İkizlerle Yeni Hayat

Maşallah onlara. Ek gıda tam bir stres bakalım biz ne yapacağız

Kimse cevap yazmadı

Kimse cevap yazmadı

Aynı dert bende de var.chicco nun kauçuk başlıklısıyla değiştirdim.06 aylık olan. Çok az geliyo yorulup ememiyolar.normalde100 içiyolarsa onunla 60 70 falan içiyolar.ben üzülüyorum bu sefer. Şimdi 2+ veya 4+ sını almayı düşünüyorum.inşllh dönerler memeye.

2+ - 4+ noluyor cnm delik sayısı mı?

Kimse cevap yazmadı
Ben yazmadım cunku kullanmadım dediğin biberonu. Benim buyuk oglum da cok gaz sancisi olmustu o nedenle ikizlere dr. Browns kullaniyorum. Gaza faydasi var Bence ama emzik kismi kucuk bu nedenle memeyide alir ken agizlarini kocaman açmıyorlar oda meme ucu problemine sebep oluyor. Elimle biraz açtırıyorum ben de. Gazım var ağlamaları cok kalmadı sanki ama Değiştirmeye korkuyorum biberonu cunku memeyi de biberonu alıyorlar degisiklik düzenimizi bozar belki. Evde 4-5 tane avent biberonun da var aslında uçlarına meme bası gibi bence.

Canım avent'in meme başı gibi ucu ama çok akışkan,hatta o kadar ki bazen biberonu diliyle yitiyorlar çekerken fışkırıyor çocukların yüzü gözü mama oluyor o kadar fazla geliyor yani, ben biraz zorlansınlar istiyorum,netten alıcam ama onuda nasıl alıcam... 0-3 mü 3-6 ay mı birde akışı orta var birde normal bilemedim...

Kimse cevap yazmadı
Dr browns kullandım ama başlığı prematüre başlık ti zor akiyor yani. Zamanla içe içe delik büyüdü sanırım baya kolay akio artık. Zaten 2 si aynı agliyorlar ediyor emziremiyordum şimdi pek emmiyor lar süt de az geliyor mama içiyorlar genelde süt de sagip veriyorum.
Benim yardimci nin 8k8zleri var masallh çok ıiler mamayla büyümüş ler onları görüp teselli buluorum

Benimkilerde bebedor. Orta akış. Baştan beri onları kullanıyorum. Bence biberona alışma olayı biraz bebekle alakalı. Bazı şeylerin önüne Geçmek mümkün olmuyor.
Medela calma dan alsam dedim ama heryerde kolay kolay olmuyor netten sipariş vermek gerek bi de ağız kısmı çok uzun benimkiler e kusma gelir sevmezler gibi geldi 80 tl civarı fiyati. Av ent anne göğsü gibi olan var çok alio cidden kızimda alıp kullanamam7stim

Bebeğini ankarada sünnet ettiren var mı

Kime gitmek gerekir acaba bu konuda ii

Birde 1 hafta arayla mi yaptirsan ikisi aynı anda zor mu olur

Ona da iyi diyorlar,medela burda da zor bulunuyor netten sipariş versem kaç aylık birde akışkanlığı ne olacak bilemedim,benimde başından beri sütüm yoktu hep mama yiyorlar daha yeni yeni geliyor gibi, o yüzden emmeleri lazım ama işte kolaya alışınca emmiyolar tabi

Benimkilerde bebedor. Orta akış. Baştan beri onları kullanıyorum. Bence biberona alışma olayı biraz bebekle alakalı. Bazı şeylerin önüne Geçmek mümkün olmuyor.
Oda doğru ama avent bayağı akışkan damlıyo resmen,aslında memeyi reddetmiyorlar süt bol olsa emecekler ama hayırlısı artık...

Selam herkese bizim bugun 2. Ay kontrolumz vardi oglm 4500 kizim 4100 olmus masaallah doktr cok iyi bakmissiniz dedi cok sevindik ben bebeklerime farkli biberonlar kullaniyorm avent dr browns ve wee baby ucunu karisk kullaniyorm hepsinde de iciyolar weebaby biraz hizli dr browns da yavas akitiyo bence en iyisi avent geliyo bana hala ilk emzikleri kullaniyorz tek delik 2 ayligiz erken mi acaba bi buyuge gecmek icin siz nezaman gectiniz

hanımlar bebişlerin başındaki konak için banyo öncesi başına zeytin yağı sürüp bir süre bekleyin banyo yağın banyo sonrası zeytin yağı ile vicuduna pamukla sürün rahatlarlar özellikle boyun ense bölgesine

Zeytinyağı benimkilere de iyi geldi. Ama Vücuduna sürerken tereddüt ediyorum. Çok etkili olur mu cildi için?? Emilimi kolay mı? Tekrar yıkamak mı gerekir sürülen yerleri?

Ne kadar sürede emiyorlar biberon veya memeyi? Emzirme sürelerini çok uzatmamak lazım diye duymuştum. Ortalama 15-20 dk sanırım. Az akıyorsa ne kadar sürede bitiyor emmesi? Veya bebek yorulup bırakıyor mu?

Bebeğini ankarada sünnet ettiren var mı

Kime gitmek gerekir acaba bu konuda ii

Birde 1 hafta arayla mi yaptirsan ikisi aynı anda zor mu olur

Biz dün ikisşni aynı anda yaptırdık.biri başta biraz ağladı ama şimdi iyiler ikisi de. Bence beraber yapmak daha iyi çünkü birini öyle görünce ikincisine gücüm olmayabilirdi.ben de başta ayrı ayrı diyodum ama şimdi iyi ki beraber olmuşar diyorum.

Cumartesi ikizlerimi kucağıma aldım çok şükür beslenme için çok met edilen avent doğal akisli biberon aldık bazen hemen bitiyor bazense çocuklar kuvvetli bir şekilde cekmelirine rağmen bir türlü ağızlarına sut gitmiyor neyi yanlış yapıyorum anlamadum tutuşunu yanlış yapıyorum nedir anlamdim varmı benim gibi. Öyle bir problem yasayan

Ne kadar sürede emiyorlar biberon veya memeyi? Emzirme sürelerini çok uzatmamak lazım diye duymuştum. Ortalama 15-20 dk sanırım. Az akıyorsa ne kadar sürede bitiyor emmesi? Veya bebek yorulup bırakıyor mu?
Yani 90-100 luk mamayi en fazla 20dkda yiyolar gecmiyo yirmiyi avent de daha cabuk bitiyo sutum az oldugu icin beni cok az emiyolar en fazla 5dk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…