- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Haklısınız.Kesinlikle ben eski erkek arkadaşınızı savunmuyorum zaten. Ama siz de bile bile lades demissiniz.
Peki hanımefendi öyle. Sizde egonuzu tatmin ettiyseniz, içinizdeki zehri akıttıysanız sahneden alalım sizi.Kac yasindasin ?? Gercekten uzaydan gelmis gibisin , dunyada tonla boype insan var adam sevismek istemis , bunun icinde sana olmayan askini ilan etmis sende yemissin , yemeyecektin bu numarayi
Dunya kuruldugundan beri var boyle adamlar ve kadinlar , bu kadar abarticak ne var bunda ?
Ayrifa ilk yorumumu anlamamissin bile
Bu adam seni sevmemis , sevismek icin seviyorum demis
Aradaki farki da cogu kadin anlardi ama sen anlamamissin
13 yasinda falan misin ? Cidden yazilan hicbir yorumu anlamiyorsun
Ben cidden supheleniyorum senin kucuk bir cocuk oldugundan , bir kadin senin gibi dusunmez ve tepki vermez
Teşekkür ederim güzel yorumunuz için. Keşke herkes sizler gibi olsa.
Teyzem hep kadın kadının kurdudur derdi de bu foruma gelen kadar anlamazdım bunu. Bilhassa canımı acıtmaya yönelik yapılmış yorumlar vs..
Huzurluyum, mutluyum. Bugün terasta otururken fark ettim. Bu adam ve onunla olan ilişki beni daha beter üzecekti. İyi ki bitmiş. Daha çok gencim. Hayat yeni başlıyor benim için.
Aynen öyle. Olan olmus artık. Önemli olan aynı duruma bir daha kendinizi dusurmemeniz ve yolunuza bakmanız.Haklısınız.
Ne diyeyim? Yaşanması gerekiyormuş yaşandı bitti. Önemli olan gerekli dersi alıp, bir daha aynı hatayı yapmamak üzere hayatıma devam etmek.
Sence insan sabah huzurlu hissedip ,akşam içine hüzün çökemez mi? İnsanlar farklı duygular hissedebiliyor. 2 gün önce olmuş bir şeyi nasıl zınk diye atlatayım, unutayım acaba?O zaman neden konu acip duruyorsun bizi cildirtmak icin mi?
Huzurlu ve mitlu insan neden gelip buraya bu konulari acar?
Teşekkürler yorumunuz için.Aynen öyle. Olan olmus artık. Önemli olan aynı duruma bir daha kendinizi dusurmemeniz ve yolunuza bakmanız.
Zehirle ne alakasi var , tanimiyorum seni , ama bir kadinin bu hale gelmesini de kabullenemiyorumPeki hanımefendi öyle. Sizde egonuzu tatmin ettiyseniz, içinizdeki zehri akıttıysanız sahneden alalım sizi.
Acaba insanların hayatlarını, ne yaşadığını biliyor musunuz da böyle canımı yakabilecek yorumlar yapmaktan çekinmiyorsunuz?Zehirle ne alakasi var , tanimiyorum seni , ama bir kadinin bu hale gelmesini de kabullenemiyorum
Azicik guclu olun ya , cidden yani ne bu hal
Senin ilk konularini da hatirliyorum
O zaman sevistim bitti sevmiyorum vs diyordun , bak o konun daha kabul edilebilirdi , sadece seks icin de beraber olabilirsin biriyle ama su actigin son konular sacmaliktan baska birsey degil
Bi aklini basina al ve oku tek tek hepsini , bir kadin icin ne kadar aciz bir durum
Bak ablacim , senin iki kati yasindayim, senin yasindan fazla adam girmistir hayatimaAcaba insanların hayatlarını, ne yaşadığını biliyor musunuz da böyle canımı yakabilecek yorumlar yapmaktan çekinmiyorsunuz?
Saçma geliyorsa yorum yapmayabilirsiniz de dediğim gibi.
Geçenki konumdan bahsediyorsanız bir anlık öfkeyle söylenmiş sözlerdi.Bak ablacim , senin iki kati yasindayim, senin yasindan fazla adam girmistir hayatima
Bu yorumlari canin acisin , gozun acilsin diye yapiyorum
Duygu sonurusu yapip da dunyada ne acilar var demeyecegim , hic sevmem bu muhabeti cunku herkesin acisi kendinedir
Burada acilmis yuzlerce konu bulabilirsin , cok sevdim asik oldum sevistim ve beni terk etti diye , o konularin buyuk cogunda erkege sovup sayilir ama senin konunda farkindaysan herkes senin ustune geliyor
Bir dur dusun neden diye , konu sevismis olman degil , konu saplanti haline getirmis olman
Acin inandirici gelmiyor cunku intikam , ilahi adalet vs vs hirsini alamamis bir kadin gibi duruyorsun anlattiklarinla
Bende sana diyorum ki , birak bunu , karsina karaktersiz bir adam cikmis sende bile bile oyununa dusmussun , dusmemen gerekirdi dusmussun
Kalk artik umursama ve hayatina devam et
Sizin durumunuz ilahi adaletlik değil.Aslında bazı detayları atladığım için her konumda(bu durumumla ilgili) hep yanlış anlaşıldım.
Kısaca özetleyecek olursam;
Bir kafedeki çalışana aşık oldum. Ona hislerimi açıkladıktan sonra ona çıplak fotoğraf göndermez isem hiç bir şekilde buluşamayacağımızı söyledi.
Bunu duyar duymaz öyle kızdım ki gururum ağır bastı, ondan vazgeçtim. Acımdan öldüm ama yinede iletişim kurmadım. 1,5 ay kadar sonra hayatımdaki her şey ters gitmeye başlayınca ne kaybederim ki deyip isteğini yerine getirdim.
Çıkmaya başladık, derken bir gün fazla yakınlaştık. Boynu mor eve gitti. Annesi benimle görüşmemesi için yemin ettirdi. Biz yine görüştük. Hatta birlikte olduk. İlk birlikte olduğumuz gün beni instagramda engelledi. Mesajlarıma yanıt vermedi. Sonra yine barıştık, ayrıldık...
Aslında şimdi fark ediyorum da bana öyle kaba, kötü davranmış ki birlikteyken. Ayrıldıktan 2 gün sonra yeni biriyle çıkmaya başlamış. Onu çok sevdiğini söyledi. Ama yine görüşürüz, konuşuruz demekten de ayrı durmadı. Yani sevişmek amaçlı..
Aslında şimdi dönüp bakınca onun beni hiç bir zaman sevmediğini, sadece lafta seviyorum dediğini anlıyorum. Ona aşık olduğumu biliyordu.
Anlayamıyorum ne gereği vardı böyle yapmasının? Bir insanı üzdüğünde insanın içi nasıl rahat eder? Neden bunları yaptığını düşünüyorum bulamıyorum. Gerçi tüm suçu ona atamam. Büyük çoğunluğu benim salaklığım. İzin vermeyebilirdim bana böyle davranmasına..
Onun bir daha yüzünü görmek, adını duymak istemiyorum. Yok böyle bir insan benim için yer yüzünde.
Yine de kalbimin yanında bir ateş yanıyor gibi hissediyorum. Bir gün o da beni mutsuz ettiği kadar mutsuz olur mu? İlahi adalet diye bir şey var mı?
Edit: Beni üzen sevmediği halde seviyorum demesi, benimle çıkması..
Bir insanı sevmediğiniz halde seni seviyorum demek kandırmaya, duygularıyla oynamaya girmiyor mu sizin nazarınızda?Sizin durumunuz ilahi adaletlik değil.
Fakat ilahi adalet tabi ki var.
Geçenki konumdan bahsediyorsanız bir anlık öfkeyle söylenmiş sözlerdi.
Hırs söz konusu değil. Sadece kalbim kırıldı. Kabul ediyorum benim salaklığım. Bile bile kendimi attım bu duruma. Bir umut, belki zannettiğim gibi değildir diye.
Öyle biri yok benim için dünyada. Diyorum ya kapımda yatsa dönüp bakmam.
Hayatıma devam ediyorum. İşimi çok seviyorum, ona tutunuyorum. Bugün düşündüm bile iyi ki olmamış bu ilişki diye.
Kalbimin kırıklığı da zamanla geçecektir mutlaka.
Ama eğer bir hakkım varsa helal etmiyorum o ayrı konu.
Teşekkür ederim.Hakkini helal etme elbette , yaptigi adice ve serefsizce , ama dunya onun gibilerle dolu
Onune bak ve dikkat et bir daha boylesine denk gelirsen ilk gunden vur tekmeyi
Kendini sev , hemde cok sev , o zaman karsina sana saygi duyacak ve sevecek adamlar cikacaktir
Dunyada iyi adamlarda var , onlari bulup cikarmak da senin isin
Tamam kk üyeleri çok atarlı ama sizde az değilsiniz bıktık valla polemik okumaktan offffBazı Türk kadınları olarak cımbızla seçip oradaki sevişme sözcüğünü alıyorsunuz bravo.
Benim kalbimi kıran sevmediği halde seviyorum demesi.
Eeeee ne yapalım şimdiBakın ben sevişme olayıyla ilgili bir şey demiyorum.
Sevmediği halde seviyorum dedi.
Ne gereği vardı? Belki size yapılsaydı böyle bir durum benim gibi hissetmezdiniz. Ama üzüldüm, kalbim kırıldı. Kabul ediyorum benim salaklığım ama bu onun karaktersiz olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Polemik?Tamam kk üyeleri çok atarlı ama sizde az değilsiniz bıktık valla polemik okumaktan offff
Sorun degilTeşekkür ederim.
Biraz önce de atarlandığım için kusura bakmayın.
Offf Kes sevişmekle ilgili bir yorumum varmı konundan çıkıyorum. ByeeeeePolemik?
Acaba ne yapmışım bu konumda, göremiyorum da..
Sırf adamla seviştim diye başıma gelenleri, yaşadıklarımı hak eden bir insana dönüştürüldüm. Oraya seviştiğimizi yazmasam eminim ki burası adama saydıranlarla dolup taşardı.