmiş sözlerdi geçenki konumu diyorsanız.
Kalbimi kırdı, sevmediği halde seviyorum dedi.
Siz kalp kırmayı belki küçümsüyor olabilirsiniz ama kalp kırmak Kabe yıkmak gibidir derler, hiç duymamışsınız anlaşılan.

Bir hata yapmışsınız. Bundan sonra bu adama sakın inanıp hata üstüne hata eklemeyin. Dönün bu yoldan. Sevilecek birsuru güzel adam varken, böyle bir şerefsizle kalbinizi daha fazla yormayın..
Hayat herşeye rağmen devam ediyor. Daha güzel bir hayat diliyorum sizin için..

Teşekkür ederim. Evet hayat devam ediyor. Harika bir yerde çalışıyorum, deli gibi yoruluyorum ama aklım ve bedenim meşgul oluyor. Harika iş arkadaşlarım var. Her şey daha da güzel olacak biliyorum. Kalp kırıklığımda geçecek. İnsanların anneleri, babaları ölüyor. Onlar dayanıyor. Benimki de bir şey mi?

Adam zaten ciplak fotograf isteyerek sizden ne oldugunu , ne istedigini belli etmis. Hala bana sevisme odakli bir iliski istedigini soyleseydi diyorsunuz. Eee adam zaten fotograf isteyerek soylemis. Siz anlamazliktan gelmissiniz.

Kusura bakmayın da adam tecavüz etmemiş, zorla birlikte olmamis.Bile isteye birlikte olmussunuz.
Kendiniz etmiş kendiniz bulmuşsunuz.

Diğer konunuzu bilmiyorum
Üye takip etmiyorum

Seviyorum dese ne değişecekti.
Adam sizin zayıf noktanızı bulmuş oradan yürümüş işte

Bakın ben sevişme olayıyla ilgili bir şey demiyorum.
Sevmediği halde seviyorum dedi.
Ne gereği vardı? Belki size yapılsaydı böyle bir durum benim gibi hissetmezdiniz. Ama üzüldüm, kalbim kırıldı. Kabul ediyorum benim salaklığım ama bu onun karaktersiz olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Bazı Türk kadınları olarak cımbızla seçip oradaki sevişme sözcüğünü alıyorsunuz bravo.
Benim kalbimi kıran sevmediği halde seviyorum demesi.

Ne alakası var?

Türk kadını olmakla ne alaka?

İster sevişin ister sevişmeyin beni ilgilendirmiyor.

Hatta şu millet sevişse ülkece rahatlasak diyorum.

Yani sevişme kısmına siz takmışsınız ben değil.

Sevmediği halde seviyorum diyen adamımsı bir tek size mi denk geldi sanıyorsunuz?

Seçimlerizi yaparken kimse kafanıza silah dayamıyor.

Kendi rızanızla verdiğiniz kararlar için kandırıldım diyen sizsiniz.

Kendinize itiraf edin, kabullenin, rahatlayın.

Evet adam karaktersiz ama sevgili Anne Boleyn, adam yalan soylediginde sen gercekten kandin mi? Sen kanmadin, yalan oldugunu sen o zaman da biliyordun zaten. Bile isteye yalanina inanmis gibi yapmissin, sevdiginden dolayi. herkes sevince aptalliklar yapiyor, ben de farkli turlu salakliklar yaptim. Muhendisim, PhD terkim, sence cucukbeyinli bir herif beni kandirabilir mi? Tabi ki hayir ama insan sevince umut ediyor iste, sen de aynini yapmissin, kendini affet artik. Sevmissin, umut etmissin, sadece gercegi kabul edemiyorsun adam sevmiyor. Sevdigin icin elinden geleni yapmissin, savasmissin, olmadiysa da artik yapack bir seyin yok cunku sen elinden geleni yaptin. Kendini affet gitsin.

Eh cok alaka, onceki konuda da bu konuda da yorumlarin %90i evlenmeden cinsellik yasamissin oh olsun seklinde.

İlahi adalet dediğiniz her olayda olmuyor.önceden de yorum yaptım ve fikrim değişti.haksızlık yapılırsa var öyle bişey.siz bile isteye öyle davranmışsınız.Allah karışınıza çıkarmış gercek yüzünü,hala ısrarla vazgeçmiyor aynı şeyleri söyleyip duruyorsunuz.daha önceden de konunuzu hatırlıyorum.siz ders almadikca daha da yaşarsıniz böyle,kullanır sizi bol bol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…