İlahi Adalet Diye Bir Şey Var Mı?

sorunun bu olsaydı çocuğu kullandım gözüyle bakardın.

Ne alaka?
Ben bile bile lades demiş olsam bile bu onun karaktersiz biri olduğunu değiştirmiyor.

Bence kullanılmadın. Kalbinde biliyordun.

Tehdit ettim dediğim mevzu kaç gün önceydi ve olayın üzerine sıcağı sıcağına öfkeli iken açtığım bir konuydu, söylediğim sözlerdi.
Anlıyorum, canınız acıyor ama yapmayın lütfen. Bizlere de kızmayın.
Adam sizinle ilk görüşme için bile; çıplak foto istemiş. Niyeti belliymiş.
Sizin bunu anlayabilecek zekanız var. Bunu yapan bir adam saf ve sevecen olur mu? Sonradan değişir mi? Gözünde sen büyütmüşsün, kötüyse de iyi yapmışsın. Adamın seni en başından kandırmasına gerek bile kalmamış ki..
Kendi kendini ateşe atmışsın. Şimdi de o da yanar mı diyorsun?
Bırak gitsin, düşünme artık..

Neden her şeyi sevişmeye bağlıyorsunuz?
Sevmediği halde seviyorum dediği için. Kalbimi kırdığı için.
İnanmasaydın !
Kusura bakma da benden çıplak fotoğraf isteyen adam isterse bileklerini kessin, beni sevdiğine inandıramaz. Adamın ne mal olduğu bu kadar belliyken kendini kandırmak senin seçimin olmuş. Ha hırsızın hiç mi suçu yok, var tabiki. Ama adam sana "merhaba ben evi soymaya geldim" demiş. Sende "buyur mücevherlerim yatağın altında" demişsin. Şimdi de "bu adam beni neden soydu" diye feryad ediyorsun. Durum bu yani.

Öyle de işte belki sandığım gibi değildir diye düşünerek daha doğrusu o %1 bile sayılmayan ufacık ihtimali umut ederek girdim bu işe. Diyorum büyük aptallık.
Bazen ufak bir umuda sarılırız. Bence sevilme ihtiyacı Sizinki. Ama daha bastan kendini belli eden adamdan kaç hemen. Böyle üzülme

En tehlikeli erkek tiplerinden biri bu cinsellik icin sevgi gibi duygulari kullanmaya calisanlar. Siz zaten hatanizi farkina varmissiniz, aptallik ettim diyorsunuz bu guzel bir sey. Bir daha boyle bir sey olursa kanmazsiniz. O adam da bir gun birinin duygularini kendi ihtiyaclari icin kullanmanin karsiligini gorur umarim. Ki gorur bence, ben inaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…