A.selam cnm maşallah bebişlere:) bende avent kullanıyorum oda çok akışlı değiştirmeyi düşünüyorum,bizde 2,5 aylığız bir delik yetiyor artıyorda ama senin kullandığın akışı zorsa iki delik kullanabilirsin...Selam herkese bizim bugun 2. Ay kontrolumz vardi oglm 4500 kizim 4100 olmus masaallah doktr cok iyi bakmissiniz dedi cok sevindikben bebeklerime farkli biberonlar kullaniyorm avent dr browns ve wee baby ucunu karisk kullaniyorm hepsinde de iciyolar weebaby biraz hizli dr browns da yavas akitiyo bence en iyisi avent geliyo bana hala ilk emzikleri kullaniyorz tek delik 2 ayligiz erken mi acaba bi buyuge gecmek icin siz nezaman gectiniz
Hayırlı olsun bebişlerin cnm,avent iyi bir tercih olmadı bende çok akıyor ve alıştılar memeyi almıyolar sana tavsiyem dikkat et...Cumartesi ikizlerimi kucağıma aldım çok şükür beslenme için çok met edilen avent doğal akisli biberon aldık bazen hemen bitiyor bazense çocuklar kuvvetli bir şekilde cekmelirine rağmen bir türlü ağızlarına sut gitmiyor neyi yanlış yapıyorum anlamadum tutuşunu yanlış yapıyorum nedir anlamdim varmı benim gibi. Öyle bir problem yasayan
Nasıl yaptırdınız? Kelepçeli mı normal mı? Lokal anestezi mı aldılar? Bende ayrı olsalar diyorum ama bakalımBiz dün ikisşni aynı anda yaptırdık.biri başta biraz ağladı ama şimdi iyiler ikisi de. Bence beraber yapmak daha iyi çünkü birini öyle görünce ikincisine gücüm olmayabilirdi.ben de başta ayrı ayrı diyodum ama şimdi iyi ki beraber olmuşar diyorum.
Hayırlı olsun bebekleriniz. Allah analı babalı büyütsün.Cumartesi ikizlerimi kucağıma aldım çok şükür beslenme için çok met edilen avent doğal akisli biberon aldık bazen hemen bitiyor bazense çocuklar kuvvetli bir şekilde cekmelirine rağmen bir türlü ağızlarına sut gitmiyor neyi yanlış yapıyorum anlamadum tutuşunu yanlış yapıyorum nedir anlamdim varmı benim gibi. Öyle bir problem yasayan
O halde gördüm derken nasıl. Zor mu oldu çok mu agliyorlar ateş oluyor mu siz ank. Misiniz ücretler nasıl oluyor ikiz indirimi var mı. Çok soru sordum bi de kaç ayliklarBiz dün ikisşni aynı anda yaptırdık.biri başta biraz ağladı ama şimdi iyiler ikisi de. Bence beraber yapmak daha iyi çünkü birini öyle görünce ikincisine gücüm olmayabilirdi.ben de başta ayrı ayrı diyodum ama şimdi iyi ki beraber olmuşar diyorum.
Benimki travel sistem canım. Jolie aldık ebebekten. Memnunum ama ağır biraz. Bizde baston bakmaya başlayacağız. Önerilere açığım bende.twinrose bebek arabası ni ayrı ayrı mi almistin memnun musun hangi marka kullaniosun. Kizimdan kalma maclaren var baston puset diğerini de chicco liteway mi alsam maclaren alıp ikisi aynı mı olsa bilemedim
Saol hepimizinkini insallahHayırlı olsun bebekleriniz. Allah analı babalı büyütsün.
:-( aynen siz tek mi bakıyorsunuz kız kardeşim yanımda üniversiteye gidiyor bayramdan sonra ne yaparım bilmiyorum eşimde öğretmenBir kaç gündür iyiydik. Sanki her şey yoluna girer gibiydi. Dünden beri kızlarda bi haller var. Uyumak istemiyorlar, sürekli kucakta olmak istiyorlar, ağlıyorlar. Allahım sen bize sabır ver bugünlerde geçecek ama nasıl geçecek.
Zeytinyağı benimkilere de iyi geldi. Ama Vücuduna sürerken tereddüt ediyorum. Çok etkili olur mu cildi için?? Emilimi kolay mı? Tekrar yıkamak mı gerekir sürülen yerleri?
Benimde eşim öğretmen. Tek tesellim de o zaten. Sabahçı olacak bir aksilik çıkmazsa. Onun haricinde tek bakacağım. Allah hepimize kolaylık versin.:-( aynen siz tek mi bakıyorsunuz kız kardeşim yanımda üniversiteye gidiyor bayramdan sonra ne yaparım bilmiyorum eşimde öğretmen
Hayırlı olsun bebişlerin. Benim bebeklerim de 29+4 te doğdular. 1 ay kuvözde kaldılar seninkiler gibi hiç bir sorun yoktu emme refleksini ve 2000 gr a gelmesini bekledik çıkmaları için. 1500 gramlardı doğduklarında. Seninkiler maşallah çok iyi. Tedirgin olman çok normal.annelik içgüdülerine güven bebeklerini tanıdıkça her şey rayına oturacak. Başlangıçta emzirme+ sağıp vereceksen sütünü kadehle beslemeyi öğren biberona alışmasınlar. Onlar hastanedeyken sık sık süt sağıp dondurucuya at ileride çok lazım oluyorSlm herkese.. 23 ağustosta 30+2 haftalik ken rahmim tamamen açıldığı için doğum yaptım. Kızım 1960 gr oğlum 2040 gr doğdu. Bugün 17 gün oldu hala kuvezdeler. Çok şükür ikisinin de sağlık problemi yok.sadece haftaları küçük olduğu için emme refleksi çok gelişmemiş. Bu gün kızımı Emzirme ye başladım bi kaç güne çıkar dediler. Eve geldiğinde ne yapacağım hiç bilmiyorum.
. Tatlım ben estetisyenim ve skinoloji eğitimi de aldım eğer çok kuruluk yoksa ciltlerinde hiç gerek yok en son duruladığın suya bir kaç damla zeytinyağı işi görür. Ne kadar bebek ürünü deselerde içlerinde bir çoğunun Zararlı kimyasal varKızlar bebişlerinize Nemlendirici olarak hangi kremi kullanıyorsunuz?
Naçizane tavsiyem kesinlikle pudra kullanma özellikle erkek bebeklerde kısırlığa dahi yol açabiliyormuş. Ve başka riskleri de var.sık sık havalandırıp biraz da Zeytinyağı sürersen kızarıklık oluşmuyor. Bu kadın da her cilt problemine Zeytinyağı diyor diyeceksiniz amaSleepy ücretsiz numune diyor ya ondan geldi bana da.sevmedim.prima premium care çok güzel. Yumuşacık.onla normal prima kulkaniyorum yine de pisik oluo popo hafif kızario pisik dediğim bepantol suruorum ya da pudra ii gelio
Bence ne kadar zor emerlerse o kadar iyi koksyAynı dert bende de var.chicco nun kauçuk başlıklısıyla değiştirdim.06 aylık olan. Çok az geliyo yorulup ememiyolar.normalde100 içiyolarsa onunla 60 70 falan içiyolar.ben üzülüyorum bu sefer. Şimdi 2+ veya 4+ sını almayı düşünüyorum.inşllh dönerler memeye.
Ben son durulama sularına 5 -6 damla katıyorum o da her banyoda değil hiç bir sorun olmaz kimyasal bir ürün kullanmaktan çok çok daha iyiZeytinyağı benimkilere de iyi geldi. Ama Vücuduna sürerken tereddüt ediyorum. Çok etkili olur mu cildi için?? Emilimi kolay mı? Tekrar yıkamak mı gerekir sürülen yerleri?
Dr bana yarım saatte beslenmeleri bitmiş olsun demişti.Ne kadar sürede emiyorlar biberon veya memeyi? Emzirme sürelerini çok uzatmamak lazım diye duymuştum. Ortalama 15-20 dk sanırım. Az akıyorsa ne kadar sürede bitiyor emmesi? Veya bebek yorulup bırakıyor mu?
Büyüme atağı geçiriyor olabilirler mi yada diş ?Bir kaç gündür iyiydik. Sanki her şey yoluna girer gibiydi. Dünden beri kızlarda bi haller var. Uyumak istemiyorlar, sürekli kucakta olmak istiyorlar, ağlıyorlar. Allahım sen bize sabır ver bugünlerde geçecek ama nasıl geçecek.