Molfix,canbebe hiç denemedik sadece huggies denedik o da güzeldi ama 2 numarası nasıl olur bilemedik,artık bi tane denemek için alırız pişik olmasın ve dar olmasında marka önemli değil zatenBenim yıllar önceki tecrübem şu, iyi marka olduğunu düşündüğüm için prima odaklı gittim ama aynı sızdırma durumu bizde de oldu. Ben molfix ve canbebe denedim bez olarak çok daha iyi performans aldım. Bezden memnun değilseniz marka değiştirip başka markalara şans vermek de iyi oluyor.
Hımm maşallah fıstıklara 4 e geçmişler:) bizimkilerin lastikleri sıkıyor gibi zaten kızların biri diğerine göre minyon,birde o var bir büyüğü diğerine nasıl olur bilemedim...artık deneye deneye öğreniriz yapacak bişey yokBen hiç aralıklara takılmadım. Bizimkilerin durumuna göre hareket ettim. Bacaklarında lastik izleri çıkmaya başladığında bezin numarasını değiştim. Ama tabi rahatsız edecek boyutta olmalı. Benimkiler 3,5 aylık 1 aya yakın 4 numara(7-18kg) kullanıyorum. Halbuki daha 7 kilo bile değiller:)) herhangi bir sızdırmada olmadı. Molfix kullanıyorum gittigidiyor dan 320 adet bezi(8*40) 125TL ye aldık. Sonuçta ikiz Bakıyoruz Boşa masrafa gerek yok. Tabi bez bizimkilere pişik yapmadı. Kimi bebeğe o marka bez yaramayabilir. Birde artık bende gece bez değiştirmiyorum Böylece bezler daha uzun gidiyor.
Molfix,canbebe hiç denemedik sadece huggies denedik o da güzeldi ama 2 numarası nasıl olur bilemedik,artık bi tane denemek için alırız pişik olmasın ve dar olmasında marka önemli değil zaten
Kalın,ince bez nasıl oluyor cnm?anne değilim komşumdan biliyorum bezleri kalın değil ince alın çünkü bacaklada eğrilik yapıyomuş
Bizimkilerinde Arasında 200-300 gr var ikisine farklı bez kullanmakta zor ama büyük gelirse el mecbur öyle olacak.Hımm maşallah fıstıklara 4 e geçmişler:) bizimkilerin lastikleri sıkıyor gibi zaten kızların biri diğerine göre minyon,birde o var bir büyüğü diğerine nasıl olur bilemedim...artık deneye deneye öğreniriz yapacak bişey yok
Ben losyon kullanıyorum cnm onuda her zaman değil,ekstra bişey almadımKızlar bebişlerinize Nemlendirici olarak hangi kremi kullanıyorsunuz?
Kalın,ince bez nasıl oluyor cnm?
Saçlarındaki konakları hallettik sayılır ama alınları pütürlü. Elletmiyorlarda temizleyeyim. Çok Canları kıymetli:))Ben losyon kullanıyorum cnm onuda her zaman değil,ekstra bişey almadım
Mamayı reddedip ellerini ağzınamı sokuyorlar? Benimkilerinde elleri ağızlarında. Sudukları akıyor sürekli. Bu dönemde normal dediler. Yeme alıştırmalarına başlamışsın. Doktorun mu önerdi?Kizlar yazamiyorum kac gundur benim bebisler 5 gun sonra 5 ayi dolduracaklar geceleri vermek icin tahilli mama alsammiki veren varmi aranizda milupanin tahilli tok tutan mamalari varya, birde bu gunlerde 120 cc mmayi bile zar zor iciyolar eller hep agizda yakinda disler gelicek sanirim , gun icindede 5-6 cay kasigi meyve sularindan veriyorum
Slm herkese.. 23 ağustosta 30+2 haftalik ken rahmim tamamen açıldığı için doğum yaptım. Kızım 1960 gr oğlum 2040 gr doğdu. Bugün 17 gün oldu hala kuvezdeler. Çok şükür ikisinin de sağlık problemi yok.sadece haftaları küçük olduğu için emme refleksi çok gelişmemiş. Bu gün kızımı Emzirme ye başladım bi kaç güne çıkar dediler. Eve geldiğinde ne yapacağım hiç bilmiyorum.
Prima ince mesela. Biz bikere huggies in erkeklere özel olanını aldık. Bez kendiliğinden kalındı. Azıcık idrar yapsa da çok yapmış gibi şişiyodu.bidaha da almadık.primaya devam ediyoruz. Bizde sızıntı yapmadı hiç.Kalın,ince bez nasıl oluyor cnm?
Saçlarındaki konakları hallettik sayılır ama alınları pütürlü. Elletmiyorlarda temizleyeyim. Çok Canları kıymetli:))
Saçlarındaki konakları hallettik sayılır ama alınları pütürlü. Elletmiyorlarda temizleyeyim. Çok Canları kıymetli:))
Bizde prima kullanıyoruz ma onunda çeşitleri var inceli kalınlı,mesela premium care çok ince değil,mavi olanı ince hatta naylon gibi,onun 1 numarası bize gelmişti hafif pişik yapmıştı,bizde onu unutup 2 numarasını denemek için aldık yine pişik yapmaz inşallah,iyi olmazsa ya premium'un 2 numarasını yada huggies in 2 numarasını alıcazPrima ince mesela. Biz bikere huggies in erkeklere özel olanını aldık. Bez kendiliğinden kalındı. Azıcık idrar yapsa da çok yapmış gibi şişiyodu.bidaha da almadık.primaya devam ediyoruz. Bizde sızıntı yapmadı hiç.
biberon agizdan ciktigi an eller agizda sonrada diliyle ittirip icmiyolar 4 aylikken kontrole goturdugumuzde dr gunde 1-2 kasik meyvelerin suyundan ver demisti hergun veriyorum bende uzum suyunu cok seviyolar sapirti gidiyo vallahi :) ek gidaya 1 ay kaldi nasil olacak bakalimMamayı reddedip ellerini ağzınamı sokuyorlar? Benimkilerinde elleri ağızlarında. Sudukları akıyor sürekli. Bu dönemde normal dediler. Yeme alıştırmalarına başlamışsın. Doktorun mu önerdi?