Sanırım atak geçiriyorlar. Atak zamanları kucaktan inmek istemezlermiş.Büyüme atağı geçiriyor olabilirler mi yada diş ?
Memede uyudukları oluyor mu? Kilo alımları gayet iyi. Benimkilerde doyduklarını bilmiyorlar sanki. Ne kadar versem içiyorlar. Az verirsem ağlıyorlar.Kızlar delirmek üzereyim kuzularım mememden düşmüyorlar emzik niyetine de beni kullanıyorlar. Doymuyorlar mı acaba dedim 1 hafta arayla kg ölçümü yaptırdım 180 biri diğeri 170 gr almışlar. Bizim için haftada 150 gr yeterli dedi hemşire. Bu akşam artık yorgunluktan sütüm gitti mama vermek zorunda kaldım kıza. Mamada fena Kabızlık ve gaz yapıyor özellikle Oğluma. Ne yapacağımı şaşırdım
Bebekler in ne kadarlık.Kızlar delirmek üzereyim kuzularım mememden düşmüyorlar emzik niyetine de beni kullanıyorlar. Doymuyorlar mı acaba dedim 1 hafta arayla kg ölçümü yaptırdım 180 biri diğeri 170 gr almışlar. Bizim için haftada 150 gr yeterli dedi hemşire. Bu akşam artık yorgunluktan sütüm gitti mama vermek zorunda kaldım kıza. Mamada fena Kabızlık ve gaz yapıyor özellikle Oğluma. Ne yapacağımı şaşırdım
:) o halde gördüm derken yani pipilrri kıpkırmızıydı.bi de kenarları kanlıydı.hafif de şişmişti.ben bezini açtım hemen geri kapattım bakamadım.bi kerede atlatmak iyi oldu benim adıma.biri odaya gelince çok ağladı. O kadar ağladı ki yorgunluktan uyuyup uzun süre uyanmadı.o da iyi oldu.uyandığında daha iyiydi.diğeri hiç ağlamadı desem yeri.ben konyadayım.ikisini 600e yaptırdık.ateş hiç olmadı.bebişlerimiz 4 aylık.düzeltilmiş 2 buçuk.bizim hastanede ikiz indirimi yoktu.ama hemen iyileşiyolar.ilk gün biraz stresli.sonrasında hiçbişey yokmuş gibi.naçizane tavsiyem operasyon öncesi karınları tok olsun.benim ağlayan oğlum emmedi ağlamaktan.sonra uzun süre aç aç uyudu.ona üzüldüm ben de.inşllh kolaylıkla atlatırsınız siz de.allahım şifa versin.O halde gördüm derken nasıl. Zor mu oldu çok mu agliyorlar ateş oluyor mu siz ank. Misiniz ücretler nasıl oluyor ikiz indirimi var mı. Çok soru sordum bi de kaç ayliklar
Nasıl yaptırdınız? Kelepçeli mı normal mı? Lokal anestezi mı aldılar? Bende ayrı olsalar diyorum ama bakalım
Bakalım atak sonrası ne tür bir güzelliklerle karşılaşacaksın annesiSanırım atak geçiriyorlar. Atak zamanları kucaktan inmek istemezlermiş.
Özellikle gece uykularına hep memede geçiyoruz. Dün kıza mama verdikten sonra bile boş memeyi emmeden uyumadı. Geçen ay sağıp veriyor sonra da sık sık emziriyordum 2200 erkek 1700 kız almıştı bu aldıkları bana çok az geldi üzüldüm eşimden azarı işittimMemede uyudukları oluyor mu? Kilo alımları gayet iyi. Benimkilerde doyduklarını bilmiyorlar sanki. Ne kadar versem içiyorlar. Az verirsem ağlıyorlar.
2200-1700 1 aylık kilo alımları için fazla değil mi? Aylık 600-1000 arası idealdir canım. Bizimkiler de arada memeye takıyorlar. Ve şu sıralar acayip bir parmak emme durumu var. Ellerini çekince Çığlık atıyorlar :))Özellikle gece uykularına hep memede geçiyoruz. Dün kıza mama verdikten sonra bile boş memeyi emmeden uyumadı. Geçen ay sağıp veriyor sonra da sık sık emziriyordum 2200 erkek 1700 kız almıştı bu aldıkları bana çok az geldi üzüldüm eşimden azarı işittim
ağlamalarının volümü yükselmişBakalım atak sonrası ne tür bir güzelliklerle karşılaşacaksın annesi
Kakalarını kaç günde bir yapıyorlar ve kıvamı nasıl? Similac bizde kullanıyoruz Demir damlasıda var. 3-4 günde bir yapıyorlar kaka.Bebekler in ne kadarlık.
Bizimkilerin boyunlarinin altı çok pişmiş kızarmış orayı pudraliyorum ii geliyor kV aldırdı ii olur die. Popo ya da suruodum sürmeyi m o zaman.
Mama smilac kullaniyorum kabiz oldular belki de demir damla kullanıyorum ondandir
Tatlım boyun altına da akciğerlerine kaçıp solunum yolu problemlerine yol Açıyor biliyorum Amerika da falan yasaklandı kanserojen olduğu için.ben böyle biliyorum eski bilgilerim internetten bir bak istersen.Mısır nişastası kullanabilirsin pudra yerine. Ben hipp combiotic almıştım Kabızlık yapmasın diye dün ilk kez kullandım bakalım ne olacak.ben Demir vermiyorumBebekler in ne kadarlık.
Bizimkilerin boyunlarinin altı çok pişmiş kızarmış orayı pudraliyorum ii geliyor kV aldırdı ii olur die. Popo ya da suruodum sürmeyi m o zaman.
Mama smilac kullaniyorum kabiz oldular belki de demir damla kullanıyorum ondandir
kıyamam onlara kuzular düzelirler annesi merak etme ben bu ağlamaları her gün yaşıyorum ikisi de kolik.2200-1700 1 aylık kilo alımları için fazla değil mi? Aylık 600-a 1000 arası idealdir canım. Bizimkiler de arada memeye takıyorlar. Ve şu sıralar acayip bir parmak emme durumu var. Ellerini çekince Çığlık atıyorlar :))
Biliyorum ama prematüreydi benimkiler ele avuca gelmeleri çok Hoşuma gitmişti neyse bu ay normal alıma döndükDiş çıkarıyor olmasınlar baktın mı damaklarına ?
ağlamalarının volümü yükselmişumarım iyiye doğru bir Gidiş olur.
Benimkilerin kolik aĞlaması değil canım. Bildiğin senin dediğin değil benim dediğim olacak ağlaması. Birde gece uyanmıyorsa bende uyandırmıyorum artık. 5 gibi uyanıyorlar ama bu seferde uykuları açılıyor:)kıyamam onlara kuzular düzelirler annesi merak etme ben bu ağlamaları her gün yaşıyorum ikisi de kolik.
Pudra ve bebeyağı için bende çok olumlu şeyler duymadım.Tatlım boyun altına da akciğerlerine kaçıp solunum yolu problemlerine yol Açıyor biliyorum Amerika da falan yasaklandı kanserojen olduğu için.ben böyle biliyorum eski bilgilerim internetten bir bak istersen.Mısır nişastası kullanabilirsin pudra yerine. Ben hipp combiotic almıştım Kabızlık yapmasın diye dün ilk kez kullandım bakalım ne olacak.ben Demir vermiyorum
Biz bebeyagi kullanıyoruz banyo sonrası. Kullanayalım mı? Zeytin yağı mı kullanıyorsunuz?Pudra ve bebeyağı için bende çok olumlu şeyler duymadım.
Bu kilo alımları cok fazla degil mı? Acaba cok düşük kilolu doğdular da arayı mı kapatıyorlar. Benimkiler ikinci ay 1500 almışlardı Dr. Fazla oldugunu, Yag hücre sayısını arttirilmamasi gerektiğini söyledi. Mama sayımızı 4 defadan 3 e düşürdük sonraki ay 1er kilo aldılar. Yag hücrelerinin sayısı iki yasa kadar artıyor sonra sabit kalıyormuş, bir Yag hücresi ilk halinin 500 katına kadar genisleyebilirmis, yani ne kadar az Yag hücresi olursa cocuklarımızın obez olma ihtimali düşüyor.Özellikle gece uykularına hep memede geçiyoruz. Dün kıza mama verdikten sonra bile boş memeyi emmeden uyumadı. Geçen ay sağıp veriyor sonra da sık sık emziriyordum 2200 erkek 1700 kız almıştı bu aldıkları bana çok az geldi üzüldüm eşimden azarı işittim
Annesi kocaman kız olmuşlar artık kendi kararlarını vermek istiyorlar yerim onları ben yaBenimkilerin kolik aĞlaması değil canım. Bildiğin senin dediğin değil benim dediğim olacak ağlaması. Birde gece uyanmıyorsa bende uyandırmıyorum artık. 5 gibi uyanıyorlar ama bu seferde uykuları açılıyor:)
Bu arada benimkilerde prematüre. Şimdi maşallahları var. Çocuk kardiyolojisinden randevu aldık kontrole gideceğiz.
Bende arayı kapatıyorlar diye düşündüm yada eşimin tarafı hepsi çok uzun ve iriler genler çekmiş olabilir. Sadece anne sütü aldıkları için obezite riskini düşürüyor diye biliyorum bu ay normale döndüler zatenBu kilo alımları cok fazla degil mı? Acaba cok düşük kilolu doğdular da arayı mı kapatıyorlar. Benimkiler ikinci ay 1500 almışlardı Dr. Fazla oldugunu, Yag hücre sayısını arttirilmamasi gerektiğini söyledi. Mama sayımızı 4 defadan 3 e düşürdük sonraki ay 1er kilo aldılar. Yag hücrelerinin sayısı iki yasa kadar artıyor sonra sabit kalıyormuş, bir Yag hücresi ilk halinin 500 katına kadar genisleyebilirmis, yani ne kadar az Yag hücresi olursa cocuklarımızın obez olma ihtimali düşüyor.
son durulama suylarına koyuyorum Zeytinyağı her defasında da değil. bence kullanma derim ben haftada bir şampuan kullanıyorum her gün şampuansız yıkıyorum bebek daha onlar ne kadar kirleniyorlar ki. Ciltleri çok ince emilimleri de fazla oluyor ve bebeyağı da kimyasal sonuçta. Yengem Dr o da hipp i önermişti. Kendi çocuklarına da onu kullandı benimkiler süt aldıkları halde oğlum 3-4 günde bir çıkıyor maşallah BebişlerineBiz bebeyagi kullanıyoruz banyo sonrası. Kullanayalım mı? Zeytin yağı mı kullanıyorsunuz?
Mamayı hastaneden eve geldiğimizden beri hip kullanıyorum memnunum hic kabiz olmadılar. Hergün kaka yapıyorlar . Bazen gün asırı yapıyor bir bebeğim. Bir ara bulamadık da korkup toplu aldık
7 de uyku girişimlerine başlıyoruz. Saat kaçta başarılı olursak:)) erken uyutmak lazım ama Havanın kararmasını, ezanın okunmasını bekliyorlar. Öylede huylular:))Annesi kocaman kız olmuşlar artık kendi kararlarını vermek istiyorlar yerim onları ben yamaşallah kuzucuklara kaçta yatıyorlar gece uykusuna geçende bir Dr yazmıştı 20 22 arası büyüme hormonu daha çok salgılanıyormuş 20 gibi uyutmaya çalışıyorum ne kadar erken yatarlarsa o kadar çok uyurlar diyordu. Bana kardiyoloji için bir şey demedi doktorları bir sorayım bende. Umarım güzel sonuçlarla çıkarsınız