İkizlerle Yeni Hayat

A.selam cnm maşallah bebişlere:) bende avent kullanıyorum oda çok akışlı değiştirmeyi düşünüyorum,bizde 2,5 aylığız bir delik yetiyor artıyorda ama senin kullandığın akışı zorsa iki delik kullanabilirsin...

Hayırlı olsun bebişlerin cnm,avent iyi bir tercih olmadı bende çok akıyor ve alıştılar memeyi almıyolar sana tavsiyem dikkat et...

Nasıl yaptırdınız? Kelepçeli mı normal mı? Lokal anestezi mı aldılar? Bende ayrı olsalar diyorum ama bakalım

Hayırlı olsun bebekleriniz. Allah analı babalı büyütsün.

O halde gördüm derken nasıl. Zor mu oldu çok mu agliyorlar ateş oluyor mu siz ank. Misiniz ücretler nasıl oluyor ikiz indirimi var mı. Çok soru sordum bi de kaç ayliklar

twinrose bebek arabası ni ayrı ayrı mi almistin memnun musun hangi marka kullaniosun. Kizimdan kalma maclaren var baston puset diğerini de chicco liteway mi alsam maclaren alıp ikisi aynı mı olsa bilemedim

twinrose bebek arabası ni ayrı ayrı mi almistin memnun musun hangi marka kullaniosun. Kizimdan kalma maclaren var baston puset diğerini de chicco liteway mi alsam maclaren alıp ikisi aynı mı olsa bilemedim
Benimki travel sistem canım. Jolie aldık ebebekten. Memnunum ama ağır biraz. Bizde baston bakmaya başlayacağız. Önerilere açığım bende.

Bir kaç gündür iyiydik. Sanki her şey yoluna girer gibiydi. Dünden beri kızlarda bi haller var. Uyumak istemiyorlar, sürekli kucakta olmak istiyorlar, ağlıyorlar. Allahım sen bize sabır ver bugünlerde geçecek ama nasıl geçecek.

:-( aynen siz tek mi bakıyorsunuz kız kardeşim yanımda üniversiteye gidiyor bayramdan sonra ne yaparım bilmiyorum eşimde öğretmen

Zeytinyağı benimkilere de iyi geldi. Ama Vücuduna sürerken tereddüt ediyorum. Çok etkili olur mu cildi için?? Emilimi kolay mı? Tekrar yıkamak mı gerekir sürülen yerleri?

rahatlıkla sür bişey olmaz yıkamaa gerek kalmaz banyo öncesi aşına sürme sebebi nedeni konaklar rahat temizleniyor 30 yaşındaım ben bile zeytin yağı sürüyoma annem kardeşlerime hep öyle yaptı zararını görmedik

Hayırlı olsun bebişlerin. Benim bebeklerim de 29+4 te doğdular. 1 ay kuvözde kaldılar seninkiler gibi hiç bir sorun yoktu emme refleksini ve 2000 gr a gelmesini bekledik çıkmaları için. 1500 gramlardı doğduklarında. Seninkiler maşallah çok iyi. Tedirgin olman çok normal.annelik içgüdülerine güven bebeklerini tanıdıkça her şey rayına oturacak. Başlangıçta emzirme+ sağıp vereceksen sütünü kadehle beslemeyi öğren biberona alışmasınlar. Onlar hastanedeyken sık sık süt sağıp dondurucuya at ileride çok lazım oluyor

Kızlar bebişlerinize Nemlendirici olarak hangi kremi kullanıyorsunuz?
. Tatlım ben estetisyenim ve skinoloji eğitimi de aldım eğer çok kuruluk yoksa ciltlerinde hiç gerek yok en son duruladığın suya bir kaç damla zeytinyağı işi görür. Ne kadar bebek ürünü deselerde içlerinde bir çoğunun Zararlı kimyasal var

Sleepy ücretsiz numune diyor ya ondan geldi bana da.sevmedim.prima premium care çok güzel. Yumuşacık.onla normal prima kulkaniyorum yine de pisik oluo popo hafif kızario pisik dediğim bepantol suruorum ya da pudra ii gelio
Naçizane tavsiyem kesinlikle pudra kullanma özellikle erkek bebeklerde kısırlığa dahi yol açabiliyormuş. Ve başka riskleri de var.sık sık havalandırıp biraz da Zeytinyağı sürersen kızarıklık oluşmuyor. Bu kadın da her cilt problemine Zeytinyağı diyor diyeceksiniz ama gerçekten her derde deva içinde ki Omega sayesinde de cilt yenileyici yatıştırıcı özelliği var

Bence ne kadar zor emerlerse o kadar iyi koksy
Zeytinyağı benimkilere de iyi geldi. Ama Vücuduna sürerken tereddüt ediyorum. Çok etkili olur mu cildi için?? Emilimi kolay mı? Tekrar yıkamak mı gerekir sürülen yerleri?
Ben son durulama sularına 5 -6 damla katıyorum o da her banyoda değil hiç bir sorun olmaz kimyasal bir ürün kullanmaktan çok çok daha iyi

Büyüme atağı geçiriyor olabilirler mi yada diş ?

Kızlar delirmek üzereyim kuzularım mememden düşmüyorlar emzik niyetine de beni kullanıyorlar. Doymuyorlar mı acaba dedim 1 hafta arayla kg ölçümü yaptırdım 180 biri diğeri 170 gr almışlar. Bizim için haftada 150 gr yeterli dedi hemşire. Bu akşam artık yorgunluktan sütüm gitti mama vermek zorunda kaldım kıza. Mamada fena Kabızlık ve gaz yapıyor özellikle Oğluma. Ne yapacağımı şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…